2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Hosgeldin tekrar aramiza canım

günaydın kızlar:)) havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı nasıl geçiyor hamilelik :)

Benim hamileligim guzel geciyor su an sukür cok fazla yormadigim surece kendimi bulantılarim tamamen bitti..ama bas donmesi oluyo sıcaklarda gecen otobuste gòzlerim karardi..simdi bugunde carsiya gitmem lazim korkuyorum bas donmesi yasarim diye. sıcaklar galiba biraz etkilicek bizi..

Burada sıcaklar başladı tabii antalyadayım. Dün mesela sabahtan dışarı çıkmıştık, eve zor attım kendimi. Daha şimdiden çok terledim, biraz çarpıntım oldu ateş bastı :) ki normalde Antalya sıcağının en kavurucu zamanlarında bile güneşte otururum sıcak severim :) ev yolu gözüktü bana bu yaz. Akşam üzerinden önce dışarı çıkmam muhtemelen.

Gunaydın kızlar. Lekelenmem yok denecek kadar azaldı. Sadece peceteyle silince geliyor..progestana devam. Ama hic icim rahat degil. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum goguslerim dolu doluydu sanki simdi yumusamis gibiler. Psikolojik olarak cok etkilendim belkide abartiyorumdur. (

Ben ilk defa gittim başka bi doktora bi da da gitmicem eşime söz verdim çok kızıyor çünkü ben pimpiriklendikçe o deliriyor :d ben ne kadar stresliysem o aksine aşırı rahat. Yani ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yokmuş ama kendi akıl sağlığım için sadece kendi doktorumun kontrollerine gidicem :d

arada o göğüslerin sönmesi normal canım benim baya bir müddet öyleydi sonra geri geliyor sonra yine gidiyor bir acayip durum hiç sıkılma bol bol dinlen

bende ilk defa bu ay sabrediyorum benim eşimde çok kızıyor hep bir bahane buldum ama şimdi göndermez imkanı yok

kızlar sizlerde belli sıcaklardan etkileniyorsunuz biz alışverişleri nasıl yapacağızeylül ekime mi kalacakben bir saat dışar da kalsam mafoluyorum internettende ellemeden görmeden alışveriş yapmak istemiyorum

Ben alışveriş yapmayı mağaza mağaza dolanmayı oldum olası sevmiyorum hele bi de sıcaklarda çok zor gerçekten güvenilir markalardan herkesin memnun kaldığı markalardan internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum heveslendiğim de oluyor kendim gidip alayım diye birkaç şeyi öyle alırım hevesim geçince internetten

çok çeşit olunca mağazalardan bende karar veremeyince sinir oluyorum artık çarşıya falan değilde alışveriş merkezine giderim heralde oraları daha serin oluyor oturup dinlenecek en önemlisi yemek yiyecek yerler var ben dokunmak istiyorum gerçekten pamuklu mu yumuş yumuş mu bakmak istiyorum

Burda bir arkadaşta daha kısmen kapıyordu. Benim de ilk hamileliğimde rahim ağzından kısmen sarkıyordu plasenta. İstirahat etmiştim, ağır iş yapmamıştım. Kanama riskin oluyor demişti doktor. Normal doğum yapamazsın denmesi için ilerleyrn haftalarda da yukarı çıkmamış olması gerekiyor. Şimdiden sıkma canını. Benimki rutin kontrolde halen daha çıkmamıştı ama 10 gün sonraki kontrolde yukarı çıkmıştı. Riskli değildi artık ve normal doğum yapmıştım. Normal doğum yapamama sebebi de allah korusun plasentanın bebekten önce çıkma riski ama bebek büyüdükçe yukarı çıkar deniyor genelde. Dua et, dinlen, ağır iş yapma inşallah çıkar. Ben çok duydum sonradan yukarı çıkanı :)

Bende senin gibi düşünüyorum :) hepsine elimle dokunmak istiyorum ve bence eylülde bitirmek lazım alışverişi çünkü genelde ilk çocuklar hep erken gelir ne malum kasımda değilde ekim sonunda doğmayacağı arkadaşım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…