• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayy çok uzun bir mesaj oldu:) bunlar almak istediklerimin cesitlileri ınş fikirlerinizi alabilirim gerekli gereksiz gibi hepsini değil zaten iki sling bir de sallanan ana kucagi bu modeller doğal yolla sallanıyor yani bebek sallıyor iyuzden tercih ettin

ben normal zamanlarda da leke oluşumunu engelleyici krem kullanıyorum canım. Hamilelikten beri günde 2 kere kullanıyorum belki bir işe yarar diye. henüz birşey yok bende. Yüzünü de sık sık nemlendirsen oluşmazlar belki.
Hergun krem kullaniyorum ama ilk kez boyle oldu sen hangi kremi kullaniyosun

Kızlar bisi sorucam bu lohusa terlik hastanede giymek istiyorum ama abartılimi olur bilmiyorum biraz banel biriyim :110: siz nasıl bisi düşünüyorsunuz ben bugün bu lohusa terliğini sade alıcam inşallah bulabilirim ve kendim süslemek istiyorum emek harcamak istiyorum zaten evde durarak patlicammm:bicak::halay::KK9:

Eklentiler

• images (64).webp
    images (64).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 54
Hahah yok valla senin kilonu düşünerek söylemedim :KK70: Çevremdekilerin yaptırdıkları dozlarına ve kilolarına göre tahmin yürüttüm :KK70:
Ay artık o kritere beni de ekle işte :D Hayatımda en kilolu olduğum zaman 58i zor buluyodu, çok feci aldım yalan yok :halay:Dikkat edicem artık sabah kahvaltısını yarım beyaz ekmekle yaparak zayıf kalmam mucize olurdu zaten :KK53:

Kızlar bisi sorucam bu lohusa terlik hastanede giymek istiyorum ama abartılimi olur bilmiyorum biraz banel biriyim :110: siz nasıl bisi düşünüyorsunuz ben bugün bu lohusa terliğini sade alıcam inşallah bulabilirim ve kendim süslemek istiyorum emek harcamak istiyorum zaten evde durarak patlicammm:bicak::halay::KK9:

Çok güzel cnm. Bende tacımla kombin yaptıracağım. Daha doğrusu annem yaptıracak :)

Ay artık o kritere beni de ekle işte :KK70: Hayatımda en kilolu olduğum zaman 58i zor buluyodu, çok feci aldım yalan yok :halay:Dikkat edicem artık sabah kahvaltısını yarım beyaz ekmekle yaparak zayıf kalmam mucize olurdu zaten :KK53:

Maaşallah yarım ekmek mi :KK57: :KK57: Kilo almak birşey değil de canım, mide genişleyince rejim yapmak işkence oluyor, eşimden biliyorum. 110 kg dan 79a düşürdüm onu ama beslenme alışkanlığını değiştirmek ömrümü yedi resmen.
Ben gebilten önce ne yiyorsam aynını yiyorum ona rağmen toplamda 4 kg aldım. Ama midem genişlemedi ve beslenme alışkanlığım değişmedi en azından. Doğumdan sonra rahat kilo veririm diye düşünüyorum. İnşallah. Amin :D

Çok güzel cnm. Bende tacımla kombin yaptıracağım. Daha doğrusu annem yaptıracak :)

Bende gerçekten beğendim ama düşündüm acaba evdemi giysem hastanedemi diye .s çünkü fazla süslü olursa sürekli bana bakarlar diye takıntılık var ama içimde kalsinda istemiyorum foto da güzel çıksın:KK49::KK49:

Bende gerçekten beğendim ama düşündüm acaba evdemi giysem hastanedemi diye .s çünkü fazla süslü olursa sürekli bana bakarlar diye takıntılık var ama içimde kalsinda istemiyorum foto da güzel çıksın:KK49::KK49:

hastanede giy bence, moral motivasyon olur :) Ben öyle yapacağım.

Maaşallah yarım ekmek mi :KK57: :KK57: Kilo almak birşey değil de canım, mide genişleyince rejim yapmak işkence oluyor, eşimden biliyorum. 110 kg dan 79a düşürdüm onu ama beslenme alışkanlığını değiştirmek ömrümü yedi resmen.
Ben gebilten önce ne yiyorsam aynını yiyorum ona rağmen toplamda 4 kg aldım. Ama midem genişlemedi ve beslenme alışkanlığım değişmedi en azından. Doğumdan sonra rahat kilo veririm diye düşünüyorum. İnşallah. Amin :KK70:
Seninki çok iyi işte, öyle olacaktım sözde, decavit sağolsun tutamadım gırtlağımı bi türlü.. Doktora başlayana kadar bi içiyodum bi içmiyodum dengeledi, doktor düzenli kullan dedi benim iştah coştu ve bu hale geldim.. Allahtan bıraktık da normale dönme şansım var. 70le bitirebilir miyim acaba hamileliği :işsiz:

Seninki çok iyi işte, öyle olacaktım sözde, decavit sağolsun tutamadım gırtlağımı bi türlü.. Doktora başlayana kadar bi içiyodum bi içmiyodum dengeledi, doktor düzenli kullan dedi benim iştah coştu ve bu hale geldim.. Allahtan bıraktık da normale dönme şansım var. 70le bitirebilir miyim acaba hamileliği :işsiz:

Ben decaviti sadece 1 kutu kullandım sonra baktım kontrolsüz acıktırıyor. Kullanmadım bıraktım. Doktorumda düzenli kullan demişti ama hee hee dedim geçtim kullanmadım. Şimdi de kendi bıraktırdı zaten. Kan ilacı aşırı yan etki yapınca Omega 3 verdi, i mom sanırım adı. O acıktırmıyor. 15 gün kullanıp bakacağım, gereksiz kilo artışı gözlemlersem bırakacağım.

Ben decaviti sadece 1 kutu kullandım sonra baktım kontrolsüz acıktırıyor. Kullanmadım bıraktım. Doktorumda düzenli kullan demişti ama hee hee dedim geçtim kullanmadım. Şimdi de kendi bıraktırdı zaten. Kan ilacı aşırı yan etki yapınca Omega 3 verdi, i mom sanırım adı. O acıktırmıyor. 15 gün kullanıp bakacağım, gereksiz kilo artışı gözlemlersem bırakacağım.
Ne güzel yapmışsın, keşke ben de yapsaydım.. 4 kilo dile bile kolay değil..

Bende lierac alcaktim fakat bi kakao yagi denym bakalm dedim harika nemlilik veriyo tavsiye ederim o pahali kremlere hic ama hic gerek yok bence
Kizlar hangi kakao yagini kullaniyorsunuz? kati mi sivi mi? ya da onerebileceginiz bir marka var mi? ben sebamedin catlak kremiyle, bebe yagi kullaniyorum ama kakao yagiyla da ilgili olumlu yorumlar duydum, onu da denemek istiyorum

Canim bunlari eve gelince giy bence. Hastanede lastik ve ortopedik, kaymayan bir terlik tercih edebilirsin. Malum wc, banyo ihtiyacimiz fazla olacak.

Back
X