2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Hoş geldin canım. Allah diğerini bağışlasın inşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun :dua:

Kızlar çatlak icin ne kullanıyosnz ben lierac kullanıyorum cok cabuk bitio üstelik pahalı :) ama catlamaktan korkuyorm mecburen kullanıcam

Gobeginize surdugunuz kremden goguslerinize de surun masaj yapmadan. Meme ucunu nemlendirin yani. Benim de aciyor gerildi fln ben 15 gundur suruyorum artik. Zaten inanilmaz buyuduler
Ben de duştan sonra mutlaka göğüslerime de sürüyorum çatlamasın diye.

Benimkiler küçüktü normal büyüklüğe geldiler
Heheh benimki de aynı keşke küçülmeseler :))

Kızlar çatlak icin ne kullanıyosnz ben lierac kullanıyorum cok cabuk bitio üstelik pahalı :) ama catlamaktan korkuyorm mecburen kullanıcam
Organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 300 gr civarı 45 tl idi sanırım banyodan banyoya göğüs, kol, karın, popo sürüyorum çok bereketli gibi duruyor şuan. Hatta dudaklarıma da sürmeye başladım kış geldi kuruyor. Yengem lierac kullanmış pek memnun kalmamış yer body shop un bir kremini önermişti o da aslında

Bende henuz catlak yok banyodan banyoya bebe yagi kayisi cekirdegi yagi suruyorum ama hindistan cevizi yagi alicam bende bundan sonra onu surerim artik buyumeye başlarız iyice :)

Bende de çatlak yok fakat çoğu kişinin çatlağı son aylarda oluyor. Bizim şimdiden cildin elastikiyetini korumamız lazım. Bunu söyleyen ben tabi sadece duştan duşa sürüyorum. Aslında her gün sürmek lazım. Yengem son aylarda işe de götürüp lavaboda sürüyormuş valla günde 3 yani. Yaşı olmasına rağmen hiç çatlamamış.

Bende lierac alcaktim fakat bi kakao yagi denym bakalm dedim harika nemlilik veriyo tavsiye ederim o pahali kremlere hic ama hic gerek yok bence

Kızlar aliexpressden alış veriş yapan varmı işleyiş nasıl gümrük vergisi veriyozmu

Adamina geldin :)) Hayatim aliexpressle gecti benim Turkiye'nin gumruk kurallari degismediyse nerden alirsan al 100 dolarin ustunde bir urun aldiysan gumruk vergisi veriyosun. Onun disinda benim en pahali aldigim urun 200 tl civarindaydi, sorunsuz geldi. Tek problem 1-1.5 ayda gelmesi. Ama zaten sana verdikleri kargo koduyla once cinin kendi sitesinden, Turkiye'ye giris yaptiktan sonra da Ptt'nin kendi sitesinden takip edebiliyosun.

Ben Palmer's'in masaj losyonuyla Tummy Butter'ini kullaniyorum gunde 2 kere. Arastirirken 1 kutunun butun hamilelige yettigini duymustum, gercekten de kucuk bir kutu ama 2 aydir gece gunduz surmeme ragmen daha yarisina gelmedim kutunun, kivami tereyagi gibi biraz zor ele geliyo ama masaj losyonunun hemen arkasindan surmen lazim o zaman cabuk yayiliyor. Benim ergenlikten kalma catlaklarim var ama henuz (tahtalara vuruyorum :) ) hamilelik catlagim olmadi, gobegim de buyudu bayagi aslinda. Bunu kullanmasan da kakao yagi bazli baska bir krem kullanabilirsin, sahsen cok basarili buldum

Gungoren hastanesinde nazan hanım var canım cok iyidir kuzenlerım onda dogurdu bı zamnlar annem gıderdı cok memnunlardı
maalesef çok istiyorum ama özel ve sıradan devlet hastaneleri beni kabul edemiyor kanında vonwillebrant eksikliği var ( kan pihtilasma eksikli yani) yoksa eşim ve aneside özel rahat olduğu için orayı istiyorlar ben sadece ayrıntılı ultrason için gideceğim

Kızlar cok saolun Rabbim hepimize şifa versin . Gece acile gittim kanda enfeksiyon kansızlık birde gaitada gizli kan çıktı o nedir bilmiyorum .serum taktilar . Cefaks ve deCavit verdi eğer tekrar durmassa geri gel dedi. Şuan iyiyim ama grip oldum. Cefaks i kendi doktorum içme dedi oda betiral mi ne öyle bir ilac kullan dedi kime inanacagimi bilmiyorum .

Bende slinglerimi ve babybjorn mantigı bi ana kucagini falan oradan sipariş etmek istiyorum çok uygun fiyatlar

Bugün muayenesi olan varmı hangi bitki caylarini kullanabiliriz muayenesi olan varsa sorabilirmi ben bitki çayı çok seviyorum ama birşey olur diye hiç icmedim

Kızlar selam :) Doktor kontrolünden geliyorum. Bizim velet 730 gr olmuş. Benim kilo ise maşallah bir uçmuş ki vitamini direk bıraktırdı doktor. Demir hapına başlattı. 5 haftada 4 kilo olmışım Yüzünü iki eliyle kapadı bu sefer de, dizleri karnına çekmiş yavruş sığamıyormuş artık :)) Biraz net görelim dedik dürttü doktor, dürtünce de kafasını arkaya çevirdi sen misin uyandıran diye Anası gibi uykusu kıymetli olacak Salı günü de 75 ml şeker yüklemesi verdi.

Ya bn catlak icin dusa girmeden suruyorum dustan cikinca surunce tekrar dus alma ihtiyaci hissetmiyo musunuz bn sanki her tarafim kirli gibi hissdiyorum

Ay masallah ne guzel buyumus gozunaydin artik kilolarin onunu alamiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin
Seker yuklemesinin miktarini neye gore veriyormus bazi arkadaslar 50 ml filan diodu