2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bu konuda tüm söylediklerine birebir katılıyorum.

Zamani tutamıyoruz akıp gidiyor. Hele çocuklar inanilmaz hızlı büyüyor ve geriye kalan tek şey fotoğraflar oluyor. Ama fotoğraf çekilecek diye 1 günlük bebeği çıplak şekilde sepetlerin içine koymak ne kadar mantıklı? Giydiği kıyafetleri bile biz özel deterjanla yikarken, kim bilir kac çocuğun daha fotoğraf çekildiği tüylü peluslara koymak ne kadar saglikli? Hele ki bunları sosyal medyada paylaşmak cok cok af edersiniz bana sidik yaristirmak gibi geliyor 1 yas dogum gunu yapıyorlar, çocuk daha yuruyemiyor bile, ama nişan töreni kadar şaşaalı. Zaten hic bir sey anlamıyor. Sırf bizler tatmin oluyoruz.
Herkesin evladı kendisi icin sonsuz kıymetli. Ama yaptıklarımızı gösteriş olsun diye mi yapıyoruz, kendi egomuzu tatmin etmek icin mi, çocuğumuza hatıra kalsın diye mi? Bunu ayırt etmek lazım sanırım

mesaj tekrari

Amin canim insallah evet kurtuldum ordan darisi senin basina insallah rabbim hepimizi korusun canim senide

Sana çoğu konuda katılıyorum suan ki yeni nesil mi desem yeni anneler mi desem bilemiyorum baby shower 6 ay kinası diş buğdayı 1.yaş konsept doğum günü aşırı bi abartı ve masraf görüyorum.bildiğin nişanyapar gibi masraf yapılıyor benim fikrim doğum günlerini kutlamak gerekli 2 kizimda da her sene kutlarım ama sadece aile içi mekan tutayım afiş hazırlayayım stand kurayım diye hiç bi çabam olmadı bana göre fuzuli geliyo tabi herkesin şahsi fikri

Aynen canim calisana zor hakikaten. Bende calisiyorum ama benim isim evden o yuzden rahatim. Hatta her zaman derim esime millet hamileyken disarda nasil calisiyor diye. Cunku kafamizi kaldiramadimiz bisey yiyemedigimiz icin halsizlikten oldugumuz gunler oluyor. Doktorunla bu konuyu konus o zaman canim. Vitamin yazsin sana.

Kızlar burda yüzünü gorenildinizmi esime anneme yolluyom resmi bisey goremedik diyolar sadece yuzu var yan dönmus nasil anlayamadilar bilmem
Burun dogru mu :)) eger dogruysa ben anlamisim demektir
Kizlar kizlar ogrendim sonunda cinsiyeti :):) bugune bugun kiz annesiyim:):) tey teyyyy
Hadi gozunuz aydin hayirli saglikli olsun darisi bizogrenmeye insallah

Aynı şekilde düşünüyoruz canım. Ben de bebeğim bu tarz etkinliklerin farkında olmadan yapmayacağım bir şey, o eğlenmeyecekse neden onunla ilgili şeyler yapayım ki açıkçası benim de hevesim yok öyle hastane odasını süsliyim baby shower yapayım falan. Önce bi etrafında olan bitenden haberi olacak yaşa gelsin o vakit onu eğlendirecek, mutlu edecek doğum günü etkinlikleri düzenlerim inşallah.

Farklı bir fikrimiş Canm sağol denenebilir hem de daha az masraflı

Kizlar size sonuna kadar katiliyorum sacma sapan paylasimlardan dolayi o lari gormemek icin uzu ca bir sure sosyal medya detoksu yaptim. Ama suan yine face ve instagram hesabim var facede oyun oynuyoruminstagramida guzel fikirler icin actim bazi sayfalarda bebek odasi ve kiyafetler icin haroka fikirler oluyor. ben bebegimin fotograflarini ve videolarini cekmek istiyorum cunku ben cok muzdaribim bu konuda bizim zamanimizda yokmus o kadar az bebeklik fotografim var ki ve hauatimda hic dogum gunu kutlamadim esimde bende onemsemeyiz ozel gunleri ama hep derim keske arkadaslarimla bir kerede olsa dogum gunu anim olsaydi diye. Birde ben anneme hep kizardim benden hicbir hatiran yok mu bir bebegimi saklasaydin bari diye. Babam polis oldugundan hep gezmisiz kadincagiz onlari mi dusundum ben derdi hepo nedenle bebegimin her seyine ben ozenmek istiyorum tabi tuketim cilginligi ve sosyal.medya gosterisinden uzak kalmak sartiyla

Aa 6 ay kinasi yeni bisi degil ki bizde adettir biz mutlaka yakariz kizimizayani bilgisayarlar teknoloji yokkenden beri

Gebelikten önce 6,5 cm. Bir tane miyomum vardı. İlk gittiğim doktor ameliyat tavsiye etti çok ağrı yapar gebelikte dedi. Başka bir doktora gittim oda hemen hamile kal dedi. Ameliyatta rahim yapışma riski var dedi. Kafamı karıştırdılar yani. Hamile kaldıktan sonra ilk gittiğim doktor sorun yaratacak yerde değil dedi ağrı yapar ve bebeğin kilosundan çalar dedi. Kendi doktorumda ciddi sorun yaratmaz demişti. Geçen akşam gittiğim nöbetçi doktor bayağı korkuttu beni. Ciddi sorunlara yol açabilir dedi. Düşük riski olabileceğini söyledi. Riskli hamileğin var dedi. Bilmiyorum ne olacak

Genelde çocuğu olmayanlara ameliyat onermiyorlar. Sonrasında hamile kalmakta sıkıntı olabiliyormus. Kendinizi sıkıntıya sokmayın birkaç doktor sorun olmaz demis. Ama yine de riskli gebelik doktorlarının tecrübeleri cok farklı oluyor. Kadin doğum doktorlariyla aralarında gerçekten dunya kadar fark var. Kontrollerinizde mutlaka riskli gebelik doktoruna gidin

Aa 6 ay kinasi yeni bisi degil ki bizde adettir biz mutlaka yakariz kizimizayani bilgisayarlar teknoloji yokkenden beri
Nerelisiniz :) ben 6 ay kinasini son bir kac yıldır instagramda gördüm sadece. Bizde de diş buğdayı vardır ama 6 ay kinasi hic duymadım. Zaten oglus geliyor nasipse, duymamaya devam edecegim sanirim :)

Gecen yil mart ayinda ikizlerimi medixanada kucagima aldim necati beydi dr.um. tedavi gebeligiydi bnimki.konyada.olsam yine. Muhakkak medicanaya.giderdim. ben1200 odemistim doguma.metin bey farklidir sanirim

Maşallah ikizlerden sonra tekrar hamilesin demek benim de 11 aylık kızım var haziran doğumlu o da

Evet Metin bey benim doktorum gene ona gidiyorum

Nerelisiniz :) ben 6 ay kinasini son bir kac yıldır instagramda gördüm sadece. Bizde de diş buğdayı vardır ama 6 ay kinasi hic duymadım. Zaten oglus geliyor nasipse, duymamaya devam edecegim sanirim :)
Biz anne ve baba tarafindan selanik gocmeniyiz canim. 7 gobekte izmirliyiz direk izmire gocmusler. Anne tarafimda ozellikle senelerdir kutlanir yani ben 29 yasindayim kucuklugimden beri her akrabamin kiz bebeginin yapildi bizlerinde olmus disbugdayi zaten var canim bilmeyen yoktur heralde. Ama 6 ay kinasi dedigin gibi instagramda daha cok duyuldu ama yeni bisi degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…