- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.201
Merhaba herkese.beni de listeye ekler misiniz? Tüp bebekle kizima hamileyim.ikizdi bebeklerim ama birini kaybettim. Zor ve sıkıntılı geçti üc ayimiz. Dua ederseniz benim için de cok mutlu olurum. Allah nasip ederse doğum tarihimiz 31mart.
Kızlar çatlak icin ne kullanıyosnz ben lierac kullanıyorum cok cabuk bitio üstelik pahalı :) ama catlamaktan korkuyorm mecburen kullanıcam
Hos bulduk canım.aminHoş geldin canım. Allah diğerini bağışlasın inşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Ben de duştan sonra mutlaka göğüslerime de sürüyorum çatlamasın diye.Gobeginize surdugunuz kremden goguslerinize de surun masaj yapmadan. Meme ucunu nemlendirin yani. Benim de aciyor gerildi fln ben 15 gundur suruyorum artik. Zaten inanilmaz buyuduler
Heheh benimki de aynı keşke küçülmeseler :))Benimkiler küçüktü normal büyüklüğe geldiler
Organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 300 gr civarı 45 tl idi sanırım banyodan banyoya göğüs, kol, karın, popo sürüyorum çok bereketli gibi duruyor şuan. Hatta dudaklarıma da sürmeye başladım kış geldi kuruyor. Yengem lierac kullanmış pek memnun kalmamış yer body shop un bir kremini önermişti o da aslındaKızlar çatlak icin ne kullanıyosnz ben lierac kullanıyorum cok cabuk bitio üstelik pahalı :) ama catlamaktan korkuyorm mecburen kullanıcam
Ben bugüne kdr karnm cok büyümemsti die günde bi kere ama smdi iki kereye geçtim sabah aksam lierac sürüorumHindistan cevizi yağı canım. Uzun süre gidecek gibi görünüyor, gerçi banyodan banyoya kullanıyorum..
Ayy ne güzelBenimkiler küçüktü normal büyüklüğe geldiler
Bende lierac alcaktim fakat bi kakao yagi denym bakalm dedim harika nemlilik veriyo tavsiye ederim o pahali kremlere hic ama hic gerek yok benceKızlar çatlak icin ne kullanıyosnz ben lierac kullanıyorum cok cabuk bitio üstelik pahalı :) ama catlamaktan korkuyorm mecburen kullanıcam
Kızlar aliexpressden alış veriş yapan varmı işleyiş nasıl gümrük vergisi veriyozmu
Kızlar çatlak icin ne kullanıyosnz ben lierac kullanıyorum cok cabuk bitio üstelik pahalı :) ama catlamaktan korkuyorm mecburen kullanıcam
maalesef çok istiyorum ama özel ve sıradan devlet hastaneleri beni kabul edemiyor kanında vonwillebrant eksikliği var ( kan pihtilasma eksikli yani) yoksa eşim ve aneside özel rahat olduğu için orayı istiyorlar ben sadece ayrıntılı ultrason için gideceğimGungoren hastanesinde nazan hanım var canım cok iyidir kuzenlerım onda dogurdu bı zamnlar annem gıderdı cok memnunlardı
Bende slinglerimi ve babybjorn mantigı bi ana kucagini falan oradan sipariş etmek istiyorum çok uygun fiyatlarAdamina geldin :)) Hayatim aliexpressle gecti benimTurkiye'nin gumruk kurallari degismediyse nerden alirsan al 100 dolarin ustunde bir urun aldiysan gumruk vergisi veriyosun. Onun disinda benim en pahali aldigim urun 200 tl civarindaydi, sorunsuz geldi. Tek problem 1-1.5 ayda gelmesi. Ama zaten sana verdikleri kargo koduyla once cinin kendi sitesinden, Turkiye'ye giris yaptiktan sonra da Ptt'nin kendi sitesinden takip edebiliyosun.
Ay masallah ne guzel buyumus gozunaydin artik kilolarin onunu alamiyoruz Allah sonumuzu hayir etsinKızlar selam :) Doktor kontrolünden geliyorum. Bizim velet 730 gr olmuş. Benim kilo ise maşallah bir uçmuş ki vitamini direk bıraktırdı doktor. Demir hapına başlattı. 5 haftada 4 kilo olmışımYüzünü iki eliyle kapadı bu sefer de, dizleri karnına çekmiş yavruş sığamıyormuş artık :)) Biraz net görelim dedik dürttü doktor, dürtünce de kafasını arkaya çevirdi sen misin uyandıran diye Anası gibi uykusu kıymetli olacak Salı günü de 75 ml şeker yüklemesi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?