2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlaarr bir sorum olacaktı ben geçen hafta persembe günü 4+2 iken doktora gitmiştim ya kan değerim 3200 lerdeydi ve ultrasonla karından baktı doktor keseyi gördük şükür sonrasinda bana haftaya kontrole gel kalp atisina bakalım dedi bende yarin gitcektim fakat cuma günü gideyim diyorum belki kalp atisini duymayiz falan cuma günü de 5+2 oluyoruz sanirim.. sorum şu acaba doktorun kullandığı cihaza göre değişiyor mu kalp atisini erken görmek veya duymak ozele gidiyorum bu arada

Kizlaarr bir sorum olacaktı ben geçen hafta persembe günü 4+2 iken doktora gitmiştim ya kan değerim 3200 lerdeydi ve ultrasonla karından baktı doktor keseyi gördük şükür sonrasinda bana haftaya kontrole gel kalp atisina bakalım dedi bende yarin gitcektim fakat cuma günü gideyim diyorum belki kalp atisini duymayiz falan cuma günü de 5+2 oluyoruz sanirim.. sorum şu acaba doktorun kullandığı cihaza göre değişiyor mu kalp atisini erken görmek veya duymak ozele gidiyorum bu arada
Ben 5 +2 de kese gormeye gidecegim sen kalp atisi diyorsun canim masallah ya bence birkac gun daha bekleyebilirsen bekle garanti olur

Himmm simdi goruyorum mesajini kizim var demissin. Benim hic bulantim olmamisti kizimda. Bunda da henuz yok bakalim zaman ne gösterecek. Allah gonlumuze gore saglikli sihhatli versin. Mutlaka cinsiyetini ogrendigin zaman haber ver bana merak ettim senin belirtiler farkliymis. Unutursam hatirlar bana:KK15:
Slm canım satlar aynı yaşımızda aynı sayılır bi yaş var ben 29 yaşındayım çin takvimine göre bebişin erkek benimde erkek görünüyor
Benimde bi oğlum var sanırım iki erkek anası olcam bende :)

Kızlar 5+4 falanim şu anda ctsi gidicem muayeneye siz ne zaman duydunuz kalbini:anneadayı::KK200:
Biz 6+3te duyduk kalbini ama ilk gidişimdi daha öncesinde gitmedim
kan değerin yüksek olduğu için erken duyulabilir canım onun için çağırmıştırbenimde yüksekti sanırım erken döllenmeden hemen adetten sonra hhamile kaldım :) bencede biraz bekle garanti olsun

Arkadaşlar bir sorum olacak ben folik asit içince midem çok daha fazla bulanıyor kusacak gibi oluyorum. Folik asit ne zamana kadar içmek şart veya bundan sonra içmesem sıkıntı olur mu sizce?

Arkadaşlar bir sorum olacak ben folik asit içince midem çok daha fazla bulanıyor kusacak gibi oluyorum. Folik asit ne zamana kadar içmek şart veya bundan sonra içmesem sıkıntı olur mu sizce?
İlk 3 ay bebeğin sinir beyin hücreleri için şart.
Yatarken içmeyi denesen uyusan sonrasında belki daha mı kolay olur? Ya da marka değiştirsen?

İlk 3 ay bebeğin sinir beyin hücreleri için şart.
Yatarken içmeyi denesen uyusan sonrasında belki daha mı kolay olur? Ya da marka değiştirsen?
Aslında en düşük dozlu olanı kullanıyorum ama yine de acayip rahatsızlık veriyo mideme. Dün gece uyumadan önce içtim sabahı sabah ettim yani uyandırıyor uykudan bile :KK43:

X