• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar yatak alımı için dogru tarih ne zaman sizce ? Kaçıncı ayda
Ben elimin ayağımın tuttuğu zaman gideceğim :KK53:muhtemelen 7. ayda giderim diyorum. Kimileri erken diyebilir ama popomu kaldırmaya halim olmayacak sonra, şimdi bile tıs tıs nefes alıyorum çabuk yoruluyorum. Olay beşik almakla bitmiyor çünkü, onu yerleştirmesi sonradan çıkan eksikleri vs... özetle siz sadece beşik alacaksanız sağlığınız da el veriyorsa 8. ay uygun.. ama benim gibiyseniz , 7 :KK49:

Eki Görüntüle 2019760 Kızlar 3 yaşına kadar bunu kullanabilirmiyim acaba
Model çok ilginç canım hoş :) mothercare de 70x140 beşiğe 4-5 yaşına kadar kullanılabilir boyut olarak demişlerdi canım. 130 140 çok fark yok. 4-5 sene olur mu bilmem ama 3 sene kullanılır sanki. 1200 TL ise 3 senede dağılacak bir malzeme de değildir. Bana olur gibi geldi. Dolap da güzelmiş :)

Model çok ilginç canım hoş :) mothercare de 70x140 beşiğe 4-5 yaşına kadar kullanılabilir boyut olarak demişlerdi canım. 130 140 çok fark yok. 4-5 sene olur mu bilmem ama 3 sene kullanılır sanki. 1200 TL ise 3 senede dağılacak bir malzeme de değildir. Bana olur gibi geldi. Dolap da güzelmiş :)
Bana da kullanılır gibi geldi canım allah nasip ederse 3 sene temiz kullanırım 3. Bebişim olursa onun için saklarım ;)

Park yatan alan kızlar hangi model aldınız. Ben park yatakta kararlıyım ama hangisini alacağıma karar veremiyorum yani park yatakta nelere dikkat etmeliyim. Sallanabilme özelliği olması önemli bence. Bi de ölçülerini nasıl alalım?

Kızlar buda bizim beşiğimiz. Biz kendimiz yaptırdık kendi yatağımızın ölçüsüne göre ki eşit mesefade olsun yüksekliği falan eşimin kuzeni yaptı. Nasıl sizce ?

Eklentiler

• b1ee091d-fd44-4d3f-a7bb-ebf2a0450801.jpg
    b1ee091d-fd44-4d3f-a7bb-ebf2a0450801.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 113
  • b1ee091d-fd44-4d3f-a7bb-ebf2a0450801.jpg
    b1ee091d-fd44-4d3f-a7bb-ebf2a0450801.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar buda bizim beşiğimiz. Biz kendimiz yaptırdık kendi yatağımızın ölçüsüne göre ki eşit mesefade olsun yüksekliği falan eşimin kuzeni yaptı. Nasıl sizce ?

çok güzel olmuş canım.güzel günlerde sağlıkla yatsın bebişin:KK200: anne yanı beşik benim hayalimdi ama gardolapla yatak arasında bir insan sığacak mesafe var bizde ne yazık ki:KK43:

çok güzel olmuş canım.güzel günlerde sağlıkla yatsın bebişin:KK200: anne yanı beşik benim hayalimdi ama gardolapla yatak arasında bir insan sığacak mesafe var bizde ne yazık ki:KK43:

Canım benim ev hangar gibi. 3 oda 1 salon ama biz sadece salon ve yatak odası aldık başka eşyamız yok. Biz odamız giyinme odası bir odamız boş ve odalar çok büyük 6 ay bizim odada yatacak sonra ayırırım boş odaya diye düşünüyorum bende...tabi gidişat ne gösterir bilmiyorum böyle düşünüyorum ama...

Park yatan alan kızlar hangi model aldınız. Ben park yatakta kararlıyım ama hangisini alacağıma karar veremiyorum yani park yatakta nelere dikkat etmeliyim. Sallanabilme özelliği olması önemli bence. Bi de ölçülerini nasıl alalım?
Ben ölçülerini en büyük olanı aldım öyle olunca alternatifler düşüyor 70*120 özellik olarakta sallanması titresimli olması dönencesi olması bizim için ilk etaptaydı öyle olunca sunny baby 618 delmonda karar kıldık.

Kızlar yatak alımı için dogru tarih ne zaman sizce ? Kaçıncı ayda
Ben elimin ayağımın tuttuğu zaman gideceğim :KK53:muhtemelen 7. ayda giderim diyorum. Kimileri erken diyebilir ama popomu kaldırmaya halim olmayacak sonra, şimdi bile tıs tıs nefes alıyorum çabuk yoruluyorum. Olay beşik almakla bitmiyor çünkü, onu yerleştirmesi sonradan çıkan eksikleri vs... özetle siz sadece beşik alacaksanız sağlığınız da el veriyorsa 8. ay uygun.. ama benim gibiyseniz , 7 :KK49:
Ben şimdiden bakınıyorum. Yakın bir tarihtede komple odayı almayı düşünüyorum. İleride ne olacağı belli olmaz Allah korusun. Birde bende çalışıyorken masrafları falan bitirelim istiyoruz.

sebnemcan sebnemcan güle güle kullanın yatağınızı çok kullanışlı olmuş. Mışıl mışıl uyusun içinde minnoşun

Kızlar hastane çıkışlarınızı aldınızmı?? Özellikle erkek anneleri nasıl modeller tercih ediyorsunuz?? Bi de hastanede tulummu alt üst takımmı tercih edeceksiniz??

sebnemcan sebnemcan güle güle kullanın yatağınızı çok kullanışlı olmuş. Mışıl mışıl uyusun içinde minnoşun

Kızlar hastane çıkışlarınızı aldınızmı?? Özellikle erkek anneleri nasıl modeller tercih ediyorsunuz?? Bi de hastanede tulummu alt üst takımmı tercih edeceksiniz??

Ben maalesef almadım çünkü kayınvalidem ve annem hediye almış 1'er 10'lu takım. Birde 2 takım 5'li set hediye geldi gerek görmedim daha fazla ama göbek bağı açısından alt üst modeller daha rahat oluyor ilk etapta diyorlar bilmiyorum ama hastaneye yedek 1 adet tulumda götürmeyi düşünüyorum ben..

Bende bu modeli düşünüyorum beşiği kaynim yaptıracak bu model de içime çok sindi sizce nasıl kullanışlı mıdır ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-09-18-35-27.png
    Screenshot_2017-07-09-18-35-27.png
    124,4 KB · Görüntüleme: 126
Ben baya yavaştan hazırlanıyorum galiba.Çok kararsızım ve zor beğeniyorum..Park yatak almaya karar verdim hem taşınması katlanması kolay pratik ve hafif diye hem oda seçeneğim yok şimdilik.Ama hangisi olsa karar vermedik bikaç modelde kaldım.Araba mağazalara bakındım biraz,kıyafette bi iki zıbın aldım.:KK48:

Kızlar ben suan 22 haftalık hamileyim geçen hafta ananesi bi kaç parça kıyafet aldı bebek arabası yatağı falan ne zaman almak uygun olur sizce:)

Back