• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar yarın randevum var bir ay aradan sonra görüCem paşami :KK46: şeker yüklemem var .. İnşallahhh bisi çıkmaz herşey güzel gider dua edin kızlar şans dileyin benim dualarım sizlerle inşallah hepimizin minikleri sağ salim dogar:dua::dua: :anne::KK37:

Hayirli haberlerle gel insallah cnm. kocaman olmuştur görmeyeli. Benimde ayrıntılım var yarin. Hayirlisiyla atlatirsak rahatlayacagim.

Aynen eksik kalmaz nasılsa :) birde avm ye yürüme mesafesindeyiz ya, Lazım olan her magaza var icinde ondan da rahatiz.
Walla bi kaç bisi aldm sadece alnr yaparz diom inşallah son aylara kaldık die zorlanmayz diom sonrada diorm ki aman ne zorlancan en kötü alcagm seyler kafamda olustu braz netten alırım :)

Biz kiyafet olayını hallettik oglumdan kalanlarda var bayaa bi okadarda tutamadik kendimizi aldik küvet falanda aldim sanirim bi emzik biberon olayi kaldı bu zaman iyidi hem alisveris yormadi hemde yikadim ütüledim birsürü is sona kalsa yapamazdım annemle ayni sehirde degiliz kv de kendi halinde bide yaptirmakta istemedim en iyisi dedim kendim yapayim yorucu ama zevkliydi siz neler yaptiniz yavastan telaslar basliyo herkezde dimi :) hep böyle güzel telaslar olsun insallahh
ben yeni yeni bsyler almsya basladim. hala bsy olur diye korkuyorum erteleyip duruyorum bakalim. ama sen iyi yapmissin

Hayirli haberlerle gel insallah cnm. kocaman olmuştur görmeyeli. Benimde ayrıntılım var yarin. Hayirlisiyla atlatirsak rahatlayacagim.
İnşallah canım . boyunu kilosunu çok merak ediyorum zaten Ne kadar oldu .:anneadayı: İnşallah seninde iyi geçer iyi düşün iyi olsun aminnnn .. haberini bekliyoruz cnm :anne:

Bende bisi almadim daha. Kizimdada 7. Ayda almaya baslamistim. Ben netten takip ediyorum cok degisik seyler var. Ocak gibi almaya basliycam insallah:)

Bu arada trendyolda cocuk haftadina ozel 100 liraya 25 tl indirim var kizlar haberiniz olsun her sey var.

Canlar talebiniz üzerine bir iki sutun daha eklendi listemize.. ve hiç sesleri çıkmayan üyeleri sildim. tekrar katılmak isterlerse ekleriz.
upload_2016-11-20_12-53-58.webp

Kizlar ne guzel alisverisleri tamamadiniz neredeyse. Ben daha sadece 3-4 tulum aldim :) kendime alışveriş yapıyorum hala ben. Esim bu aralar cok yogun çalışıyor, bu hafta bostu ama hiç seninle ilgilenemedim dedi,2 gundur geziyoruz. Alis veris icin hala aliriz yaa modundayiz biz. Gerci sayenizde elimde liste oldu. 1 kerede gidip alabiliriz.
Ben bi tulum bile almadım:işsiz: alınır elbet havasındayım :KK47: listeler çok iyi gerçekten. Sağolsun arkadaşlar:KK52:

İşte benım içerde kanama bundan dolayı olmus bırde servıks kısalması sebebı kasılmaymıs hemen iğne ve progestan verdı magnezyum zaten içiyodum progestanı sabah aksama cıkardım ayakta durmayacaksın dedi :KK43:
Canm bu kanamayi ayrıntılıda mi gördü doktorun ? serviks kisalmasi normal ultrasona girdiğimizde de görülebilin birsey mi ?

Canm bu kanamayi ayrıntılıda mi gördü doktorun ? serviks kisalmasi normal ultrasona girdiğimizde de görülebilin birsey mi ?

Sanirim evet bahsettigi rahim kalinliginin ölcülmesi ama her doktor her seferinde olcmuyor sanirim.. benimki de 40 mm ken bidaki ay 33 cikti asla ikinmak ve uzun sure ayakta durmak yok dedi.

Ayrıntılıyı bı hafta once oldum ne kanama ne bıse vardı servıks uzunlugum için doktor cekerken sınırda dedi bu kadar bi hafta sonra doktora gıttıgımde ultrasonda kanama gordu yani cok kısa bı surede olmus ama ayrıntılıda kasılman var dedi zaten doktor amakanama sonradan olmus hemde kanama alanları.. Yani saatlı bomba gıbıyız her an ne olacagı belli degıl bende sasmıstım o an Buarada normal usg dede her gıttıgımde ölcuyo

Back
X