2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ay bak sen oyle yazinca aklima geldi. Benim bebeklik battaniyem yuze örtülen sari kirmizi yazmalar ve bebekligimden 1 tulum annem saklamis yillarca sandiginda. Ben dogum yapinca hepsini getirdi kizima kullandim bende. Ama cok duygulanmistim onlari getirdiginde

Miyomu olan Kizlar acilirsa izleyin insallah acilir. Keske izmire gelme imkaniniz olsa benim doktorumun basarili bir dogumu var bununla ilgili. Doktorun guven vermesi korkutmamasi cok onemli

Nasil degerli nasil kiymetliler dimi ben yasayamadigim icin bebegimde eksikligini hissetsin istemiyorum. Erkek olsada kiz olsada bir cok seyini saklayacagim ve guzel anilar biriktirmek istiyorum bebegimle ayrica kaliteli zaman gecirmeninde onemine cok inaniyorum geriye donup baktiginda iyikilerle dolu bir cocukluk gecirsin istiyorum

Oyle tabi ki canim. Aldigimiz cicili bicili kiyafetlerden cok daha degerli. Eskise bile cope atmaya kiyamazsin.
Insallah hayallerini gerceklestirebilir diledigin gibi yavrucugunla kaliteli saglikli mutlu gunler gecirme firsati versin rabbim. Onlar icin herseyin en guzelini yapabilecek güce sahip olalim

Evt cnm burun altta agzi var usttekide gozu sadece kafasi var büyulttu doktor ondan biraz karisik yan duruyo bebek :)

Amin canim:)

Kizlar bugun bir de dortlu tarama icin kan verdim.ikili icin vermemistim istememistim ama doktorum ikiliye bakmadik dortluye bakalim dedi 21.haftada da ayrintili ultrasona giricem.dortlu testin sonucu da haftaya cikicakmis.hayirli saglikli haberler alirim insallah.detayli icin gittigim hastanede radyoloji uzmani bakiyormus ama doktorum eger isterseniz bursa burtom da fatma hanim var ona da gidebilirsiniz dedi.duyan bile var mi acaba burtomdaki fatma hanimi nasildir acaba :)

Dikkate alacağım canım bu söylediğini bir araştırayım internetten doktorları en azından fikir almış olurum. Tavsiyeleri olacaktır mutlaka... teşekkür ederim ilgilendiğin için

Te
Miyomu olan Kizlar acilirsa izleyin insallah acilir. Keske izmire gelme imkaniniz olsa benim doktorumun basarili bir dogumu var bununla ilgili. Doktorun guven vermesi korkutmamasi cok onemli
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. İstanbul'da olsaydı doktor mutlaka giderdim. Bir araştırayım bakalım istanbuldaki doktorları...

Kizlar kizlar ogrendim sonunda cinsiyeti :):) bugune bugun kiz annesiyim:):) tey teyyyy

Ben de bugün doktora gittim hanımlar.
Büyük ihtimalle erkekmiş
Kizlar gozunuz aydin olsun darisi biz bekleyenlere olsun insallaj
Kızlar bebegin cinsiyeti belli olmadan başladigim battaniyenin rengi nasil. Hiç alakasız ve bir o kadar saçmaca bir renk :)Eki Görüntüle 1997733
Bence harika bir secim ama tek renk yapma acik gri koyabilirsin morun yanina

Amin canim hayirli haberlerini alalim heo insallah :) bu arada canim beni de ekler misin listeye yas:25 sat:29 Ocak cinsiyet:kız sehir:bursa ilk bebegim olacak insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…