2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
günaydın kızlar
sabah bulantıyla uyandım işe geldim yumurta yapıp yedim sütümü içiyorum biraz daha iyiyim. sanırım sabah koşuşturmasıyla alakalı bulantım. ben bugün stresliyim birazcık:KK17:kese görmeye gitcez dua edin kızlar sorunsuz atlatayım:dua:dokunsalar ağlayacak gibiyim durup durup gözlerim doluyor:KK43:eşime uydum erkenden randevu aldık bakalım hayırlısı artık:KK51:

Canım çok zor bir durum Allah sabır versin üzülmemeye çalış yine olur bebeğin inşallah. Bana kalırsa eşinle birbirinizi suçlayıp tartışıp huzurunuzu kaçırmak çok daha kötü olur böyle bir dönemde. Birbirinize destek olup zor zamanları aşmaya çalışmalısınız. 3. Kişileri ilişkine asla dahil etme bence anne baba kardeş bile olsa onların sizin aranıza özelinize girmemesi gerekir. Bol bol dua et ve sabretmeye çalış umarım en kısa zamanda atlatırsın..

ama boyle olmasinin sebebi esimle ayri bi evimizin olmamasi kardeslerimle yasiyoruz babam haftada bir geliyor annem babam ayri ve babam bir daha evli yuksek tansiyonu var surekli sıkıntilarini bana soyluyor kanamam olacagi gun bana ve kardeslerimde kusur bulmaya calisti tartistik. kardeslerimde aile apartmani oldugu icin sorunlar cikti onlari durdurumam gerekti ama beni herkezle birbirine sokarak sitres soktular esim ailesi herseye karisan tip artik birdan ora gitmemizi istediler ama acayip aldigin kiyafet kadar karisan tip esimle o aksam atistik bana seninle erken evlendik biz gibi konustu babam bizle atisirken yemegini gec verdim diye baya hersey karisik gelebilir size ama bende bu sıkıntilar hic gitmiyo. esim herseyi gorur ama hic destek olmaz senin sorunun der. bazen dersinki hani hersey bosver ben seninle aile kurdum biz mutlu olalim demesi beklersn ama hic oyle biri degil sıkıntilarin ustune sıkınti verir ve derki benim sorunum degil senin sorunun artik ne yapacagimi sasirdim surekli onu ve kardeslerimi babami idare etmeye calisiyorum. dusuk yaptim ama hersey bana bakiyo temizlikden tut kizim ve hersey soylesen yardim bin tane diyolar sana ve sancim var benj anlamiyorlar

ya kizlar ben hastaneye gittim gun bile yengeme beni suclamis yok kansiz yok kizimi kaldirmisim. yok emzirmisim onu o sebeblerle olmus gibi insan kendinden nefret ediyor kizim 23 aylik bana ihtiyaci var ayrica ogrendim gunden beri kan ilaclarimi aldim yememe dikkat ettim. son saglik ocaginda yaptigim testte kanim okadar dusuk degildi

günaydın kızlar
folik asit konuşulmuş
dr bana imom diye bi ilaç verdi
içinde folik asit,omega,demir dahil bir sürü vitamin var

günaydın kızlar
sabah bulantıyla uyandım işe geldim yumurta yapıp yedim sütümü içiyorum biraz daha iyiyim. sanırım sabah koşuşturmasıyla alakalı bulantım. ben bugün stresliyim birazcık:KK17:kese görmeye gitcez dua edin kızlar sorunsuz atlatayım:dua:dokunsalar ağlayacak gibiyim durup durup gözlerim doluyor:KK43:eşime uydum erkenden randevu aldık bakalım hayırlısı artık:KK51:
kesinlikle görüceksin.Hadi hayırlısıyla bekliyoruz haberlerini...

Maşallah baya büyütmüşsün sen, Allah bağışlasın canım. 4+5 te gitmiştim keseyi göremedi ultrasonda, alttan da bakmadı. Aslında bu kadar erken zamanda görmeyeceğini bende biliyodum ama hem tahlillerim yapılsın hem de ilaçlarımı yazsın diye gitmiştim. 6+4 te gidecem şimdi inşallah bir sorun yoktur da görürüz. Sizde durumlar nasıl?
Günaydın canım amin allah razı olsun
Ben 5+2 de gördüm keseyi ve bebişi kalp atışını duyamadım çok küçükmüş, sen kalp atışınıda duyarsın inşallah

günaydın kızlar

Kacta randevun

günaydın kızlar
folik asit konuşulmuş

günaydın kızlar
folik asit konuşulmuş

günaydın kızlar
sakin ol canım hayırlısıyla göreceksin inşallah

kizlar buraya yazmanin hic yeri degil biliyorum. ama daha once dusuk yapan anneler var. ne olur bana bir yol gosterin. ben bebegimi ogrendim gunden beri hep sitres yasadim. baskalarindam sebeb ve beni her gun sinir krize soktular yapma dedigim halde. dusuk yaptigim gece esim uyuyodu ruyasinda kizimin yaninda erkek bebegimizi gormus baba ben gidiyorum deyip arkasi donmus gitmeye baslamis o siradada ven uyandirdim onu kanamam basladi diye. o gun daha dusmemisti ertesi sabah esim sofra kurucam diye mutis bi aciyla daha yogun kanamam basladi esim isleri yuzunden benimle gelmedi otobusle gittim tek basima doktor bebek henuz dusmedi ama asagiya kaymis kese kanlanmaya baslamis ssni hastane yatirsamda dusecek dedi. ve zaten yogun karin agrisi ve sancimla hala kanamam var parca parca pihti seklinde sorum su esim en ufak seyleri buyutuyor bana darlik veriyor. bana artik sitres yapmayin dedim yeter diye bebegim bu yuzden gitti zaten dedigimde. bana senin yuzunden gitti bakma senin suratina vurmuyoruz dedi. o an benim icin o adam öldü. ben babamdan kardeslerimden ve onun ailesinden cok sıkınti yasadim. ama o beni sucluyor basit seylerden sebeb ona seni ablana artik istemedigimi soylicem dedim yemin ettim siyleyimmi ne yapicam bilmiyorum. zaten bebegimin dusmesi beni kahrediyor boyle sacmaliklarla ugrasmak nedir
Canım gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun allah sabır versin birbirinizi suçlamayın canım en büyük hata bu oluyor maalesef hangi anne baba bilerek böyle bişey yapmak ister ki demek ki sağlıklı değilmiş bebeğin
Ben oğluma hamileyken başıma neler gelmedi ne sinir krizleri geçirdim elhamdülillah bişey olmadı yavruma
Herşey bi bahane işte o yüzden bunu düşünmeyin artık canım eşinle boşyere kötü olmayın
Ablasına bişeyde söyleme

günaydın kızlar

günaydın kızlar
Hayırlı haberlerle dön arkadaşım, benim randrvum da bugün 2de, aynı stres ve heyecan bende de var..:KK17:

Amin canim insallah
Ne güzel bi heyecan değil mi :) merak etme canım inşallah kızlaaar bebeğimi gördüm diyerek geleceksin
Guzel heyecanlar evet canim gorupte rahatlayanlardan olurum insallah
Hayırlı haberlerle dön arkadaşım, benim randrvum da bugün 2de, aynı stres ve heyecan bende de var..:KK17:
Sende mi kese goreceksin ay hadi insallah guzel haberlerle gelelim canim

X