- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.421
Aynen bende öle canım neredeyse hiç bişi almadım :) alırız modundayım alırız heralde eksik kalmaz yani :))))
Kızlar yarın randevum var bir ay aradan sonra görüCem paşamişeker yüklemem var .. İnşallahhh bisi çıkmaz herşey güzel gider dua edin kızlar şans dileyin benim dualarım sizlerle inşallah hepimizin minikleri sağ salim dogar
Walla bi kaç bisi aldm sadece alnr yaparz diom inşallah son aylara kaldık die zorlanmayz diom sonrada diorm ki aman ne zorlancan en kötü alcagm seyler kafamda olustu braz netten alırım :)Aynen eksik kalmaz nasılsa :) birde avm ye yürüme mesafesindeyiz ya, Lazım olan her magaza var icinde ondan da rahatiz.
Çok güzeller neşeli sağlıklı günlerde dağıtmerhabalar bunlarda bizim kapi susumuz ve misafirlerimize dagitmak icin yaptigimiz suslerimiz :)
ben yeni yeni bsyler almsya basladim. hala bsy olur diye korkuyorum erteleyip duruyorum bakalim. ama sen iyi yapmissinBiz kiyafet olayını hallettik oglumdan kalanlarda var bayaa bi okadarda tutamadik kendimizi aldik küvet falanda aldim sanirim bi emzik biberon olayi kaldı bu zaman iyidi hem alisveris yormadi hemde yikadim ütüledim birsürü is sona kalsa yapamazdım annemle ayni sehirde degiliz kv de kendi halinde bide yaptirmakta istemedim en iyisi dedim kendim yapayim yorucu ama zevkliydi siz neler yaptiniz yavastan telaslar basliyo herkezde dimi :) hep böyle güzel telaslar olsun insallahh
İnşallah canım . boyunu kilosunu çok merak ediyorum zaten Ne kadar oldu .Hayirli haberlerle gel insallah cnm. kocaman olmuştur görmeyeli. Benimde ayrıntılım var yarin. Hayirlisiyla atlatirsak rahatlayacagim.
Ben bi tulum bile almadımKizlar ne guzel alisverisleri tamamadiniz neredeyse. Ben daha sadece 3-4 tulum aldim :) kendime alışveriş yapıyorum hala ben. Esim bu aralar cok yogun çalışıyor, bu hafta bostu ama hiç seninle ilgilenemedim dedi,2 gundur geziyoruz. Alis veris icin hala aliriz yaa modundayiz biz. Gerci sayenizde elimde liste oldu. 1 kerede gidip alabiliriz.
Kizlar bugun doktora gttim sukur hersey yolunda 24+3 gunlugum ama malesef boyunu olcmedi sigmadigi icin kilosuda 691 gr bnm kilom 67
Canm bu kanamayi ayrıntılıda mi gördü doktorun ? serviks kisalmasi normal ultrasona girdiğimizde de görülebilin birsey mi ?İşte benım içerde kanama bundan dolayı olmus bırde servıks kısalması sebebı kasılmaymıs hemen iğne ve progestan verdı magnezyum zaten içiyodum progestanı sabah aksama cıkardım ayakta durmayacaksın dedi
Canm bu kanamayi ayrıntılıda mi gördü doktorun ? serviks kisalmasi normal ultrasona girdiğimizde de görülebilin birsey mi ?
Ayrıntılıyı bı hafta once oldum ne kanama ne bıse vardı servıks uzunlugum için doktor cekerken sınırda dedi bu kadar bi hafta sonra doktora gıttıgımde ultrasonda kanama gordu yani cok kısa bı surede olmus ama ayrıntılıda kasılman var dedi zaten doktor amakanama sonradan olmus hemde kanama alanları.. Yani saatlı bomba gıbıyız her an ne olacagı belli degıl bende sasmıstım o an Buarada normal usg dede her gıttıgımde ölcuyoCanm bu kanamayi ayrıntılıda mi gördü doktorun ? serviks kisalmasi normal ultrasona girdiğimizde de görülebilin birsey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?