• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu arada şu kıyafet konusunda aslında çok hevesliyim sürekli bişeyleri beğenip duruyorum gözüme çarpıyor ama diğer taraftan ben baya sonlara doğru alışveriş yaparım diye düşünüyorum.. Ne bileyim böyle erkenden alma fikri beni garip hissettiriyor, Allah korusun sanki bebeğime birşey olurmuş gibi düşüncelere kapılıyorum.. Sizlerde de böyle oluyor mu?

Bence de en mantiklisi magazadan alışveriş canım, yaz sıcağında kendimizi üzmeye gerek yok.. Ben bugün denk geldi ve ebebek mağazasında arabalara baktım ve esas araba konusunda çok kararsizim.. Acaba bu travel sistemler illa gerekli mi diye düşünüyorum, ana kucağı ne kadar süre kullanılır ki? Daha erken belki ama ben de bu konuya takılmış durumdayim, artık deneyimli annelerden bol bol tavsiye dinlerim..

Bebek arabası aile yapınıza bağlı gezen misafirliğe giden dışarı çıkan aile iseniz travel lazım ama kış bebeği olacak bebekler ben kışın nerdeyse eve kapandım kızım yaz bebeğiydi bol bol gezdik arabayı kullandık kış gelince resmen evde oturduk

Bu bebekler kış bebeği olacak ana kucağı 6 ay filan kullanılır aşılara gidilecek ilk 6 ay epey aşı var aşı dışında çok dışarı çıkılır Mı? Geçen kış epey kar yağdı

2016 kasım annelerine danışabilirsiniz

Kızlar bu arada şu kıyafet konusunda aslında çok hevesliyim sürekli bişeyleri beğenip duruyorum gözüme çarpıyor ama diğer taraftan ben baya sonlara doğru alışveriş yaparım diye düşünüyorum.. Ne bileyim böyle erkenden alma fikri beni garip hissettiriyor, Allah korusun sanki bebeğime birşey olurmuş gibi düşüncelere kapılıyorum.. Sizlerde de böyle oluyor mu?

Ben her muayeneden sonra sevinç ile biraz alışveriş yapardım son aylarda gezerek alışveriş yapamazsın

En güzel internetten onlarına alışveriş yapmak

Onda da kalıpları bilmek lazım mesela carters ve gap kalıpları dar mothercare kalıpları geniş vb

Bebeğinin kilo durumuna göre alışverişe devam edebilirsin Doğumdan sonra

İlk 2 ay 2 hastane çıkışı ve bir kaç parça kıyafet yeterli oluyor

Belki erken ama eşleriniz yada anneniz ameliyathane kapisinda bebegi beklesin arkadaslar..urfada son gunlerde bebek karistirma olayi artti...2 3 saat sonra baska annelere verildigi ortaya cikiyor...dikkatli olmakta fayda var...burası türkiye iste...korkutmak icin yazmadim..yanlis anlamayin

Bu korkumdan Doğum anında fotoğraf çektirdim Doğuma telefonla girdim :) Bebek aynı fotodakiylr bi sıkıntı Yok eheh :)

Bebek arabası aile yapınıza bağlı gezen misafirliğe giden dışarı çıkan aile iseniz travel lazım ama kış bebeği olacak bebekler ben kışın nerdeyse eve kapandım kızım yaz bebeğiydi bol bol gezdik arabayı kullandık kış gelince resmen evde oturduk

Bu bebekler kış bebeği olacak ana kucağı 6 ay filan kullanılır aşılara gidilecek ilk 6 ay epey aşı var aşı dışında çok dışarı çıkılır Mı? Geçen kış epey kar yağdı

2016 kasım annelerine danışabilirsiniz
Evet canım ben de tam olarak öyle düşünüyorum aslında kış bebeği olcağı için çok dolaşacağımı sanmam.. Hele bi de 6 ay kullaniliyosa cidden hiç gerek yokmuş.. Peki sence araba kolunun cift taraflı kullanilmasi ne kadar gerekli?

Ben oruç tutmayacağım hem emziriyorum hem hamileyim ikisi bir arada :)

Oruç tutmak isteyenler mutlaka doktora başvursun çünkü suyunuz azalırsa Allah korusun bebeklerinizi kaybedebilirsiniz

Artık bebişlerin suyu çok önemli yazın en az 3 litre su içmek gerekiyor

Evet canım ben de tam olarak öyle düşünüyorum aslında kış bebeği olcağı için çok dolaşacağımı sanmam.. Hele bi de 6 ay kullaniliyosa cidden hiç gerek yokmuş.. Peki sence araba kolunun cift taraflı kullanilmasi ne kadar gerekli?

