2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar şeker yüklemesini nerede yaptırdınız, ben de yarın yaptırıcam da ona göre uygun fiyatlı bir yer bulayım.

Benim ozelde olduğu için muane ye 62 veriyoruz ama şeker yüklemesi 32 TL cnm
Uygunmuş fiyatı, hangi hastane orası? Ben hastaneye gitmiyorum muayenehanede doktorum da, şimdi yaptıracak yer araştırıyorum telefonda fiyat vermiyorlar. Yok yere aynı test için dünya para saçmak istemiyorum, devlete gidecek kadar da vaktim yok :/

Bende 14. Haftamda kasılmalar ve ağrıyla gitmiştim doktora kanamam olmadı doktor hemen ameliyata aldı serviks boyu çok kısalmıstı. Doktorum ameliyat olmazsan 24. Haftanda bebek gider dedi tabi o korkuyla hemen ameliyat oldum şimdi doktorum dinlen yarım saat en fazla ayakta durabilirsin diyor dinleniyorum ama kv görümce anlamıyor habire iş yaptırmaya çalısıyorlar anlamıyorum ya bide safra kesemde taş var yemek yiyemiyorum kendim ayrı yapıyorum onda bile yemek yedirmeye calısıyorlar acaba amacları ne anlamıs değilim!... İnsanlar hamilelik döneminde gercekten çok stresli ve gergin oluyor ama çoğu insanda anlayış kıt. Ameliyattan dolayı ilişkiye giremiyorum. Bana inatla siz kocanızı dışarı kaptırırsınız felan diyor ya gelde çıldırma.

Sanirim evet bahsettigi rahim kalinliginin ölcülmesi ama her doktor her seferinde olcmuyor sanirim.. benimki de 40 mm ken bidaki ay 33 cikti asla ikinmak ve uzun sure ayakta durmak yok dedi.

Yaa..neye göre düşüp cikiyor acaba bu ölcümler

Anladm canm.bende bu ara sık sık kasılma yasiyorum da kafama takildi ondan bir soraym dedm teşekkür ederim cvp için

Peki hic disariya akti mi kanaman? Benim 1 ayi geckin her gun lekelenmem oldu psikolojim cok bozulmustu

Kartal umut hastanesi ama şöyle bisi diyim 62 muane ye vercen 32 de şekere çünkü sonuçlarıda doktora goturcegin alıyorlar

Bizim hastaneye gel:)) ben carsamba yaptircam fiyat veririm sana.

Bizim hastaneye gel:)) ben carsamba yaptircam fiyat veririm sana.
Orası aklımda benim de, aradım fiyat söylemedi gıcıklar. İlle de gitmeliymişim, ha dedin mi izin alamıyorum yani. Bu halde ayağına kadar gideyim bi de ne güzel.. Yarın yaptıracaktım ben de ona göre izin aldım. Aklımda medilife var bi de. Öf ya sıkıldım hastane işlerinden
Kartal umut hastanesi ama şöyle bisi diyim 62 muane ye vercen 32 de şekere çünkü sonuçlarıda doktora goturcegin alıyorlar
Sağol canım, karşıdaymışsın sen zaten :/

Kusura bakma ama bu kadar cahil insanlari kaale bile alma o ne demek ya! Destek olacaklarina kostek oluyorlar. Kulagini tika bebegine odaklan sadece olan ikinize oluyor cunku.

İşte insan takıyor evde dursam batıyor onlara dışarı çıksam batıyor eşimle doktora gitsem batıyor.. Birde aynı apartmanda oturuyoruz kızı 7/24 yanında ikisi birleşip düşün yani 6. Ayıma giricem birşey alsam daha erken alma diyorlar kızı gecen sene hamileydi 6 ayında bütün çeyizi hazırdı düşün yani allah böyle cahil sonradan görmeleri uzak tutsun onlar yüzünden hamileliğimden birşey anlamadım
Kusura bakma ama bu kadar cahil insanlari kaale bile alma o ne demek ya! Destek olacaklarina kostek oluyorlar. Kulagini tika bebegine odaklan sadece olan ikinize oluyor cunku.

Yaa evett :) Vurmak da değil artık gerdiriyor sanki bi değişik. Ve dediğin gibi iki taraflı.

Ya çok güzellerr. Sağ alttaki twinkle starlı olanı nereden aldıın :)) Bir de sol alttaki geyikliyi
çok sağol canım, daha güzelleri tüm bebişlerin olsun
o resimdeki minnieli sweat ve kot, ayakkabı ve ortadaki bir iki zıbın dışında hepsi kipa indiriminden
yani kipadan aldım canım neredeyse hepsini
o geyikli set 5 li hastane çıkışı şeklinde, yıldızlının altında görünen bir pembe puantiyeli uzun kollu tulum var o da geyikliye dahil. Yani şapka, kısa kollu body, uzun kollu body, patikli alt ve uzun kollu tulumdan oluşuyor fiyatı 40 Tl, tabi ben 20'ye aldım
ama 40 tl bile ucuz çünkü kumaşı da çok güzel, yıldızlı olan da 3 lü takım şeklinde o da 32 tlydi sanırım.

Ya inanmıyorum ne kadar iyiymiş. Ah keşke yakınlarda olsaydı kipa, daha çok üzüldüm şimdi kaçırdığıma.. Dediğin gibi indirimsiz de uygun, ama çok çok güzell :) Güle güle giysin kızın

canım benim çok komik oldu aslında, normalde hiç kipaya gitmem ama ben kipanın içindeyken anons yapıldı indirim başlamıştır diye ben direkt reyona gidip aldım, diğer kızıma da epey bişeyler aldım. Ben seçerken yavaş yavaş kalabalıklaştı ve sonra hücum başladı duyanlar geldi heralde. Tekrar olur heralde indirim canım üzülme hiç, takip etmek lazım

Kipa indirimi devam ediyor mu canım northernlights
canım ben alalı çok oldu devam ediyor mu bilmiyorum, ben alır almaz buraya yazmıştım indirim var kaçırmayın diye ama arada kaynamıştır çok mesaj olduğu için. ama tekrar olabilir indirim dediler. bir bilgim olursa hemen haber veririm

Hangi doktora gidiyorsun canim bende oraya gidiyorum sadece sonuç göstereceksen muayene parası vermene gerek yok 2 dk bakıyor zaten

Ben de burdan yazmistim kizlar kipada indirim olursa yine kesinlikle alin. northernlights B en resmen 9-12 aylik tulum bodyleri bile aldim oradan :) once bi aksam gittim 8-9 paket aldim 5li body sonra eve geldim kv vs gosterdim carters vs de var baktik ettik hic fark yok kimisi daha guzel hatta sonraki gun gittik tumunu aldik :) Inanilmaz guzel herseyi cok kaliteli. Ben 1000tl lik alisveris yaptim toplamda 500 tl odedim ama ikiz bebek icin tulum, body :) daha da birsey almam :) bir kisminin fotolari asagida

Eklentiler

• IMG_3524.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_3526.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_3557.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_3558.webp
    24 KB · Görüntüleme: 98
Aksine benimki cok yukarda canım kaburgalarım batıyo we cok kötü bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…