- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.341
Malesef yakin degiliz 1 saatlik yol var aramizda hergun gel git yapamaz ki anca hafta sonu kalir oda bana yaramaz zaten esim oluyor hafta sonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef yakin degiliz 1 saatlik yol var aramizda hergun gel git yapamaz ki anca hafta sonu kalir oda bana yaramaz zaten esim oluyor hafta sonu
Canım doktor yönlendiriyor zaten ilk oğluma hamileyken Bağdat caddesinde gelişim tıp diye bi yere yaptırdık bunda neresi olur bilmiyorumİstanbulda yaşayan özellikle anadoluda olan arkadaşlar yardımm
Allah nasip ederse 20 haftalık olduğumuz dönemde İstanbulda kayinvalidemlerde olacağız. Ayrıntılı için neler yaptınız randevu aldınız mı tavsiye edeceğiniz Dr hastane vs varmı
Eheh ilk gece hastanede eşle kalmak hatta doğuma onun da girmesi benim de hayalimdi ama doğumhanede bana korkak korkak bakınca üstüne de odada uzaylı görmüş gibi çocuğa bakınca güvenemedim ne yalan söyliyeyim :)) annem de bana ihtiyacın olur diye ısrar etmişti de allahtan hazırlıklı gelmişti. Ben de akşam hemen eşimi postalamıştım :)) doğumhaneden de doğuma girmese daha iyi olur diyip doktorum çıkarmıştı zaten eşimi :))
Çok şükür evet şimdi yardımcı ama başta ağladığında susturamazsa tepsi tutar gibi koşa koşa getirip galiba seni istiyor derdi :)
Amin canim insallah kazasiz belasizHayırlı olsun cnm. Ben de senin gibi bir kız annesiyim, şimdi de oğlum yolda. Sağlıcakla büyütelim inşallah
Bende de şişkinlik oluyor canim su içsem taş gibi mideme oturuyor bir yandan da açım gibi bir his çok değişikkızlar ben bu saatlerde çok şişiyorum size de oluyor mu acaba yatıp uzanma imkanım yok bütün gün sandalye tepesinde olmamdan mı kaynaklı? kasıklarımda ağırlık oluşuyor hiç iyi hissetmiyorum kendimi. zaten 2 gündür hep kasık ağrım var birde bu şişlik eklendi. normal mi acaba? bebiş büyüyor ondan mı ki?
Kıyafet alışverişi konuşulmuş, ben pek sefil olmuştum ilk bebekte.
İstanbul'da yaşıyorsanız illa Eminönüne gitmelisiniz zira başka havlu, penye, battaniye, yeni doğan seti satan yer yok kafası yüzünden ağustos sıcağında yuvarlanan tekerlek gibi bir o hana bir diğer hana gir çık rezillik yaşamıştım. Hem fiyatlar mağazalarla aynı hem ürünler uyduruk markaydı. Şimdi listemi yapacağım civil olur, ebebek olur özellikle 3 ve üzeri katlı bebek mağazasına gireceğim ki buralarda a dan z ye her şey var toplayıp her şeyi tek gün tek saatte çıkacağım, sonra gezdikçe gözüme gönlüme hoş gelen şeyler olursa ara ara alırım ama kapı kapı mağaza mağaza gezmeyeceğim bu sefer. Çok yorucu ve gereksizdi.
açlık hissim yok artık önceden berbattım 2-3 gündür yok açlık. ama kasıklarım ve karnım taş gibi benimdeBende de şişkinlik oluyor canim su içsem taş gibi mideme oturuyor bir yandan da açım gibi bir his çok değişik
bende spor yapardım canım yürümeyi çok severdim hep hızlı adım tempolu yürürken şimdi kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi. sabah kalktığımda enerjik oluyorum sadece ama gün içinde bitkin yorgun oluyorum.bende sırt üstü uyurken buluyorum kendimi sola yatmaya bir türlü alışamadım ama yüz üstü yatma canım zorla kendini bebiş rahatsız olmaz belki bu haftalarda ama ilerisi için sıkıntı yaşarsın. bende bakalım sırt üstü yatmaktan nasıl kurtulucamMaşallah ne çok yazışma olmuş. Hızlı hızlı göz attım hepsine.