Bebek arabasının çift yönlü olmasını mı soruyorsun? İyi oluyor ilk başta bebeğin gözün önünde olsun istiyorsun kendine çeviriyorsun sonra bebeğin büyüyor sıkılıyor dışa dönük çeviriyorsun etrafı seyrediyor

6 ay dememin nedeni iri bebeğin olursa artık sığmıyor ana kucağına benim kızım minyon 9-10 ay kullandık ana kucağı oto koltuğu şeklindeydi besafe izi sleep

Bence bebeklerinize 1-2 tane alın ama sertifikalı kıyafetler alın mesela organik ürünler mesela panço, mothercare, kanz vs

Gününüzde artık kıyafetler de sağlıklı değil

Ben her muayeneden sonra sevinç ile biraz alışveriş yapardım son aylarda gezerek alışveriş yapamazsın

En güzel internetten onlarına alışveriş yapmak

Onda da kalıpları bilmek lazım mesela carters ve gap kalıpları dar mothercare kalıpları geniş vb

Bebeğinin kilo durumuna göre alışverişe devam edebilirsin Doğumdan sonra

İlk 2 ay 2 hastane çıkışı ve bir kaç parça kıyafet yeterli oluyor
Anladım tatlım, ben de zor olacağının farkındayım ama ne bileyim garip bi his bu.. Kısmet bakalım, biraz daha ilerlesin hamilelik de değişir belki ruh halim..

Anladım tatlım, ben de zor olacağının farkındayım ama ne bileyim garip bi his bu.. Kısmet bakalım, biraz daha ilerlesin hamilelik de değişir belki ruh halim..

Kısmet dediğin gibi olacak olan Doğum anında da bu olur Doğumdan bir kaç dakika sonra da hepsi Allah a emanet Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Bebek arabasının çift yönlü olmasını mı soruyorsun? İyi oluyor ilk başta bebeğin gözün önünde olsun istiyorsun kendine çeviriyorsun sonra bebeğin büyüyor sıkılıyor dışa dönük çeviriyorsun etrafı seyrediyor

6 ay dememin nedeni iri bebeğin olursa artık sığmıyor ana kucağına benim kızım minyon 9-10 ay kullandık ana kucağı oto koltuğu şeklindeydi besafe izi sleep
Evet Canım onu kastetmiştim.. Teşekkürler tecrübelerin için..

Evet Canım onu kastetmiştim.. Teşekkürler tecrübelerin için..

Hangi arabayı düşünüyorsun? Mesela hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılabilen ana kucakları iyi oluyor düşünürsen be safe bu bazı marka bebek arabalarına da uyumlu oluyor bizim öyleydi işte 9-10 ay kullandık sonra Yen'i bir oto koltuğu aldık

Ah geçmiş olsun
Anne olduktan sonra hasta olmak dünyada en kötü şey olacak :) şimdi gene idare ediyorsun da :)
Teşekkür ederim canım haklısın şimdilik idare ediyoruz :) Benimkiler ikiz bir de düşünemiyorum :confused:Şaka bir yana Allah o zaman onun gücünü de verir :) onlar için her şeye katlanırız.

Teşekkür ederim canım haklısın şimdilik idare ediyoruz :) Benimkiler ikiz bir de düşünemiyorum :confused:Şaka bir yana Allah o zaman onun gücünü de verir :) onlar için her şeye katlanırız.

Allah yardım eder merak etme tek Doğum iki çocuk Zor olsa da süper bence ben çok istedim ama nasip olmadı ben de 2. Yi hemen yaptım eheh :)

Allah yardım eder merak etme tek Doğum iki çocuk Zor olsa da süper bence ben çok istedim ama nasip olmadı ben de 2. Yi hemen yaptım eheh :)
:)) kardeşsiz olmaz yaa en iyisini yapmışsın :) ikiz zor ama gerçekten çok güzel bir duygu. Hep 2 kızım 1 oğlum olsun istemişimdir. 2 kız geliyor ama oğlan için tekrardan hamileliği gözüm alır mı bilmem :KK48:

Ben oruç tutmayacağım hem emziriyorum hem hamileyim ikisi bir arada :)

Oruç tutmak isteyenler mutlaka doktora başvursun çünkü suyunuz azalırsa Allah korusun bebeklerinizi kaybedebilirsiniz

Artık bebişlerin suyu çok önemli yazın en az 3 litre su içmek gerekiyor
YA ama biz geçen ramazan da da tutamadık . Ben oruca hiç dayanamam ama niyetim de tutmak var. Bi iki denerim baktım olmadı tutmam napiyim . Bi dé ogluş emiyor da.:(

:)) kardeşsiz olmaz yaa en iyisini yapmışsın :) ikiz zor ama gerçekten çok güzel bir duygu. Hep 2 kızım 1 oğlum olsun istemişimdir. 2 kız geliyor ama oğlan için tekrardan hamileliği gözüm alır mı bilmem :KK48:

Benim de hayalim 2 kız 1 oğlan :) evlat o kadar güzel ki göze alırsın tekrardan ben sezaryen+her gün iğneye rağmen tekrar hamileyim işte :)

Back