2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gunaydin canim nasil bir sey bu cin rus takvimi ben de oglusum olsun istiyorum esime benzeyen tabi kizim olursa o da bana benzesin :emir_bebek:senin kac cocugun var
benimde gönlüm erkekten yana hep:KK48: ben sarışınım esim esmer diyorum senin gibi kara kaşlı kara gözlü oğlumuz olsun. ama kız olursa da sana benzesin ben gibi beyaz tenli olmasın diyorum:KK45:benim kaşım kirpiğim yok çok özenirim uzun kıvrık kirpikli gür kaşlı kızlara:KK200: bu arada bende çin takvimi erkek rus kız diyor:KK70:

Folik asite hamilelik dusundugunuz andan baslamak gerek baslamayanlar varsa doktoruna soylesin sayfalarin hepsini okuyamiyorum c vitamini idrarla atildigi icin her gun bir bardak portakal suyu icin esim bana kitap getirmis saglikli hamilelikle ilgili orda okudum. Kese gormeye gidecekler insallah bir sorun cikmaz darisi basimiza :))
amin canım inşallah. bizler sıramızı savınca sıra sizlere gelecek hayırlısıyla:KK36:

kizlar buraya yazmanin hic yeri degil biliyorum. ama daha once dusuk yapan anneler var. ne olur bana bir yol gosterin. ben bebegimi ogrendim gunden beri hep sitres yasadim. baskalarindam sebeb ve beni her gun sinir krize soktular yapma dedigim halde. dusuk yaptigim gece esim uyuyodu ruyasinda kizimin yaninda erkek bebegimizi gormus baba ben gidiyorum deyip arkasi donmus gitmeye baslamis o siradada ven uyandirdim onu kanamam basladi diye. o gun daha dusmemisti ertesi sabah esim sofra kurucam diye mutis bi aciyla daha yogun kanamam basladi esim isleri yuzunden benimle gelmedi otobusle gittim tek basima doktor bebek henuz dusmedi ama asagiya kaymis kese kanlanmaya baslamis ssni hastane yatirsamda dusecek dedi. ve zaten yogun karin agrisi ve sancimla hala kanamam var parca parca pihti seklinde sorum su esim en ufak seyleri buyutuyor bana darlik veriyor. bana artik sitres yapmayin dedim yeter diye bebegim bu yuzden gitti zaten dedigimde. bana senin yuzunden gitti bakma senin suratina vurmuyoruz dedi. o an benim icin o adam öldü. ben babamdan kardeslerimden ve onun ailesinden cok sıkınti yasadim. ama o beni sucluyor basit seylerden sebeb ona seni ablana artik istemedigimi soylicem dedim yemin ettim siyleyimmi ne yapicam bilmiyorum. zaten bebegimin dusmesi beni kahrediyor boyle sacmaliklarla ugrasmak nedir
ffetmek cok zor. Esin surekli sende kusur arayan bi tip galiba. En ufak konuda pismanligini dile getirmesi cok nahoş....onun sana destek olmasi lazim..olmuyosa da salla gitsin. Cok prim verme...ne bicim konusmalar yahu...hayat tarzinizi bilmiyorum ama ne olursa olsun bebegi olen birine soylenmeyecek kelimeler bunlar.

Amin canim insallah

Guzel heyecanlar evet canim gorupte rahatlayanlardan olurum insallah

Sende mi kese goreceksin ay hadi insallah guzel haberlerle gelelim canim

Günaydın bayanlar...
umarım doktora gidecek herkes güzel ve sağlıklı haberlerle gelirsiniz ve bizimde keyfimiz yerine gelir.
Ayrıca folic asit konuşulmuş bende hamile kalmadan bir ay önce başlamıştım kullanmaya gebelik öncesi muayneye gittiğimde doktor vermişti.

kentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmış:KK70:30bin mi ne tutmuştu geçen sene
Ben medikal parka gidiyorum ve doğumuda orda düşünüyorum. Odaları, ilgi vs herşey mükemmel. Tüm çevrem orda doğım yaptı ve hepsi memnun

günaydın kızlar
sabah bulantıyla uyandım işe geldim yumurta yapıp yedim sütümü içiyorum biraz daha iyiyim. sanırım sabah koşuşturmasıyla alakalı bulantım. ben bugün stresliyim birazcık:KK17:kese görmeye gitcez dua edin kızlar sorunsuz atlatayım:dua:dokunsalar ağlayacak gibiyim durup durup gözlerim doluyor:KK43:eşime uydum erkenden randevu aldık bakalım hayırlısı artık:KK51:
Hadi hayirli haberlerle gel insallah canim.
günaydın kızlar
folik asit konuşulmuş
dr bana imom diye bi ilaç verdi
içinde folik asit,omega,demir dahil bir sürü vitamin var

Evet bende kullaniyorum onu eczanedekiler onun balik yagi oldugunu soylemis esime.

Günaydın canım amin allah razı olsun
Ben 5+2 de gördüm keseyi ve bebişi kalp atışını duyamadım çok küçükmüş, sen kalp atışınıda duyarsın inşallah

Insallah canim sabirsizlikla bekliyorum randevuyu.

