Ben de bugün bütün aklımdaki ıvır zıvırları aldım rahatladım. Hiç çorabı, eldiveni, şapkası , beyaz çıt çıtlı bodysi yoktu onları tamamladım bugün.
-Babynest , beşik için cibinlik ve odası için mavi-gri bulutlu avize , yine beşik için grili-beyazlı cicili bi desende yan korumalık siparişi verdim, duvarlara boya yapmayacağız ama farklı boyutlarda yıldız desenli stickerlar aldım pinterestte görmüştüm ,o şekilde süsleyeceğim odasını.Bir de ikeadan duvar lambaları ve yine pinterestten cerceveler ile..
-Unibaby'den köpük şampuan, bebe yağı, bebek losyonu ve kulak çubuğu aldım.
-Bebedor'dan tırnak bakım seti, tarak-fırça seti, banyo termometresi ve klinoz burun aspiratörü aldım.
-Baby&Me 5 paket pofuduk alt değiştirme örtüsü aldım.
-Lansinoh süt saklama poşeti 50'lik ve göğüs ucu kremi aldım.
-Depend emici lohusa külodu aldım 10'lu paket.
-Biberon temizleme fırçası aldım.
-Philips avent göğüs kalkanı aldım inanılmaz iyi yorumlar var bu ürünle alakalı.
Bunlar dışında;
-English home'dan battaniye,pike ,müslin bez, havlu vs gecen hafta almıştım geldi bugün.Bir de yenidoğan set.
-Braun 6520 kulaktan ateş ölçer aldım.
-Oda için nem ölçer aldım.
-Philips avent 0-3 ay emzik almıştım.
-Bir de cam philips avent biberon aldım 120 ml olanından, elimde 3-4 tane lansinoh natural wave var 160 ml hediye gelmişti set olarak ama bu da bulunsun daha ufak .
-Bebek bezlerinin tamamı hediye geldi Prima -pişik kremiyle beraber ,stok var şuan.
-Unibaby yenidoğan ıslak mendil bolca almıştım,şimdilik yeterli.
-Babyjem küvet,filesi,kovası, maşrapası, deniz süngeri, çamaşır yıkama torbasını,deterjanını almıştım.
-Mothercare'den aylarına göre çıt-çıtlı uzun bodyler ,tulumlar ve bi kaç alt-üst pijama aldım.
-6'lı ağız mendili aldım.
-Emzirme yastığı, yan yatırma-reflü yastığı ve lansinoh süt pompası ve göğüs pedleri, ve 3-4 tane lohusa gecelik set arkadaşımdan gelecek.
-Bebek arabasını,pusetini sona saklıyorum.
-Büyük mobilyalar bu haftasonu alınacak İkea evimizin herşeyinden =)
-Halı alınacak.
-Emzirme sütyeni alacağım.
Uzun oldu ama başka şu mutlaka eksik dediğiniz öneriniz varsa alırım, hastane çıkışı vs almadım henüz , kıyafet konusunda eksikler var onlarıda tamamlarsam, sadece beklemek kalacak sanırım =)