- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.321
yani dediklerinde haklı olabilirsin ama eşim rahatına ya da uykusuna düşkün biri değil hiç, tabi bebek bakımı zor bana da zor gelecek sonuçta acemilik var ama ben her şeyi sıfırdan birlikte öğreneceğimiz günleri iple çekiyorum.benim dediğim adamların kucağına dahi bebeğini vermeyen kadınlar var erkeği eğitmek biz kadının elinde sen dış kapının dış mandalı yaparsan adamı tabi ileri ki zamanlarda zor gelecektir. benim demek istediğim çocuk babasını bilsin tanısın babası da çocuğu bilsin tanısın ağlayınca al bu seni istiyor demesinama tabi şu da var bunları kadının görevi olarak gören adamlarda az değil. doğurdun bak mantığındalar. ya evinde mutfakta tabağın bardağın yerini bilmeyen adamlar var. ben hastanede sadece eşimin benle kalmasını istiyorum mis gibi bakar bana
zaten bir dayanağım o var ondan başkasına güvenmezsem ne anlamı kaldı karı koca olmanın. ama bak senin eşinde doyurabiliyor uyutmayı deniyor gaz çıkarmasına yardımcı oluyor evde idare edemezse dışarıya çıkıyorlarmış gezip geliyorlar bunu yapmayan adamlarda var. bende bunlardan bahsediyorum çocuğunu oynatamayan 2 dk idare edemeyen adamlar çok fazla.
Eheh ilk gece hastanede eşle kalmak hatta doğuma onun da girmesi benim de hayalimdi ama doğumhanede bana korkak korkak bakınca üstüne de odada uzaylı görmüş gibi çocuğa bakınca güvenemedim ne yalan söyliyeyim :)) annem de bana ihtiyacın olur diye ısrar etmişti de allahtan hazırlıklı gelmişti. Ben de akşam hemen eşimi postalamıştım :)) doğumhaneden de doğuma girmese daha iyi olur diyip doktorum çıkarmıştı zaten eşimi :))
Çok şükür evet şimdi yardımcı ama başta ağladığında susturamazsa tepsi tutar gibi koşa koşa getirip galiba seni istiyor derdi :)