Kızlar simdi hastaneye gidiyorum insallah keseyi gorurum çok heyecanliyim 6+4 oldum insallah belki kalp atışını da duyarım içim kıpır kıpır insallah güzel haberlerle dönerim

benimde gönlüm erkekten yana hep:KK48: ben sarışınım esim esmer diyorum senin gibi kara kaşlı kara gözlü oğlumuz olsun. ama kız olursa da sana benzesin ben gibi beyaz tenli olmasın diyorum:KK45:benim kaşım kirpiğim yok çok özenirim uzun kıvrık kirpikli gür kaşlı kızlara:KK200: bu arada bende çin takvimi erkek rus kız diyor:KK70:

Ayy git be deli. Kara kasli kiz olmuyor o orman gibi tuylu kiz oluyo :KK70:ben ne cekiyom ah bi bilsrn. Allahtan kizim sarisin beyaz cok sukuuuuurrrr:21:

Gunaydin canim nasil bir sey bu cin rus takvimi ben de oglusum olsun istiyorum esime benzeyen tabi kizim olursa o da bana benzesin :emir_bebek:senin kac cocugun var[/QUOTE ]

İki oğlum var vanım bu üçüncü olacak inşallah :)
Google a yazarsan çin takvimi diye çıkıyor oraya doğum tarihini falan yazıyorsun hesaplıyo bak bakalım sana be diycek:)

Bugün kontrolü olan güzel anneler güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Hadi hayirli haberlerle gel insallah canim.

amin canım inşallah

Evet bende kullaniyorum onu eczanedekiler onun balik yagi oldugunu soylemis esime.

Insallah canim sabirsizlikla bekliyorum randevuyu.

Ayy git be deli. Kara kasli kiz olmuyor o orman gibi tuylu kiz oluyo ben ne cekiyom ah bi bilsrn. Allahtan kizim sarisin beyaz cok sukuuuuurrrr:21:
:KK70: sen kaşını boyamak ne demek biliyor musun makyajsız insan içine çıkamıyorum çok seyrek kaşlarım kirpikler o gibi saten dik dk kısa eşiminkilere bakmaya doyamıyorum adamın kirpikleri kaşına deyiyor kadında olması gereken kirpik adamda var:KK70:o zaman beyaz tenli ama kaşı kipiği olan bir evlat olsun:KK9:

Ben medikal parka gidiyorum ve doğumuda orda düşünüyorum. Odaları, ilgi vs herşey mükemmel. Tüm çevrem orda doğım yaptı ve hepsi memnun
ablamda medical parka gidiyordu ama doktorundan memnun kalmadı bayandı doktoru çok ilgisiz ağzından laf alamıyorum lafını bitirmeden unutuyor başka bir şeye geçiyor falan diyordu:KK70:bana çok uzak karşıyaka ben konak tarafındayım

Ben ruyamda gormustum oglusum oldugunu ondan sonra kafaya taktim esimin kucultulmus hali olsun istiyorum huyu suyu benzesin istiyorum bana benzerse ben arsizim biraz insanlara kok söktürür :)) demek takvimler farkli cikabiliyor ben bakmayacam asermelere baslayinca anlasilir belki :))

Olurmu canım herşeyi paylaşmalıyız ki birbirimize yardımcı olalım tevekkül et canım sana en iyi gelecek olan bu düne bağlı kalarak yaşama canım benim canını acıtır sağlığına kavuş önce sonra yine bebişin olur inşallah böyle düşün mutlu ol canım demekki bebeğin sağlıklı değilmiş sen ne yaparsan yap o gidecekmiş rabbim daha sağlıklı gebelik nasip etsin sıkma canını dua et kırgınlıklarını Allah'a havale et

birde birsey sormak istiyorum bebegim kaymadan o gece tupumdemi kist gozukdu ama bebegimin gideceginden dikkate bile alamadim kotu birseymi insallah bu cok duygulanip unutmam onuda sorarim

weryew weryew , canını sıkmamaya çalış canım. İnsan sebep bulmaya çalışıyor ama inan nasip kısmet bazı şeyler. Senin kan değerlerin ikiye katlanmamıştı canım sağlıklı ilerlememişti aMa yapılacak şey yoktu o yüzden nasibi yokmuş diye düşün bu tamamen gelişimsel bir şey muhtemelen genetik sağlık problemi olduğu için vücut attı ve bu ne senin suçun ne eşinin ne de kızının. Benim de kayıplarım oldu ve inan suç kimsede değil. Gittiğim bir doktor yanından radyoaktif madde taşıyan araç geçer bebeğin o an düşer demişti yani biraz kader, kısmet. Allaha emanetiz. İnşallah kızına kardeş sen ve evliliğin daha iyi olduğunda gelir, ağız tadıyla 4 kişilik ailenizle kendi evinizde yaşarsınız canım.

Kızlar folik asit ne alıyorsunuz acaba ben folictrio kullanıyorum günde 3 defa
Ben de folictrio alıyorum.

X