2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar hastalık bu ara salgın mi nedir bilmiyorum dün geceden beri ishal ve mide bulantısı var halen geçmedi acaba bebeğe birsey olur mu doktora gitmem gerek mi bilmiyorum ya :KK12:

Canım ya beni bir gece hastanede yatırdı dün eve geldim çok direndim doktora gitmeyim diye ama geçmedi bence git doktora serum verdiler bana reflor saşe yazdı bağırsaklarımda zararlı mantarlar çıktı@Semra31@

İnstagramda bebek çikolatası diye bir hesap var, aynı zamanda internet sitesi de var. Çok farklı bir tasarımı yok ama kutu ya da tepsileri var, fiyatlarını da uygun buldum ben. Alternatif olarak sunabilirim sanırım:)
Instagram kullanmiyorum ben malesef ya:(
Neyse kendim yapmaya calisicam kokulu tas fln.

Bende Avrupa yakasındaym baltalimanı hastanesi levent semt poliklinigine gittim randevuyla sanırım randevusuz da gidiliyomuş.ordan sevk kağıdı yazdı sekreter online randevu aldı kağıt verdi 6gun sonraya .elimdeki kağıtla baltalimanı kemik hastanesine gittim orda varmış makina cektiler.ztn hamileler vardı hep.bide şişli etfalde yokmuş makine buraya yonlendiriyolar
Fiyat nekadar ödedin

IMG_0706.webp
IMG_0704.webp
IMG_0707.webp
IMG_0705.webp
selam kızlar. Benim baktıklarım da bunlar ruzigarr ruzigarr çikolataların fotosunu da gönderiyim farklı desenlerde var tabi sen de böyle birşey mi diyorsun bilmiyorum. Resimdeki gibi metal kutusuyla geliyor çikolata biterse bile o kutuyla normal çikolata dağıtmaya devam ederim diyorum :))

Eklentiler

• IMG_0704.webp
    IMG_0704.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 1912423 Eki Görüntüle 1912424 Eki Görüntüle 1912426 Eki Görüntüle 1912427 selam kızlar. Benim baktıklarım da bunlar ruzigarr ruzigarr çikolataların fotosunu da gönderiyim farklı desenlerde var tabi sen de böyle birşey mi diyorsun bilmiyorum. Resimdeki gibi metal kutusuyla geliyor çikolata biterse bile o kutuyla normal çikolata dağıtmaya devam ederim diyorum :))

Ben de buraya çikolata yaptırmayı düşünüyorum :) acaba ne zaman yaptırmalıyız? Ocak sonu gibi alsak geç mi erken mi?

Ben de buraya çikolata yaptırmayı düşünüyorum :) acaba ne zaman yaptırmalıyız? Ocak sonu gibi alsak geç mi erken mi?
Şubatta elimize geçse iyi olur ona göre ocakta hesap sahibiyle konuşup kararlastiririz.
Ne kadarmış cnm fiyatlar ?
100 tanesi 90 TL şuan. Başka böyle hesap bulup daha uygun varsa onlara da bakalım

http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-
tepsi-cikolata.html
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-sepeti.html

Kizlar biz cikolatalari haci seriften almayi dusunuyoruz. Hem lezzetli hem de suslemeleri cok guzel. Aklima yatan birkac alternatifi paylasiyorum sizlerle. Ozellikle 70tane madlen cikolata 50tl cok iyi. Uygun fiyatli bir sepet buluo icine koyabilirim. Ya da hazir sepetli olanindan alirim ;)
Bu arada kokulu tas,hediyelik biblo vsyi mevlutte dagitmayi dusunuyorum. Cikolatalar hastane icin ;)

Back
X