2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de kendimi tanitayim 22,5yasindayim stajyer avukatim, bir mulakatim var onu bekliyorum, esim doktor 7,5 aylik evliyiz :))
Su siralar evde takiliyorum yeni bir sinava calisiyorum. Yediklerime dunden itibaren daha ozen gostermeye basladim. Radyasyondan oturu telefonu belli saatlerde kullaniyorum bebegim zarar gormesin diye :anneadayı: ilk gebeligim olacak insallah. Tecrubeli annelerden ögrenecek çok seyim var :))

güzel hamişler günaydın:anneadayı:
kızlar benim regl sızılarım sağ kasığımda ağrı 2 gündür hiç yok kendimi çok zinde hissediyorum sadece erken uykum geliyor normal mi gariplik bende mi acaba:KK45:

GÜNAYDIN kızlar bebeklerinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaklarımızda göstersin yavrularımızı bende çok korkuyorum bi şey olcak diye 4+5 bugün dr a ne zaman gitmek gerekir kese ve kalp atışı için

Ben de kendimi tanitayim 22,5yasindayim stajyer avukatim, bir mulakatim var onu bekliyorum, esim doktor 7,5 aylik evliyiz :))
Su siralar evde takiliyorum yeni bir sinava calisiyorum. Yediklerime dunden itibaren daha ozen gostermeye basladim. Radyasyondan oturu telefonu belli saatlerde kullaniyorum bebegim zarar gormesin diye :anneadayı: ilk gebeligim olacak insallah. Tecrubeli annelerden ögrenecek çok seyim var :))
hayırlısı olsun canım ya gencecik anne olacaksın ne güzel:KK36: ilk sayfada ki tabloya göre bilgilerini verirsen senide listeye ekliyeyim

Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin. İnşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.

İlk hamileliğim demişsin, merak ettim kızın mı var oğlun mu? Genelde iki gebelik farklı belirtiler gösteriyorsa bu seferkinin cinsiyeti farklı olur derlerde. Haklılık payları var mı acaba =)))

Canımmm inan nasıl üzüldüm anlatamam, benimde 1 kaybım vardır ve yaşadıklarım gözümün önüne geldi. Evet çok zor 6 hafta da olsa alışıyorsun, hayaller kuruyorsun ve sonra hepsi püffff.... Doktorlar şuan müdahale etmezler. Beklemelerinin sebebi düşüğün kendiliğinden olması ve bittikten sonra parça kalmasını önlemeleri. Eğer şuan müdahale ederlerse ve parça kalırsa ikinciye küretaj önerirler. Ama en azından 1 çocuğun var Rabbim ona sağlık versin, yine olur. Kızlarında dediği gibi sağlıksızdı ki vücut attı.
Kızım var canım. Şuan belirtileri farklı, ama cinsiyetle alakası varmıdır bilmem. Erkek bebekte bulantı çok olur derler ama benim kızımda çoktu

GÜNAYDIN kızlar bebeklerinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaklarımızda göstersin yavrularımızı bende çok korkuyorum bi şey olcak diye 4+5 bugün dr a ne zaman gitmek gerekir kese ve kalp atışı için
Günaydın canım kese için 5.hafta kalp atışı için genelde 7.haftayı bekliyor doktorlar inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ben 6+3te ilk kez gittim doktora hem keseyi hem kalp atışını duyduk:)

Ben tamamen unuttum gibi uyku halide kalmadı hiç bi belirti yok sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:)
valla maşallah diyelim o zaman canım ya inşallah hep böyle sorunsuz atlatırz:nazar:. benim ağrımın olmaması işime geliyor çünkü çalışıyorum çok dağınık bir kardeşle yaşıyorum Rabbim dağına göre kar verir diyorlar ya şükür halime.

Günaydın canım kese için 5.hafta kalp atışı için genelde 7.haftayı bekliyor doktorlar inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ben 6+3te ilk kez gittim doktora hem keseyi hem kalp atışını duyduk:)

ne güzel canım ya inşallah bende görebilirim 2 . hamileliğim 8 yaşında bi oğlum var oğlumda zor bi gebelik geçirdim 6 ay kustum hep bu iyi geçer inşallah

kızlar benim temizlik konusunda çok endişelerim var ben domestos kullanmadan temizlik yapamam onun kokusu oldu mu rahatlıyorum çok temiz titiz değilim ama temizlik yapınca da illa kullanıcam o konuda takıntılıyım biraz. şimdi kimyasalların hepsi yasak dimi:KK43: alternatif olarak sirke ve karbonat aynı etkiyi gösterir mi? ben sirkeyi kireçli çaydanlıklar da karbonatı da tencerelere yemek yapışmışsa falan kullanıyorum. ama tuvalet temizliğinde falan hiç kullanmadım:işsiz:

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Aslen manisaliyim arkadaşlar ama Hakkari de oturuyoruz eşimde ben de öğretmeniz burda eşim kadrolu atandı ben hala atanamadım ücretli yapıyorum
Geçen sene şubat da sat a göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimi cennete uğurladım. 9 aydır gebelki istememize rağmen insaAllah bu ay nasip oldu. Benim minnagim çok küçük sanırım daha kan değerim insaAllah güzelce yükselir. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırla sağlıcakla kucağımıza alalım insaAllah kuzularimizı. :anneadayı::KK68::KK68::KK68:
İnşallah canim hosgeldin Rabbim kucağına almayi da nasip etsin

X