2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selamlar

Sat a göre 5+6 yım bugün kese ve bebek görünüyor ama kalp atışı görünmedi

İlk bebeğimde kalp atışı olmadi ikinci bebeğim yani kızımda 6+1 iken kalp atışını ultrasonda gördük bunda ultrasonda görünmeyince moralim epey bozuldu

Sizler ne alemdesiniz kalp atışı konusunda?

normaldir dimi
bel ve kasik agrim basindan beri aralikli olarak var aslinda ama kanamayla birlesince kafama takiliyor.

ya dun gece oldu kanama. topikte kimse olmayinca bende konu acmistim yine mi dusuk yapiyorum diye..orda bir iki kisi canimi sıktı. cok onemli degil de iste konusarak yukselen sinir harbimi azaltmaya calisiyorum su an :)

oglumda da kk daydim. ordaki topikten baya dostluk ilerletmistik. birbirimizin evlerine bile gidip geldik. ins hep beraber iyi bir hamilelik geciririz kaynasiriz. arada kaciriyorum konusmalari ama. yakaladigim kadariyla aranizdayim ins.

Canım benim burdaki olumsuz konuşmalara kafanı takma, tabi ki önlemini al ama herkesin bünyesi farklı, birilerinin başına kötü şeyler gelmiş olabilir ama illa ki biz de aynısını yaşayacak değiliz.. O grupta neler yaşadın bilemem ama malesef ki başkalarının üzüntülerinden beslenen insanlar da var..

kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah

Ah canım çok üzüldüm kadın olmak çok zor annelik yolu çok zor Allah yardımcın olsun :KK43:

hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin:KK200:kan vermediysen kanını ver hamileliğini garantile sonra 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver senide ekleyeyim:anneadayı:
Hosbuldum canim sagol
Kan testini bugün ogleden sonra yaptirdim esim doktor hastanede beraber bekledik :))
Ilk sayfaya bakip bilgilerimi yazayim

benimde 1-2 damla canli kirmizi kanamam oldu. ama agrilar devam ediyor..agrilar endiselendiriyor beni. doktorun ne dedi. devletteki dr cok aciklama yapmadi..dusuk tehlikesi diye teshis icin sekreterine yazdirdi. dinlen dedi o kadar
Canimmm bende bugün kendimi iyi hissediyorum akıntımda azaldı dur camasir atiyim evi toparliyim dedim ağrım hafif hafif başladı yine yattım suan yine doktorum bende bisikinti görmedi suan ama ilaca devam etmemi önerdi düşük tehlikesi hep var canimmm o ihtimal kalktı diyemiyoruz bende çalışıyorum bugün rapor aldım ama yarın yine dewam çalışmak şu dönemlerde çok zor

Ayy hanimlar sabah uyandigimdan beri belim ikiye ayrilicakmis gibi agriyor. Kanamam lekelenmem falan yok. Eve gelince yattim ama gecmedi. Endiseleniyorum. Normal midir bu kadar bel agrisi??

Ayy hanimlar sabah uyandigimdan beri belim ikiye ayrilicakmis gibi agriyor. Kanamam lekelenmem falan yok. Eve gelince yattim ama gecmedi. Endiseleniyorum. Normal midir bu kadar bel agrisi??
Bende de bel agrisi var ama belirtilerde de bel agrisi okur yazıyor kanamam yada lekelenme Yok içini ferah tut canim uzan biraz

Arkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok üzgünüm. Sonuç boş gebelik yarın da kürtaj

Aaa çok üzüldüm canım Allah sana sağlık sıhhat versin, inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.. Peki nasıl anlaşıldı boş gebelik olduğu? Herhangi bir belirtin bir rahatsızlığın var mıydı?

Selamlar

İlk bebeğimde kalp atışı olmadi ikinci bebeğim yani kızımda 6+1 iken kalp atışını ultrasonda gördük bunda ultrasonda görünmeyince moralim epey bozuldu

Ben daha keseyi bile gormedim bugun tam 5 haftalik olduk :KK200: gec olsun guc olmasin canim daha erken kalp atisi icin bosver 7. Haftada gor ama yeterki gor:dua::nazar:

Selamlar

5+3'üm canım bende, henüz biz keseyi bile göremedik, pazartesiyi bekliyorum bende. Döllenme ile alakalı kalp atışının erken veya geç görünmesi, her gebelikte bir değil. Moralini bozma daha yolun çok başındayız.:KK66:

Canım bel ağrısı, kasık ağrısı bunlar hep gebeliğin yaşattığı sorunlar hemen altına kötü bişey aramayın. Şiddetli ağrıya kanama eklenirse korkmak gerekir.:KK66:

Arkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok üzgünüm. Sonuç boş gebelik yarın da kürtaj

Canım çok geçmiş olsun, Allah sana sağlık versin yeter ki, dolar kucağın yine...

arkadaşlar merhaba özel hastanede tahlillerini yaptıran var mı ne kadara yaptirdiniz?

1300 civarı ödeme istediler benden, sigorta sebebiyle 950'ye indiler. :KK59:

kızlarr ıdrar testım. tekrarlıcam erken gebelık testıyle umarım bende aranıza katılabılırım netlestırıp.
WhatsApp Image 2017-03-13 at 20.19.48.jpeg

X