Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Oh iyi ya rahatladım valla iyi ki varsınız siz ya.
Bizim doktora her gittiğimizde sormak dilinin ucuna geliyomuş ama asistanlardan utanıyomuş. Koyun can derdinde kasap et derdinde demesinler diye😂
Zaten yasaklamayı düşünüyorsa sen sormadan söylüyor genelde, şu zamana kadar bir şey söylemediyse risk görmediği için söylememiştir bence

Boşver ya doktora sorana kadar böyle devam edin insan pişman oluyor
Benim gözüm arada dönüyor kaş göz yapıyorum eşime bebeğe bir şey olur korkuyorum diyor o gerginlikle de ne anlayacak insan 😂 hamile arkadaşlarim drlari lekelenmeleri yoksa slow motion karnını germeden izin veriyordu

Hamileliği öğrendiğimden beri benim hormonlardan mıdır nedir hiç istemiyorum zaten ama adama acıyorum ara ara 😅

Bi de YouTube da Kağan Kocatepeden de dinlemiştim o da diyodu doktorunuz herhangi bir risk faktörü görmezse işte tüp bebek kanama alanı vs gibi ilişkide herhangi bir sıkıntı yok diyodu, onunla da teyit ettim🤣

Benim gözüm arada dönüyor kaş göz yapıyorum eşime bebeğe bir şey olur korkuyorum diyor o gerginlikle de ne anlayacak insan 😂 hamile arkadaşlarim drlari lekelenmeleri yoksa slow motion karnını germeden izin veriyordu
Bak zaten hadi gel sevişelim diyerek olmaz o iş yani bizde asla öyle olmadı. Bi kıvılcım işte şakayla başladı ve içindeki ırz düşmanına yenildim onun sldjdkdjdjdjdjdj

Kızlar yasak kalkınca da nasıl olacak ki diye düşünüyorum karnıma bir şey olacak diye her şeyden korumak istiyorum onu dokuz aylık hamile gibi hareketlerim o iş nasıl olacak sjsjsjjsjs

Kızlar ben bir yerde okumuştum ama doğru mu bilmiyorum. Orada olay zaten cinsel organın verebileceği zarar değilmiş. Bizim orgazm olurken vücudumuzun verdiği tepkilermiş. Ama dediğim gibi maşallah çoğunuz riskli dönemleri geçtiniz ve doktor yasaklamadıkça sorun olmuyor. Kırabilen kırsın zincirlerini 😂

Oh iyi ya rahatladım valla iyi ki varsınız siz ya.
Bizim doktora her gittiğimizde sormak dilinin ucuna geliyomuş ama asistanlardan utanıyomuş. Koyun can derdinde kasap et derdinde demesinler diye😂
Hic utanmasin, ben daha ilk kese randevusunda arsiz utanmaz gibi sordum bunu ve hani tedaviyle binbir zahmetle olmus yani🤣🙈 esim benden utandi ajdjdjdj

Kızlar ben bir yerde okumuştum ama doğru mu bilmiyorum. Orada olay zaten cinsel organın verebileceği zarar değilmiş. Bizim orgazm olurken vücudumuzun verdiği tepkilermiş. Ama dediğim gibi maşallah çoğunuz riskli dönemleri geçtiniz ve doktor yasaklamadıkça sorun olmuyor. Kırabilen kırsın zincirlerini 😂
Drum orgazm olmak kadında rahim kan akışını hızlandırır besler iyidir demişti

Kızlar yasak kalkınca da nasıl olacak ki diye düşünüyorum karnıma bir şey olacak diye her şeyden korumak istiyorum onu dokuz aylık hamile gibi hareketlerim o iş nasıl olacak sjsjsjjsjs
Tam olarak bu sebepten yanamasamadik birbirimize haftalardir🤣

Back
X