Yeğenim 2.5 yaşındayken kardeşi doğmuştu ve annesi tuvaletteyken kapısında bekleyen, aşırı anneye düşkün bir çocuktu. Ne yaptiysak eve getiremedik, ananesiyle beraber hastanede kaldı dogumun olduğu gece :) küçük lohusa :)) bence eve göndermek için zorlamamak lazım ilk çocuğu. Teyze hala vs çok sevdiği biri varsa ve gönüllüyse evet gidebilir eve. Ama öbür türlü zorla gönderince kardeş probleminin ilk adımı olabiliyor
Dün ve bugün biraz bulantim azaldi gibi, inşallah artık geçiyordur çünkü psikolojim sarsılıyordün 1 saat dinlene dinlene avm gezdim, bacaklarim ve belim hamlamıs. Halbuki deli gibi spor ve yuzme yapan bir insandim
Renksiz ve kokusuz beyaz akıntım var en başından beri kesintisiz. Normal midir acaba? Ve ne yaparsam yapayim gece tamamen yüzüstü uyuyorum. Uyandigimda karnim cok ağrıyor. Yastik vs koyuyorum ama nafile, gece o pozisyona dönüyorum kendi kendime. Böyle olan var mi
Benim de kısmetse Salı günü randevum ben de kilo almadım çok şükür ve oruç konusunu da merak ediyorum :) çünkü ilkokuldan beri ilk kez oruç tutmamış olucam bu da bana garip geliyo nedense :)Bir de bu ptesi randevum var. 12haftada hiç kilo alamadım, ilk zamanlar aldığım 2 kiloyu da verdim. Kan değerlerim ve depolarim ne alemde bilmiyorum. Hepsine bakılmasını isteyeceğim. Ve oruc tutup tutamayacagimi soracağım.
Doktorlar pek tavsiye etmiyor ama ben denemek istiyorum. Zorlanirsam zaten israr etmem. Gunler uzun ve sıcak.
Doktoruna bu konuyu soran oldu mu
Benim de kısmetse Salı günü randevum ben de kilo almadım çok şükür ve oruç konusunu da merak ediyorum :) çünkü ilkokuldan beri ilk kez oruç tutmamış olucam bu da bana garip geliyo nedense :)
oruç sıcaklarda olmasa tutulurda hem saatler uzun hem havalar şimdiden ısındıoruçlu olupta hem kendine hem bebeğe eziyet edeceğime hemde orucu uykuya tutturmak bana göre değil zaten çalışıyorum da ben tutamayacağım malesef bu sene
Cok kuvvetli olmasa da ilac veriyorlar. Özellikle 12.haftadan sonra daha rahat. Zencefil bal limon bana çok iyi gelmişti? Denediniz mi? Daha perisan olmadan gidin isterseniz, mutlaka birsey verirler. Cok gecmis olsunKızlar sanki daha kötü oluyorumboğazım da çok ağrıyor. Faranjit oldum galiba. Doktora gitsem ne yapabilirler. Bir şey verirler mi acaba ?
Çok teşekkür ederim. Zencefil evde yoktu çıkamadım almaya. Ihlamur nane limon içtim. Karabiberli ballı su içtim. Sirkeli su ile gargara yapmaya çalıştım. Denedim bir şeyler. Biraz yumuşadı ama ağrı çok hala. Kafamı kaldıramıyorum yastıktan.Cok kuvvetli olmasa da ilac veriyorlar. Özellikle 12.haftadan sonra daha rahat. Zencefil bal limon bana çok iyi gelmişti? Denediniz mi? Daha perisan olmadan gidin isterseniz, mutlaka birsey verirler. Cok gecmis olsun