- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.381
Aklına kötü bişey getirme canım inşallah sende bizmle olacaksincanım bu testı aksam ıdrarı ıle yaptım yarın sabh tekrar yapıp yuklcem korkuyorum bılıyosun kımyasalı :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklına kötü bişey getirme canım inşallah sende bizmle olacaksincanım bu testı aksam ıdrarı ıle yaptım yarın sabh tekrar yapıp yuklcem korkuyorum bılıyosun kımyasalı :/
Aklına kötü bişey getirme canım inşallah sende bizmle olacaksin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeni de ekleyin kızlar Yaş 39( en yaşlınız benim galiba) ankara Doğum tarihi 08.11.2017 kilo 68
Beni de ekleyin kızlar Yaş 39( en yaşlınız benim galiba) ankara Doğum tarihi 08.11.2017 kilo 68
Bu arada 7 yaşında bir oğlum var yani 2.çocuk
Hosgeldin aramiza. Ben 40 yasindayim ve ilk cocukBu arada 7 yaşında bir oğlum var yani 2.çocuk
Hosgeldin aramiza. Ben 40 yasindayim ve ilk cocuk
Merhaba canım bende vandayimBenide listeye ekleyin 74 kilo Van ilk hamileliğim 8 Şubat son adet 16 kasim tahmini dogum
Aaa öylemi hangi doktora gidiyorsun bana Gülsüm feyza dediler ama çok dolu o doktor kararsizimMerhaba canım bende vandayim
Daha bikere gittim bende ona gittim memnun kaldım şimdilik canım ama yoğun tabiAaa öylemi hangi doktora gidiyorsun bana Gülsüm feyza dediler ama çok dolu o doktor kararsizim
Kızlar mide bulantiniz başladımı bende hiç birşey yok gören hamile degilmisin diyor[/QUO bendede bişey yok neguzel rahat geciriyoruz kasık ağrısı var bende sadece kimseyede söylemedm ben daha bakalm☺
Bende 1 kere gittim ama kese görünmedi bu hafta yine gel dedi bakalım inşallah görürümDaha bikere gittim bende ona gittim memnun kaldım şimdilik canım ama yoğun tabi
Benide listeye ekleyin 74 kilo Van ilk hamileliğim 8 Şubat son adet 16 kasim tahmini dogum
Hosgeldiniz aramiza hayirli olsun kizlarBizde listeye eklenmek istiyoruz☺☺ 64kilo mersin ilk hamileliğim sat 6şubat tahmini doğum tarihi 13.11.2017
Kızlar mide bulantiniz başladımı bende hiç birşey yok gören hamile degilmisin diyor
Keseyi gördük biz şükür 2hafta sonrasına çağırdı bizi kalp atışı icinBende 1 kere gittim ama kese görünmedi bu hafta yine gel dedi bakalım inşallah görürüm