- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.381
Ya sen hepten kuculttunAyy bende anlamadim gitti kimse haftadan anlamiyor :) ben nedense 6 ya girdim demeye korkuyorum dogum yaklasmis gibime geliyor bide karnin kucuk yorumlarindan dolayi sanirim. Seninle ayniyim 5 bucuk diyorum hala :) bu ay sonu 6 demeyi dusunuyorum
Bende bu ay içtim 2.5 kilo kdr aldım acaba o mu aldırıyo dikkat ediyorum çünkü fazla yemiyorumDecavit kullanmistm canm o kilo aldirinca sonra vinelac kullanmaya basladm
Oda var tabi.inşallah ikisini de tutarlarBiberona alisinca anneyi emmeyi birakabiliyormus bazi bebekler, cekincem bu yuzden .
Ben şu 5 aydan 6 aya bi geçemedim altı aylık demek istiyorum artık yaaa ama yine bugün hesapladım 130 gün kalmış olsa 4ay+10 gun var daha yani 5 ayım bitti zaten bebiş bir hafta önde. Ooooo ben 6 aylık olmuşum da haberim yokGünaydın kızlar bu aralar gün saymalara başöadım yine zaman yavaşladı sanki sizde sabırsız mısınız benim gibi
Maşallah 3 kız ewlendiren cennetlik derler :) cok güzel allah kucagına almayı nasip etsin canımevet kızları 3 le dim
Kizlar yaklasik 3 saattir felan tansiyon sıkıntısı yaşıyorum ilk bi gözlerim karardi elim ayagm uyustu midem bulanmaya basladi hemen yattim uzandm sonra esimi cagirdim geldi isten.hemen komşudan tansiyon aleti aldik ölctük 10/4 idi hala da öyle seyrediyor.tuzlu ayran felan ictiysem de degismedi doktora gitmelimiyim ki bir sıkıntı olur mu ki ya Allah korusun
Kizlar gunaydin, iyi pazarlar :) Size birsey soracagim dun kayinvalidem ve gorumcem bebise battaniye ordugumu gorduler. Gorumcem sen fazla orme beline vurur ben hep oyle duydum dedi. Kendim de orgu ordugum aylar adetim fazla olur dedi. Kayinvalidem de ayni seyleri soyledi, bebege yazik olur diye konustu. Tabi benim moraller sifir oldu. Olumsuz herhangi bir seyi duymaya tahammul bile edemiyor insan. Oysa ki surekli yatmak zorunda oldugum icin vakit geciriyorum orgu vs ile. Simdi de elim gitmedi orguye :/ psikolojik olarak duydugumuz herseyden etkilenmeye cok acigizorgunun boyoe bir zararini duyan bilen var mi ?
Yok doktor için değil 4 ay geçsin istiyorum onu sayıyorum
Sacma oldugunun ben de farkindayim, cevrede her kafadan bir ses cikiyor. Cogu zaman kulaklari tikayamiyoruz ne yazik ki, etkileniyoruz.ay,ilk defa duydum.ne alakası var ya?ben de örüyorum şimdi.okula gidiyorum.evin tüm işi bende.6 yaşında çocuğum var.bazen sadece yayağa girince uzanıyorum koşturmaktan...kimsede bir şey demiyor bana...
Canim o degil. Bir anda geliyor ben doktora sormadan once bebek toplaniyor zannediyordum . Soyle oluyor karnin bir noktaya toplaniyor, kasiklarinin oldugu bolge cekiliyor, hafif agrili oluyor ve birkac saniye sonra geciyor
Canim o degil. Bir anda geliyor ben doktora sormadan once bebek toplaniyor zannediyordum . Soyle oluyor karnin bir noktaya toplaniyor, kasiklarinin oldugu bolge cekiliyor, hafif agrili oluyor ve birkac saniye sonra geciyor
Kizlar gunaydin, iyi pazarlar :) Size birsey soracagim dun kayinvalidem ve gorumcem bebise battaniye ordugumu gorduler. Gorumcem sen fazla orme beline vurur ben hep oyle duydum dedi. Kendim de orgu ordugum aylar adetim fazla olur dedi. Kayinvalidem de ayni seyleri soyledi, bebege yazik olur diye konustu. Tabi benim moraller sifir oldu. Olumsuz herhangi bir seyi duymaya tahammul bile edemiyor insan. Oysa ki surekli yatmak zorunda oldugum icin vakit geciriyorum orgu vs ile. Simdi de elim gitmedi orguye :/ psikolojik olarak duydugumuz herseyden etkilenmeye cok acigizorgunun boyoe bir zararini duyan bilen var mi ?
Ben de diyorum olur mu oyle sey ? ama insanin icine kurt dusuruyorlar. Yarin doktor kontrolum var bir danisip soylerim. En dogru bilgi ondaAy boyle bi zararı var mı gerçekten bende örüyorum
Yok canım o degılmesela oturuyosun yada ayaktasıb birden tek taraf tuhaf oluyo semsert bebek oraya toplanmıs gıbı ama kasılmaymıs bu
Banada zaman geçmiyor bu ara yaYok doktor için değil 4 ay geçsin istiyorum onu sayıyorum
Olabilir canm decavit genelde kilo yapiyorBende bu ay içtim 2.5 kilo kdr aldım acaba o mu aldırıyo dikkat ediyorum çünkü fazla yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?