- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.881
Ben de 7.haftadan sonra 12. Haftada görünce çok şaşırmıştım :) fasulyeyken büyümüşler de insana benzemişler bile :) çok güzeldi :) her gittiğimde büyüme hızlarına hayran oluyorum.Gayet aç ve bitmiş bir vaziyetteydim. Ama bebek aşırı hareketli dedi :) elini koydu ekrana, parmaklarını bile saydik :) burun kemigi ve ensesi iyi dedi. Ikili test için kan vermedim, neyse kabulumuz.
Çok güzelmiş bu kadar ayrıntılı görmek:) ruyamda dogum yaptigimi ve erkek olduğunu görmüştüm:) annelerin rüyası çıkıyor galiba
Darısı cinsiyet için bekleyenlerin başına :)
Geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur.Kizlar birden kanamam basladi kac haftadir hic birseyim yoktu birden baya geldi rengi de acik pembe olunca korktum ins dua edin esimi bekliyorum hastaneye gidecez
tatlım çok sevindim sağlık durumunaKizlar rahimdeki kanama durmus kasilmada yok hersey yolunda cok sukur. Yatmana gerek yok sadece kendini zorlayacak seyler yapma ve 2 hafta boyunca progestani vajinal almaya devam et dedi.
Kontrol oldugu icinmidir nedir (kontrolde para almiyorlar ya) hizlica bakip cikti. Cinsiyete de bi baksaydik dedim. Daha cok kucuk dedi. Ama yaa niyee diye sitem ediyordum ki napim gostermiyor diyip oturdu masasina. Ayy tavrına nasil sinir oldum seytan diyor baska doktor bul. Her zaman o kadar guzel ilgilenirdi ki niye boyle yapti simdi anlamadim. Nolmus yani cinsiyet sorduysak kendi de kadin halden daha iyi anlamasi lazim ama...
Doktorlar yanılabiliyor bazen. İlk ikisi tahminen bir şey söylemiş olabilir. Bu doktor pipi gördüm dediyse görmüştür artık :) bence bir iki hafta sonra bir daha git kendi doktoruna. O zaman kesin belli olur artık. Neyse ki test sonucun iyi çıkmış :)kızlar benim cinsiyet meselesi iyice yılan hikayesine döndülojman bölgesindeyim ve revirimize kadın doğum doktoru geldi, fırsattan istifade ben de gideyim hem bebişimi göreyim hem de cinsiyet tahmini isteyim dedim..çok şükür bebişimle herşey yolunda,uyuyodu yine uyuşuk sanırım bir adet pipi görüyorum dedi oysa ki 10 gün önce kendi doktorum yanılabilirim ama kız herhalde dedi, hatta ondan 2 hafta önce yine bu şekilde revire gelen başka bi doktor da erkek olabilir demişti aslında cinsiyetim hiçbir önemi yok ama yine de merak ediyorum işte.. 14 haftam doldu bugün ve sanırım ben bi süre daha kesinleşmesini beklicem..
bu arada 2li test sonucum da bugün belli oldu, doktorumla telefonda görüştüm ve herşeyin normal olduğunu sonucun iyi olduğunu söyledi çok şükür..
Bence erkekMerhaba arkadaslar bende kasim annesiyim bugun kontrole gittim cinsiyeti demedi doktor resim.koysam.bakarmjsjniz rabbim.cumlemizin evlatlarini koruusun.sagsalim.kucağımiza almayi nasip etsin AMINNNEki Görüntüle 1996046
Kizlar rahimdeki kanama durmus kasilmada yok hersey yolunda cok sukur. Yatmana gerek yok sadece kendini zorlayacak seyler yapma ve 2 hafta boyunca progestani vajinal almaya devam et dedi.
Kontrol oldugu icinmidir nedir (kontrolde para almiyorlar ya) hizlica bakip cikti. Cinsiyete de bi baksaydik dedim. Daha cok kucuk dedi. Ama yaa niyee diye sitem ediyordum ki napim gostermiyor diyip oturdu masasina. Ayy tavrına nasil sinir oldum seytan diyor baska doktor bul. Her zaman o kadar guzel ilgilenirdi ki niye boyle yapti simdi anlamadim. Nolmus yani cinsiyet sorduysak kendi de kadin halden daha iyi anlamasi lazim ama...
