- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.241
Kızlaaaarrr! Ne kadar çok ayrı kaldım sizden, özledim valla.. Canım @YaKaMoZz-z cuğum beni merak ettiğin için teşekkürlermisafirlerim vardı, dur durak bilmedik, uzun zamandır uyku problemi cekmeme rağmen geceleri deliksiz uyumamı sağladı geçtiğimiz cumartesi doktora gittik, 2li test için ölçümler yapıldı, pazartesi günü sonuçları alcaz bakalım, usg sonuçları normal çok şükür ve doktor bu haftalarda yanilabilirim ama kız herhalde dedi.. Sen nasılsın, çok geride kaldigim icin tüm mesajlari okuyamadim ama senin bikac mesajını gördüm, moralini yüksek tut canım benim, inşallah sağlikla alcaz bebeklerimizi kucagimiza..
Hanımlar sizler de umarım iyisinizdir, cinsiyeti öğrenenler olmuş, hayırlısı olsun, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bana yanılabilirim dediği için ben kesin gözüyle bakamıyorum, 10 haftalikken baska doktor da erkek sanirim demişti, biraz daha beklemem gerekiyor galiba..
Ayy gece gece amma konuşasım var, durduramiyom kendimi
günaydın kızlar:)) havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı nasıl geçiyor hamilelik :)
Ben ilk defa gittim başka bi doktora bi da da gitmicem eşime söz verdim çok kızıyor çünkü ben pimpiriklendikçe o deliriyor :d ben ne kadar stresliysem o aksine aşırı rahat. Yani ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yokmuş ama kendi akıl sağlığım için sadece kendi doktorumun kontrollerine gidicem :dCanım edepsiz olmasa bari lafına çok güldüm alemsin vallahi
Canım bende senin kafadayım bende aynı zamanda 2 doktora birden gidiyorum yani belki saçma ama hem 2 haftada bir görmüş oluyorum hemde farkı bakış açıları kazanmış oluyorum zaten çok uzun süre bakmıyorlar ki bebeğe bir zararı olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben. Bunu savunan çok insan var ona bakılırsa telefonda bir frekans yayıyor aynı tip şeyler olmasalarda o kadar ince düşünüyorsa telde kullanılmasın . Yani o yüzden kuzum gönlümüzde bebeklerimizi görüp rahatlamak bizim hakkımız anayız bizhayırlı olsun cinsiyeti inşallah yarın bende öğrenebilirm
Gunaydın kızlar. Lekelenmem yok denecek kadar azaldı. Sadece peceteyle silince geliyor..progestana devam. Ama hic icim rahat degil. Kendimi hamile gibi hissetmiyorumgoguslerim dolu doluydu sanki simdi yumusamis gibiler. Psikolojik olarak cok etkilendim belkide abartiyorumdur. (
Amin canım senin de ilk çocuk değil mi hayırlısı olsun kız erkek fark etmez hep böyle dedim ama gönlüm hep kızdan yanaydı : )Benimde bütün etkiler seninkiyle aynı kuzum ama sanırım benimde kızım olucak inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Ben ilk defa gittim başka bi doktora bi da da gitmicem eşime söz verdim çok kızıyor çünkü ben pimpiriklendikçe o deliriyor :d ben ne kadar stresliysem o aksine aşırı rahat. Yani ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yokmuş ama kendi akıl sağlığım için sadece kendi doktorumun kontrollerine gidicem :d
Benimki de izin vermemişti ama çok ağladım çocuk gibi. dayanamadı sonra ama bi defaya mahsus izin verdi ben de söz verdim bi da gitmicem diyebende ilk defa bu ay sabrediyorum benim eşimde çok kızıyor hep bir bahane buldum ama şimdi göndermez imkanı yok
arada o göğüslerin sönmesi normal canım benim baya bir müddet öyleydi sonra geri geliyor sonra yine gidiyor bir acayip durum hiç sıkılma bol bol dinlen
Ben alışveriş yapmayı mağaza mağaza dolanmayı oldum olası sevmiyorum hele bi de sıcaklarda çok zor gerçekten güvenilir markalardan herkesin memnun kaldığı markalardan internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum heveslendiğim de oluyor kendim gidip alayım diye birkaç şeyi öyle alırım hevesim geçince internettenkızlar sizlerde belli sıcaklardan etkileniyorsunuz biz alışverişleri nasıl yapacağızeylül ekime mi kalacak ben bir saat dışar da kalsam mafoluyorum internettende ellemeden görmeden alışveriş yapmak istemiyorum
Ben alışveriş yapmayı mağaza mağaza dolanmayı oldum olası sevmiyorum hele bi de sıcaklarda çok zor gerçekten güvenilir markalardan herkesin memnun kaldığı markalardan internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum heveslendiğim de oluyor kendim gidip alayım diye birkaç şeyi öyle alırım hevesim geçince internetten
Kızlar muayeneden geldim şükür bebek iyi cinsiyet ogrenemedik ama plasenta asagda ve nerdeyse rahmi kapatmış dedi doktor ilerleyen haftalarda yukarı kayabilir kaymazsa normal doğum yapamazsın dedi üzüldüm kızlar ister istemez korktum da bilgisi olan var mı plasenta previa diye geçiyor netten araştırdım ilk 28 haftada olabilir rahim yukarı büyüdükçe kayar yukarı diyor inşallah kayar kızlar bana dua edin olur mu
çok çeşit olunca mağazalardan bende karar veremeyince sinir oluyorumartık çarşıya falan değilde alışveriş merkezine giderim heralde oraları daha serin oluyor oturup dinlenecek en önemlisi yemek yiyecek yerler var ben dokunmak istiyorum gerçekten pamuklu mu yumuş yumuş mu bakmak istiyorum
Ben pek anlamıyorum ama erkek diyesim geldi doktor tahminde bulundu muKızlar hastaneden çıktık şimdi bi tahmin alabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?