2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Anladım canım simdi hayırlısı olsun insallah guzel sonuclar elde edersin

Ya bn catlak icin dusa girmeden suruyorum dustan cikinca surunce tekrar dus alma ihtiyaci hissetmiyo musunuz bn sanki her tarafim kirli gibi hissdiyorum
Evet ilk zamanlar gıcık ediyodu da artık nemlendirici olarak düşünüp sallamamaya başladım :)
Ay masallah ne guzel buyumus gozunaydin artik kilolarin onunu alamiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin
Seker yuklemesinin miktarini neye gore veriyormus bazi arkadaslar 50 ml filan diodu
Teşekkür ederim gerçeken çok büyümüş kuzum, çok mutlu oldum :)) İlk kez bu kadar net gördüğümü düşünüyorum hareketlerini falan. Uyusa da Miktar neye göre hiç bilmiyorum ki. Ben çok tatlı tüketen biriyim bunu söyledim ondandır belki. İnan bi bilgim yok. Ama ben zaten hiç şüpheyle yaklaşmadan doktor canan karatayın söylediklerini eleştirdi. Onun dediği gibi fil dozu değil hiçbiri, 3-4 mandalinada, yarım dilim pastada olan miktarlar bunlar dedi. Ayrıca gebelik şekerini tespit etmenin başka hiçbir yolu yokmuş.

Ben bugüne kdr karnm cok büyümemsti die günde bi kere ama smdi iki kereye geçtim sabah aksam lierac sürüorum
Lieracla ilgili soyle bir durum var ama. Lierac tek basina yeterli degil cunku nemlendirme ozelligi yok. O yuzden nemlendirerek desteklemek gerekiyor. Ben her sabah hindistan cevizi yagi suruyorum karnima belime ve goguslerime(dustan sonra ise tum vucuduma) aksamlari ise lierac suruyorum. Mutlaka nemlendirici birseyler de kullanmalisin

Arkadaslar birsey soracagim. 3-6 ay arasi kiyafet alan arkadaslar nasil seyler aldiniz. Yaz gelmis olacakya. Yazin nasil giydirecegiz. Uzun seyler almama gerek yok sanirim dimi. Tecrubeli arkadaslar bi fikir verirse cok sevinirim

Geçmiş olsun canım.

Kizlar yuzumun 4 farkli yerinde kirmizi lekeler cikti ilk baslarda bu kadar belirgin degildi ama bugun cok belirginler ne yapabilirim tavsiyesi olan var mi doktorada hic gidesim gelmiyor

Maaşallah canım bebişine :) İnatçı yada utangaç olacak seninki kesin.

Kiloya göre de değişiyor miktar sanırım canım.

Kizlar yuzumun 4 farkli yerinde kirmizi lekeler cikti ilk baslarda bu kadar belirgin degildi ama bugun cok belirginler ne yapabilirim tavsiyesi olan var mi doktorada hic gidesim gelmiyor

ben normal zamanlarda da leke oluşumunu engelleyici krem kullanıyorum canım. Hamilelikten beri günde 2 kere kullanıyorum belki bir işe yarar diye. henüz birşey yok bende. Yüzünü de sık sık nemlendirsen oluşmazlar belki.

Hosgeldin canim Rabbim sağ salim kucağınaZa almayi nasip etsin inş

Alirken senden once alanlarin yorumlarini iyi oku yeter. Hic yorum yoksa bence risk alma cunku Cin burasi, sacma sapan- istedigine hic benzemeyen bir seyle de karsilasabilirsin.
Hiç risk almayacağım yaa babamın yabancı dili var profesyonel almanca ve ıngilizce üzerine direk linkleri ona göndermeyi düşünüyorum torununa hediye etsinsvan ev tipi ana kucağıni almak istiyorum başka birde babynest diktirecegim anneme 7 yıllık dikiş nakış kursu tecrübesi var o tamam dedi de aceleye getirmek istemiyorum size birkaç resim atayım yaa fikir istiyorum

Arkadaslar birsey soracagim. 3-6 ay arasi kiyafet alan arkadaslar nasil seyler aldiniz. Yaz gelmis olacakya. Yazin nasil giydirecegiz. Uzun seyler almama gerek yok sanirim dimi. Tecrubeli arkadaslar bi fikir verirse cok sevinirim
Bol bol kısa kollu çıtçıtlı body ve alt gerekir bence.
Maaşallah canım bebişine :) İnatçı yada utangaç olacak seninki kesin.
Anneye çekerse küçük bi keçi geliyor Zaten uykudan uyandırıldığımda verdiğim tepkilerin aynısını veriyor
Kiloya göre de değişiyor miktar sanırım canım.
HAhah 62yi görünce dayadı tabi 75i

Babynest ve diktirmek istediğiniz bir sipairisniz varsa anneme danisabilirim zorlanmaz cok

Semra31 @biliyorum biterali hamilelerde kullanılırmıymış cefaks kullanılır diye biliyorum bende senin gibi oldum canım ya benimde gaita da zararlı mantarlar çıktı serum yedim beni kadın doğum doktorum tedavi etti reflor ve lansor yazdı bana rabbim tez zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…