İyi olmana sevindim canım. Cinsiyet için de üzülme. İnsan beklenti içine giriyor tabi bir de doktor öyle davranınca hoş olmamış. İstersen bir ayın dolmasını beklemezsin başka bir yere de gidebilirsin istediğin zaman. Ama şimdi iyi olduğun için mutlu ol canını sıkma :)Kizlar rahimdeki kanama durmus kasilmada yok hersey yolunda cok sukur. Yatmana gerek yok sadece kendini zorlayacak seyler yapma ve 2 hafta boyunca progestani vajinal almaya devam et dedi.
Benim de iki tarafım birden ağrıyor. Sürekli ve dayanılmayacak gibi olmadığı için kötü şeyler getirmiyorum aklıma. Büyüyorlar artık :)Benimde bugün sol kasıgim ve kalcam yine cok agrımaya basladi biseyde yapmadım ama belli araliklarla oluyo bu agrilar sanirim bebis büyüyor :)
Evet tatlım normal kontrolüm zaten 2 hafta sonra, bakalım o zaman doktorum ne söylücekDoktorlar yanılabiliyor bazen. İlk ikisi tahminen bir şey söylemiş olabilir. Bu doktor pipi gördüm dediyse görmüştür artık :) bence bir iki hafta sonra bir daha git kendi doktoruna. O zaman kesin belli olur artık. Neyse ki test sonucun iyi çıkmış :)
Bence erkek
Uzandim dediginiz gibi bekliyorum esimi. Progestan aliyorum zaten iki aydir ama birden cok gelince panikledim.
İns birsey yoktur.
Hosgeldin canim hayirliolsun rabbim gonlune gore sagliklisini versin insallah.Kızlar merhaba bende kasım annesi olcam inşallah tabi erken doğum olmazsa (oğlum 34. haftada doğmuştı) ikinci kuzum olcak cinsiyeti bizde öğrenemedik bakalım hayırlısı saglıklı olsunlarda
Hayirli aksamlar arkadaslar simdi geldim hastaneden hamdolsun bebis iyi.kanama alani yoktu ama kanamanin nedenini bilemediler.kanamam devam ediyor ama sukur bebek iyimis ya.
Himm simdi anladim canim. Oncelikle cok gecmis olsun. Dikkat et ke dini yorma. Yorgunluk uzun sure ayakta kalma ve hatta usutme bile rahimi etkiliyor. Sicak suyla da dus alma sakin kanamayi artitir. Hani rutin tedbirler bunlar biliyorsundur mutlaka ama 2 kat dikkat etmekte yarar var. Benimde rahimde kanama basladi 2 gun once ve 2 gundur hic kalkmadan yatinca durmus. Doktorum dinlenmek ise yaramis dedi. Ama sunu da soyleyeyim. Onceki hamileleigimde bu kanamalar 9 ay surdu. Doktor artmadigi müddetçe sorun yok dedi ustelik o zaman progestanda kullanmamistim.MinikKelebegimm canim kanama alani vardi benim rahimde 6 haftalikken basladi ta ki 3 hafta oncesine kadar duruyordu o yer ondan dolayi kanamam oldu ara ara ama son 3 haftadir kanama alanim rahimde kaybolmustur yoktu. Bugun birden kanama olunca kokrtum cunki kanama alani gorunmuyordu. Kanamam baska bir nedenden dolayi olmus ama nedenini bilemediler suan devam ediyor
Simdi gordum mesajini canim, cok tesekkur ederim. Az once girip genel bi selam mesaji yazdim.visnelikurabiye canım nerelerdesin bayadır yoksun.
Doktorlar yanılabiliyor bazen. İlk ikisi tahminen bir şey söylemiş olabilir. Bu doktor pipi gördüm dediyse görmüştür artık :) bence bir iki hafta sonra bir daha git kendi doktoruna. O zaman kesin belli olur artık. Neyse ki test sonucun iyi çıkmış :)
Bence erkek
degerler guzel canim 10000 de 1cikmis gayet iyi. 250 alti risk demek.Doktora ulasamadimm.bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
Ay cok tesekkur ederim..beni rahatlattin. Alkah senin de gönlune gore versindegerler guzel canim 10000 de 1cikmis gayet iyi. 250 alti risk demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?