• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok canım o degılmesela oturuyosun yada ayaktasıb birden tek taraf tuhaf oluyo semsert bebek oraya toplanmıs gıbı ama kasılmaymıs bu
Ara ara yaşardım ama dün çok siddetli yasadim o kasilma denen seyi.karnimin bi yani asiri sertlesti adim atamadm agridan :/

Ben de diyorum olur mu oyle sey ? ama insanin icine kurt dusuruyorlar. Yarin doktor kontrolum var bir danisip soylerim. En dogru bilgi onda :KK66:

Aynen bizede yazarsin canm :)

Yok canım o degılmesela oturuyosun yada ayaktasıb birden tek taraf tuhaf oluyo semsert bebek oraya toplanmıs gıbı ama kasılmaymıs bu

Peki mesela doktora gittiğimde sorsam baktığında anlar mı kasılma var mı yok mu diye

Ara ara yaşardım ama dün çok siddetli yasadim o kasilma denen seyi.karnimin bi yani asiri sertlesti adim atamadm agridan :/
İşte benım içerde kanama bundan dolayı olmus bırde servıks kısalması sebebı kasılmaymıs hemen iğne ve progestan verdı magnezyum zaten içiyodum progestanı sabah aksama cıkardım ayakta durmayacaksın dedi :(

Peki mesela doktora gittiğimde sorsam baktığında anlar mı kasılma var mı yok mu diye

Anlıyo canım benımki son gıttıgımde dedı karnın yumusak bu istedıgımız bıse dedi zaten kasılmalar ters etkı yapıyosa kanama servıks Kısaltmak gıbı kendını gosterıyo..yalancı dogumkasılmasıymıs

Neden böyle düşüyor canm benim dünden beri hala yükselemedi 9/4 suan. hamilelikten kaynaklı mı ki bu düşüşler ?

nim her zamanki halleri.yükseldiğini hiç hatırlamıyorum umarım gebelikte de yükselmez zira düşük tansiyon yükseğinde kat kat iyi...aman yükselmesin de 9/4 zararlı değil...ben 7/4 bile gördüm ilk 3 ayda...

nim her zamanki halleri.yükseldiğini hiç hatırlamıyorum umarım gebelikte de yükselmez zira düşük tansiyon yükseğinde kat kat iyi...aman yükselmesin de 9/4 zararlı değil...ben 7/4 bile gördüm ilk 3 ayda...
Katılıyorum yuksek tansıyon bebegı ölduruyo ama dusuk olmasını doktorlar bıle onemsemıyo belkıhormon dengesi sastıgı için dusuyodur cunku arkadasımında dusukmus bnmde basından beri dusuk

merhabalar bunlarda bizim kapi susumuz ve misafirlerimize dagitmak icin yaptigimiz suslerimiz :)

Eklentiler

• IMG-20161119-WA0005-1.webp
    IMG-20161119-WA0005-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20161118-WA0004.webp
    IMG-20161118-WA0004.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20161118-WA0002.webp
    IMG-20161118-WA0002.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar gunaydin, iyi pazarlar :) Size birsey soracagim dun kayinvalidem ve gorumcem bebise battaniye ordugumu gorduler. Gorumcem sen fazla orme beline vurur ben hep oyle duydum dedi. Kendim de orgu ordugum aylar adetim fazla olur dedi. Kayinvalidem de ayni seyleri soyledi, bebege yazik olur diye konustu. Tabi benim moraller sifir oldu. Olumsuz herhangi bir seyi duymaya tahammul bile edemiyor insan. Oysa ki surekli yatmak zorunda oldugum icin vakit geciriyorum orgu vs ile. Simdi de elim gitmedi orguye :/ psikolojik olarak duydugumuz herseyden etkilenmeye cok acigiz :KK43: orgunun boyoe bir zararini duyan bilen var mi ? :KK43:
Ben duymadim öyle bisey ay millet neler örüyo niye öyle düsünüyolar ki cok etkilenme bence sende 24 saat örmüyosun sonucta arada vakit gecir tahi karar senin

Biz kiyafet olayını hallettik oglumdan kalanlarda var bayaa bi okadarda tutamadik kendimizi aldik küvet falanda aldim sanirim bi emzik biberon olayi kaldı bu zaman iyidi hem alisveris yormadi hemde yikadim ütüledim birsürü is sona kalsa yapamazdım annemle ayni sehirde degiliz kv de kendi halinde bide yaptirmakta istemedim en iyisi dedim kendim yapayim yorucu ama zevkliydi siz neler yaptiniz yavastan telaslar basliyo herkezde dimi :) hep böyle güzel telaslar olsun insallahh

Kumsal magzalarinda % 50 indirim var tüm ürünlerde 110tl lik hastane cıkıslarini 55 tlye aldim hesap 450 tutmustu 225 tl ye birsürü sey aldik iyi denk geldi haberiniz olsun umarim yakinlarinizda vardir

Biz kiyafet olayını hallettik oglumdan kalanlarda var bayaa bi okadarda tutamadik kendimizi aldik küvet falanda aldim sanirim bi emzik biberon olayi kaldı bu zaman iyidi hem alisveris yormadi hemde yikadim ütüledim birsürü is sona kalsa yapamazdım annemle ayni sehirde degiliz kv de kendi halinde bide yaptirmakta istemedim en iyisi dedim kendim yapayim yorucu ama zevkliydi siz neler yaptiniz yavastan telaslar basliyo herkezde dimi :) hep böyle güzel telaslar olsun insallahh
Benımde bıttı gıbı bı ıkı bıse kaldı yıkamadım cunku odası anca ocakta alıcam o sekılde yıkıcam kaldırcam ilk bebegım odasına ınternetten sus sıparısleri verıcem artık onlara bakıyorum birde hastanede dagıtılacak seyleri ayarlıcam cok sukur allah herkese versın herkes alsın istedıklerini insallah

Kumsal magzalarinda % 50 indirim var tüm ürünlerde 110tl lik hastane cıkıslarini 55 tlye aldim hesap 450 tutmustu 225 tl ye birsürü sey aldik iyi denk geldi haberiniz olsun umarim yakinlarinizda vardir
Nerde canım bu mağaza?? Hiç duymamıştım

Kizlar ne guzel alisverisleri tamamadiniz neredeyse. Ben daha sadece 3-4 tulum aldim :) kendime alışveriş yapıyorum hala ben. Esim bu aralar cok yogun çalışıyor, bu hafta bostu ama hiç seninle ilgilenemedim dedi,2 gundur geziyoruz. Alis veris icin hala aliriz yaa modundayiz biz. Gerci sayenizde elimde liste oldu. 1 kerede gidip alabiliriz.

Kizlar ne guzel alisverisleri tamamadiniz neredeyse. Ben daha sadece 3-4 tulum aldim :) kendime alışveriş yapıyorum hala ben. Esim bu aralar cok yogun çalışıyor, bu hafta bostu ama hiç seninle ilgilenemedim dedi,2 gundur geziyoruz. Alis veris icin hala aliriz yaa modundayiz biz. Gerci sayenizde elimde liste oldu. 1 kerede gidip alabiliriz.
Aynen bende öle canım neredeyse hiç bişi almadım :) alırız modundayım alırız heralde eksik kalmaz yani :))))

Back
X