• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

ben bebek yatağı ve bir de şifonyer aldım. fazladan iki kapılı dolabım vardı o sebeple boşuna dolap almadım. günlerdir de perde ve halı arıyorum :))) aliexpresste çok güzel perdelik kumaşlar buldum ama güvenemiyorum zaten 45 gün gibi bir süre veriyor teslimat için. bi de gümrük vs. çıkarsa diye korktum.

sanki öyle geliyor ki zaman uçup gidecek ve hiç bişey yapmadan kalacakmışım gibi:KK48: baksanıza yahu temmuzun ortası oldu bile :anneadayı::KK200:

Kızlar ben suan 22 haftalık hamileyim geçen hafta ananesi bi kaç parça kıyafet aldı bebek arabası yatağı falan ne zaman almak uygun olur sizce:)

benim de seninle aynı canım haftam

ilk kez bugün alışverişe çıktık, beşiğini yatağını nevresimini kenarlığıni vs aldık. erken mi diye ben de bi tereddüt ettim ama baktığım almayı düşündüğüm ürünlerdi
kaçırmak istemedim.

bebek arabasını da marka model belli ama acelesi yok şu an gibi geliyo bana, sen belirledin mi baktın mı hiç marka model fiyat

Kızlar bende bu oda takımını aldım.
Benim yanım için bir beşik aldım ahşap tekerlekli çok beğendim gerçekten. Oval modellerden. Uyku seti nevresim takımı cibinlikler falan hepsini halletmiş olduk. 2 aya odası hemen hemen hazır olmuş olucak. Kıyafet konusunda zaten annem falan sürekli bir şeyler alıyor :KK36:

Eklentiler

• IMG_8063.JPG
    IMG_8063.JPG
    62,6 KB · Görüntüleme: 192
Benim yanım için bir beşik aldım ahşap tekerlekli çok beğendim gerçekten. Oval modellerden. Uyku seti nevresim takımı cibinlikler falan hepsini halletmiş olduk. 2 aya odası hemen hemen hazır olmuş olucak. Kıyafet konusunda zaten annem falan sürekli bir şeyler alıyor :KK36:
çok beğendim canım sağlıklı güzel günlerde uyusun bebişin inşallah

Hayirli olsun guzel saglikli gunlerde kullansin bebeginiz insallah,bende model ve fiyat bakiyorumda fiyatini soylerseniz sevinirim,cok yuksek fiyatlar olursa yaptirmayi dununuyorum

çok beğendim canım sağlıklı güzel günlerde uyusun bebişin inşallah
Çok teşekkür ederim :KK36:

Hayirli olsun guzel saglikli gunlerde kullansin bebeginiz insallah,bende model ve fiyat bakiyorumda fiyatini soylerseniz sevinirim,cok yuksek fiyatlar olursa yaptirmayi dununuyorum
Ben arenapark avmde kurulan standdan aldım canım. İstanbuldaysan mutlaka bakılması gerekiyor. Çok uyguna ve kampanyalı şeyler var. Ama evgör mağazalarında da çok uygun odalar var

Ben İkeadan yanayım , komple bi odayı 1000 TL gibi bi rakama yapabilirsiniz, Sundvik beşik 449 TL, Hensvik gardırop 299 TL, Malm şifonyer 279 TL .. tamamdır miss , haftaya alıcam bunları ben de=)

Eklentiler

• sallanmayan-besik-modelleri-1.jpg
    sallanmayan-besik-modelleri-1.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 166
  • 3-1624x1080.jpg
    3-1624x1080.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 169
Ben İkeadan yanayım , komple bi odayı 1000 TL gibi bi rakama yapabilirsiniz, Sundvik beşik 449 TL, Hensvik gardırop 299 TL, Malm şifonyer 279 TL .. tamamdır miss , haftaya alıcam bunları ben de=)

yapabilecek odam olsaydı bende ikea düşünüyordum:KK48: eltimler büyüyen beşik almışlar eşim bayıldı adamın aklı kaldı resmen ah bir oda daha olsaydı diyor bu şekilde özenmesi bile çok hoşuma gitti:KK37:

English Home'dan mesaj gelmiş telefonuma 10 gün önce daha yeni görüyorum 150tl üzerine 40 tl hediye kodu ile indirim online alışverişte diye, şunları almış bulundum lazımdı zaten, 150'ye tamamlamak içinde biberon fırçası ekledim , 110 a geldi hepsi, size de öyle bi fırsat kodu vs geldiyse değerlendirebilirsiniz:KK73:

Eklentiler

• IMG-5249.PNG
    IMG-5249.PNG
    174,7 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG-5250.PNG
    IMG-5250.PNG
    147,1 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG-5251.PNG
    IMG-5251.PNG
    155,8 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG-5252.PNG
    IMG-5252.PNG
    166,9 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG-5253.PNG
    IMG-5253.PNG
    154 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG-5254.PNG
    IMG-5254.PNG
    195,3 KB · Görüntüleme: 161
English Home'dan mesaj gelmiş telefonuma 10 gün önce daha yeni görüyorum 150tl üzerine 40 tl hediye kodu ile indirim online alışverişte diye, şunları almış bulundum lazımdı zaten, 150'ye tamamlamak içinde biberon fırçası ekledim , 110 a geldi hepsi, size de öyle bi fırsat kodu vs geldiyse değerlendirebilirsiniz:KK73:
englishhomun kampanyaları çok iyi oluyor bende sepet indiriminden yararlanmıştım:KK48: her gün ayrı mesaj geliyor bana ama keşke bebek kategorisini yenileseler:işsiz:

Back