- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.221
ben yogaya gidiyorum canim iyi oluyorKizlar carsamba gunu kontrolum var. Eger her sey iyi gidiyorsa dr izin verirse hamile pilatesine basliyorum. Evimin cok yakininda bir salon var sirf pilates uzerine. Hem agrilarima iyi gelir hem de fazla kilo almam diye dusunuyorum.
Anladım canım simdi hayırlısı olsun insallah guzel sonuclar elde edersinmaalesef çok istiyorum ama özel ve sıradan devlet hastaneleri beni kabul edemiyor kanında vonwillebrant eksikliği var ( kan pihtilasma eksikli yani) yoksa eşim ve aneside özel rahat olduğu için orayı istiyorlar ben sadece ayrıntılı ultrason için gideceğim
bende hindistan cevizi yagina gectim hosuma gittiHindistan cevizi yağı canım. Uzun süre gidecek gibi görünüyor, gerçi banyodan banyoya kullanıyorum..
Evet ilk zamanlar gıcık ediyodu da artık nemlendirici olarak düşünüp sallamamaya başladım :)Ya bn catlak icin dusa girmeden suruyorum dustan cikinca surunce tekrar dus alma ihtiyaci hissetmiyo musunuz bn sanki her tarafim kirli gibi hissdiyorum
Teşekkür ederim gerçeken çok büyümüş kuzum, çok mutlu oldum :)) İlk kez bu kadar net gördüğümü düşünüyorum hareketlerini falan. Uyusa daAy masallah ne guzel buyumus gozunaydin artik kilolarin onunu alamiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin
Seker yuklemesinin miktarini neye gore veriyormus bazi arkadaslar 50 ml filan diodu
Lieracla ilgili soyle bir durum var ama. Lierac tek basina yeterli degil cunku nemlendirme ozelligi yok. O yuzden nemlendirerek desteklemek gerekiyor. Ben her sabah hindistan cevizi yagi suruyorum karnima belime ve goguslerime(dustan sonra ise tum vucuduma) aksamlari ise lierac suruyorum. Mutlaka nemlendirici birseyler de kullanmalisinBen bugüne kdr karnm cok büyümemsti die günde bi kere ama smdi iki kereye geçtim sabah aksam lierac sürüorum
Geçmiş olsun canım.Kızlar cok saolun Rabbim hepimize şifa versin . Gece acile gittim kanda enfeksiyon kansızlık birde gaitada gizli kan çıktı o nedir bilmiyorum .serum taktilar . Cefaks ve deCavit verdi eğer tekrar durmassa geri gel dedi. Şuan iyiyim ama grip oldum. Cefaks i kendi doktorum içme dedi oda betiral mi ne öyle bir ilac kullan dedi kime inanacagimi bilmiyorum .
Ben bugüne kdr karnm cok büyümemsti die günde bi kere ama smdi iki kereye geçtim sabah aksam lierac sürüorum
Kızlar selam :) Doktor kontrolünden geliyorum. Bizim velet 730 gr olmuş. Benim kilo ise maşallah bir uçmuş ki vitamini direk bıraktırdı doktor. Demir hapına başlattı. 5 haftada 4 kilo olmışımYüzünü iki eliyle kapadı bu sefer de, dizleri karnına çekmiş yavruş sığamıyormuş artık :)) Biraz net görelim dedik dürttü doktor, dürtünce de kafasını arkaya çevirdi sen misin uyandıran diye Anası gibi uykusu kıymetli olacak Salı günü de 75 ml şeker yüklemesi verdi.
Evet ilk zamanlar gıcık ediyodu da artık nemlendirici olarak düşünüp sallamamaya başladım :)
Teşekkür ederim gerçeken çok büyümüş kuzum, çok mutlu oldum :)) İlk kez bu kadar net gördüğümü düşünüyorum hareketlerini falan. Uyusa daMiktar neye göre hiç bilmiyorum ki. Ben çok tatlı tüketen biriyim bunu söyledim ondandır belki. İnan bi bilgim yok. Ama ben zaten hiç şüpheyle yaklaşmadan doktor canan karatayın söylediklerini eleştirdi. Onun dediği gibi fil dozu değil hiçbiri, 3-4 mandalinada, yarım dilim pastada olan miktarlar bunlar dedi. Ayrıca gebelik şekerini tespit etmenin başka hiçbir yolu yokmuş.
Kizlar yuzumun 4 farkli yerinde kirmizi lekeler cikti ilk baslarda bu kadar belirgin degildi ama bugun cok belirginler ne yapabilirim tavsiyesi olan var mi doktorada hic gidesim gelmiyor
Hosgeldin canim Rabbim sağ salim kucağınaZa almayi nasip etsin inşMerhaba herkese.beni de listeye ekler misiniz? Tüp bebekle kizima hamileyim.ikizdi bebeklerim ama birini kaybettim. Zor ve sıkıntılı geçti üc ayimiz. Dua ederseniz benim için de cok mutlu olurum. Allah nasip ederse doğum tarihimiz 31mart.
Bende slinglerimi ve babybjorn mantigı bi ana kucagini falan oradan sipariş etmek istiyorum çok uygun fiyatlar
Hiç risk almayacağım yaa babamın yabancı dili var profesyonel almanca ve ıngilizce üzerine direk linkleri ona göndermeyi düşünüyorum torununa hediye etsinAlirken senden once alanlarin yorumlarini iyi oku yeter. Hic yorum yoksa bence risk alma cunku Cin burasi, sacma sapan- istedigine hic benzemeyen bir seyle de karsilasabilirsin.
Bol bol kısa kollu çıtçıtlı body ve alt gerekir bence.Arkadaslar birsey soracagim. 3-6 ay arasi kiyafet alan arkadaslar nasil seyler aldiniz. Yaz gelmis olacakya. Yazin nasil giydirecegiz. Uzun seyler almama gerek yok sanirim dimi. Tecrubeli arkadaslar bi fikir verirse cok sevinirim
Anneye çekerse küçük bi keçi geliyorMaaşallah canım bebişine :) İnatçı yada utangaç olacak seninki kesin.
HAhah 62yi görünce dayadı tabi 75iKiloya göre de değişiyor miktar sanırım canım.
Dr bana ıhlamur boş bol icebilirsn dedi xanım dierlerni bilmiormBugün muayenesi olan varmı hangi bitki caylarini kullanabiliriz muayenesi olan varsa sorabilirmi ben bitki çayı çok seviyorum ama birşey olur diye hiç icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?