- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.541
Canım bu konuda tüm söylediklerine birebir katılıyorum.Bulantim benim de tam kesilir gibi olmustu iki gundur yine basladi.
Ben de senin gibi dusunuyorum.su son yillar herseyde abartinin dorugunu yasiyoruz. Resim hatiradir birkac poz neyse ama gerisi abarti. Bence artik o kadar cok abartildi ki hic br özelligi kalmadi. Bebekler icin degil sirf kendi egomuzu tatmin etmek icin hepsi.hele bir de sanal ortamda paylasiliyor ya resimler, ben sahsen istemezdim annemin gecmiste benim en özel karelerimi baskasiyla paylasmasini. Tabi bu benim dusuncem farkli dusunen arkadaslara saygi duyarim.
Zamani tutamıyoruz akıp gidiyor. Hele çocuklar inanilmaz hızlı büyüyor ve geriye kalan tek şey fotoğraflar oluyor. Ama fotoğraf çekilecek diye 1 günlük bebeği çıplak şekilde sepetlerin içine koymak ne kadar mantıklı? Giydiği kıyafetleri bile biz özel deterjanla yikarken, kim bilir kac çocuğun daha fotoğraf çekildiği tüylü peluslara koymak ne kadar saglikli? Hele ki bunları sosyal medyada paylaşmak cok cok af edersiniz bana sidik yaristirmak gibi geliyorSiz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...
mesaj tekrariSiz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...
Amin canim insallah evet kurtuldum ordan darisi senin basina insallah rabbim hepimizi korusun canim senideOhh şimdiki yerin çok güzelmiş.. Biz de bağlardayız ama biz lojmanda olduğumuz için bi yere gitme durumumuz olmadı.. Geçen sene hep bomba ve çatışma sesleriyle yatıp kalktık, Allah zalime fırsat vermesin ne diyim.. Neyse ki siz biraz uzaklasabilmisiniz.. Hayırlısı olsun canim, inşallah bundan sonra barış içinde güzel bi diyarbakırda yaşarsınız..
Ay canim gozun aydin kasazi belasiz kucagina alirsin hepimizKizlar kizlar ogrendim sonunda cinsiyeti :):) bugune bugun kiz annesiyim:):) tey teyyyy
Sana çoğu konuda katılıyorum suan ki yeni nesil mi desem yeni anneler mi desem bilemiyorum baby shower 6 ay kinası diş buğdayı 1.yaş konsept doğum günü aşırı bi abartı ve masraf görüyorum.bildiğin nişanyapar gibi masraf yapılıyorSiz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...
Gözün aydın cnm darısı biz gibi cinsiyet bekleyenlerin basinaKizlar kizlar ogrendim sonunda cinsiyeti :):) bugune bugun kiz annesiyim:):) tey teyyyy
evet bende telaştayım keşke vitamin verseydi diye ben düzenli beslenemiyorum çünkü çalıştığım için evde olsam istediğim gibi hazırlar yerim ama iş yerinde nerdeburda bulantım var folik asiti bıraktın diyen biri vardı ona bile çok üzülmüştüm zor ama kendimizi zorlamamız lazım ya da alternatifler üretmek gerekiyor biz sağlıklı olacağız ki bebişimizde sağlıkla gelsin dünya ya
Burun dogru mu :)) eger dogruysa ben anlamisim demektirKızlar burda yüzünü gorenildinizmi esime anneme yolluyom resmi bisey goremedik diyolar sadece yuzu var yan dönmus nasil anlayamadilar bilmem
Hadi gozunuz aydin hayirli saglikli olsun darisi bizogrenmeye insallahKizlar kizlar ogrendim sonunda cinsiyeti :):) bugune bugun kiz annesiyim:):) tey teyyyy
Aynı şekilde düşünüyoruz canım. Ben de bebeğim bu tarz etkinliklerin farkında olmadan yapmayacağım bir şey, o eğlenmeyecekse neden onunla ilgili şeyler yapayım ki açıkçası benim de hevesim yok öyle hastane odasını süsliyim baby shower yapayım falan. Önce bi etrafında olan bitenden haberi olacak yaşa gelsin o vakit onu eğlendirecek, mutlu edecek doğum günü etkinlikleri düzenlerim inşallah.Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...
Ben çok net gördüm canım. Maşallah çok sevimliO zaman doktor bana gosterdi diye ben anliyorum aslinda cok net yuzu var sadece ama neyse artik bi dahaki randevuya insallah
Farklı bir fikrimiş Canm sağol denenebilir hem de daha az masraflıBana doktorum kullanmak zorunda kalırsan %100 pamuk olan organik ürünleri tercih et demişti. Eczanelerde farklı markalar satılıyor. Ben yanıma temiz çamaşır alıyorum, çünkü oğlumda organik pamuk dediklerini kullanmış olmama rağmen mantar problemim olmuştu. Bir arkadaşım kesilmiş sargı bezleri var ya eczanelerde, onlardan alıp içerisine de pamuk koymamı önermişti. Eski usül günlük ped yani :) dene istersen :)
Bulantim benim de tam kesilir gibi olmustu iki gundur yine basladi.
Ben de senin gibi dusunuyorum.su son yillar herseyde abartinin dorugunu yasiyoruz. Resim hatiradir birkac poz neyse ama gerisi abarti. Bence artik o kadar cok abartildi ki hic br özelligi kalmadi. Bebekler icin degil sirf kendi egomuzu tatmin etmek icin hepsi.hele bir de sanal ortamda paylasiliyor ya resimler, ben sahsen istemezdim annemin gecmiste benim en özel karelerimi baskasiyla paylasmasini. Tabi bu benim dusuncem farkli dusunen arkadaslara saygi duyarim.
Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...
Kizlar size sonuna kadar katiliyorum sacma sapan paylasimlardan dolayi o lari gormemek icin uzu ca bir sure sosyal medya detoksu yaptim. Ama suan yine face ve instagram hesabim var facede oyun oynuyorumZamani tutamıyoruz akıp gidiyor. Hele çocuklar inanilmaz hızlı büyüyor ve geriye kalan tek şey fotoğraflar oluyor. Ama fotoğraf çekilecek diye 1 günlük bebeği çıplak şekilde sepetlerin içine koymak ne kadar mantıklı? Giydiği kıyafetleri bile biz özel deterjanla yikarken, kim bilir kac çocuğun daha fotoğraf çekildiği tüylü peluslara koymak ne kadar saglikli? Hele ki bunları sosyal medyada paylaşmak cok cok af edersiniz bana sidik yaristirmak gibi geliyor1 yas dogum gunu yapıyorlar, çocuk daha yuruyemiyor bile, ama nişan töreni kadar şaşaalı. Zaten hic bir sey anlamıyor. Sırf bizler tatmin oluyoruz.
Herkesin evladı kendisi icin sonsuz kıymetli. Ama yaptıklarımızı gösteriş olsun diye mi yapıyoruz, kendi egomuzu tatmin etmek icin mi, çocuğumuza hatıra kalsın diye mi? Bunu ayırt etmek lazım sanırım
Aa 6 ay kinasi yeni bisi degil ki bizde adettir biz mutlaka yakariz kizimizaSana çoğu konuda katılıyorum suan ki yeni nesil mi desem yeni anneler mi desem bilemiyorum baby shower 6 ay kinası diş buğdayı 1.yaş konsept doğum günü aşırı bi abartı ve masraf görüyorum.bildiğin nişanyapar gibi masraf yapılıyorbenim fikrim doğum günlerini kutlamak gerekli 2 kizimda da her sene kutlarım ama sadece aile içi mekan tutayım afiş hazırlayayım stand kurayım diye hiç bi çabam olmadı bana göre fuzuli geliyo tabi herkesin şahsi fikri
Gebelikten önce 6,5 cm. Bir tane miyomum vardı. İlk gittiğim doktor ameliyat tavsiye etti çok ağrı yapar gebelikte dedi. Başka bir doktora gittim oda hemen hamile kal dedi. Ameliyatta rahim yapışma riski var dedi. Kafamı karıştırdılar yani. Hamile kaldıktan sonra ilk gittiğim doktor sorun yaratacak yerde değil dedi ağrı yapar ve bebeğin kilosundan çalar dedi. Kendi doktorumda ciddi sorun yaratmaz demişti. Geçen akşam gittiğim nöbetçi doktor bayağı korkuttu beni. Ciddi sorunlara yol açabilir dedi. Düşük riski olabileceğini söyledi. Riskli hamileğin var dedi. Bilmiyorum ne olacakAy kiyamam yavrucuk sıkışıp kalmışhamilelikte mi bu kadar aşırı büyüdü? Öncesinde tespit edildi mi, bi tedavi gördünüz mü? Bence gebelik takibinizi de bu konuda uznan veya bir perinatologa yaptırın. Gerçekten buyuklermis, bebek buyudukce sorun olabilir. Zaten bi sure sonra bebek buyudukce miyomlari goremiyorlar ultrasonda. O zaman ne oluyor
Gebelikten önce 6,5 cm. Bir tane miyomum vardı. İlk gittiğim doktor ameliyat tavsiye etti çok ağrı yapar gebelikte dedi. Başka bir doktora gittim oda hemen hamile kal dedi. Ameliyatta rahim yapışma riski var dedi. Kafamı karıştırdılar yani. Hamile kaldıktan sonra ilk gittiğim doktor sorun yaratacak yerde değil dedi ağrı yapar ve bebeğin kilosundan çalar dedi. Kendi doktorumda ciddi sorun yaratmaz demişti. Geçen akşam gittiğim nöbetçi doktor bayağı korkuttu beni. Ciddi sorunlara yol açabilir dedi. Düşük riski olabileceğini söyledi. Riskli hamileğin var dedi. Bilmiyorum ne olacak
Nerelisiniz :) ben 6 ay kinasini son bir kac yıldır instagramda gördüm sadece. Bizde de diş buğdayı vardır ama 6 ay kinasi hic duymadım. Zaten oglus geliyor nasipse, duymamaya devam edecegim sanirim :)Aa 6 ay kinasi yeni bisi degil ki bizde adettir biz mutlaka yakariz kizimizayani bilgisayarlar teknoloji yokkenden beri
Gecen yil mart ayinda ikizlerimi medixanada kucagima aldimnecati beydi dr.um. tedavi gebeligiydi bnimki.konyada.olsam yine. Muhakkak medicanaya.giderdim. ben1200 odemistim doguma.metin bey farklidir sanirim
Biz anne ve baba tarafindan selanik gocmeniyiz canim. 7 gobekte izmirliyiz direk izmire gocmusler. Anne tarafimda ozellikle senelerdir kutlanir yani ben 29 yasindayim kucuklugimden beri her akrabamin kiz bebeginin yapildi bizlerinde olmusNerelisiniz :) ben 6 ay kinasini son bir kac yıldır instagramda gördüm sadece. Bizde de diş buğdayı vardır ama 6 ay kinasi hic duymadım. Zaten oglus geliyor nasipse, duymamaya devam edecegim sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?