- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.261
Maasalalh canım çok tatlı görünüyorEki Görüntüle 1994724 Eki Görüntüle 1994725utkumuz canım bu sefer becerebildim size de anlatayım screenshot yaptım resmi öyle yükledim sanırım ekran resmi alınca resmin boyutu küçülüyor ve öyle yüklenebiliyor. Maaşallahları unutmayalım : )
Allah razı olsun ❤ böyle güzel haberler duymaya ihtiyacım var doktor da duzelebilir dedi düzelmezse normal doğum olmaz dedi nette de ilk 28 haftada plasenta oynaması normal genelde düzelir diyor inşallah düzelir de bebeğime bi sıkıntı risk yaratmaz tekrar Allah razı olsun cevabın için canımBurda bir arkadaşta daha kısmen kapıyordu. Benim de ilk hamileliğimde rahim ağzından kısmen sarkıyordu plasenta. İstirahat etmiştim, ağır iş yapmamıştım. Kanama riskin oluyor demişti doktor. Normal doğum yapamazsın denmesi için ilerleyrn haftalarda da yukarı çıkmamış olması gerekiyor. Şimdiden sıkma canını. Benimki rutin kontrolde halen daha çıkmamıştı ama 10 gün sonraki kontrolde yukarı çıkmıştı. Riskli değildi artık ve normal doğum yapmıştım. Normal doğum yapamama sebebi de allah korusun plasentanın bebekten önce çıkma riski ama bebek büyüdükçe yukarı çıkar deniyor genelde. Dua et, dinlen, ağır iş yapma inşallah çıkar. Ben çok duydum sonradan yukarı çıkanı :)
bir garip oblomov
Canım cüzü okudum bitti sayılır. Son 2 sayfam var ama bugün bitiririm inşallah. Haftasonu giremezsem haber vereyim dedim. Yeni cüz şimdi alamıyacağım başka yetiştirmem gereken hatimler var. Biraz toparlıyayım gene alırım.
Hayırlı cumalar cümleten sevgili anneler bu arada :)
Ayrıca unutmadan artık 12.haftaya girdik çoğumuz ve bebeklerimiz dış dünyayı duymaya başladılar :) ben artık kuran okurken sesli okuyorum, ya da diyanetin sitesinden dinletiyorum kulağı alışkın olsun diye. Oğluma masal okurken de dinliyor artık mecbur :)) ninni dinleteceğim bir de. Oğluma da dinletmiştim hatta hamileyken dinlettiğim ninni de halen sakinleşir :) mircan kaya- bizim ninniler albümünü tavsiye ederim ninni için :) Kısacası ben artık miniğimle konuşmaya başladım, bizleri duyuyorlar artık :)
Canım bi de genelde erkek bebekte oluyormuş yazıyor nette senin bebeğin erkek miydiBurda bir arkadaşta daha kısmen kapıyordu. Benim de ilk hamileliğimde rahim ağzından kısmen sarkıyordu plasenta. İstirahat etmiştim, ağır iş yapmamıştım. Kanama riskin oluyor demişti doktor. Normal doğum yapamazsın denmesi için ilerleyrn haftalarda da yukarı çıkmamış olması gerekiyor. Şimdiden sıkma canını. Benimki rutin kontrolde halen daha çıkmamıştı ama 10 gün sonraki kontrolde yukarı çıkmıştı. Riskli değildi artık ve normal doğum yapmıştım. Normal doğum yapamama sebebi de allah korusun plasentanın bebekten önce çıkma riski ama bebek büyüdükçe yukarı çıkar deniyor genelde. Dua et, dinlen, ağır iş yapma inşallah çıkar. Ben çok duydum sonradan yukarı çıkanı :)
Akintidir o canım,su gibi de olabiliyor bazen endiselenme.ama takipte ol bakalım bi daha olcak mı.benim 30.haftada suyum gelmişti iç çamaşır fln batmış halde geliyor bi gelirse Allah korusunKızlar az önce fark ettim iç çamaşırımda su vardı yani akıntı değil bildiğimiz su gelmiş bebeğimin suyu falan değildir di mi endişelendim şimdi
Benimde öyle çıktı canım papp düşük hcg yüksek
Kan verdim sonucu bekliyorum[/QUOTE
Canim inş iyi cikar sonucun
İç çamaşırımın ortasını ıslatacak kadar gelmiş hani akıntı gibi yoğun değil renksiz kokusuz bildiğin çeşme suyu gibiydi hamilelikten önce de birkaç defa aynısı olmuştu bebeğin suyu falan değildir inşallahAkintidir o canım,su gibi de olabiliyor bazen endiselenme.ama takipte ol bakalım bi daha olcak mı.benim 30.haftada suyum gelmişti iç çamaşır fln batmış halde geliyor bi gelirse Allah korusun
Ben pek anlamıyorum ama erkek diyesim geldi doktor tahminde bulundu mu
Maşallah canım. Erkek gibi geldi bana :)Kızlar hastaneden çıktık şimdi bi tahmin alabilir miyim :)
41 kere maşallahEki Görüntüle 1994724 Eki Görüntüle 1994725utkumuz canım bu sefer becerebildim size de anlatayım screenshot yaptım resmi öyle yükledim sanırım ekran resmi alınca resmin boyutu küçülüyor ve öyle yüklenebiliyor. Maaşallahları unutmayalım : )
Benim de kimsem yok, kızım 18 aylık. Yanımda götüreceğim, ben odaya çıkıp biraz kendime gelene kadar babası ile gezerler , oynarlar ( yanımıza bol bol kitap, boya, yeni oyuncak , yemek vs alacağım) sonra kardeşi ile beni görür eşimle eve yollarım diye düşünüyorum.Merhaba bayanlar.. Benimde yavru kasımda gelicek ins ama 20 aylik bi oglum oldugu cok giremiyorum foruma ama size birsey sormak istiyorum.
Simdi benim gibi ikinci bebegini dünyaya getircek anneler dogumda büyük cocugunuzu kime birakcaksiniz yaninda goturmeyi düsünenler var mi benim oglumu güvenerek bırakabilcegim hic kimsem yok ve simdiden bunun sıkıntısını yasamaya basladim bana fikir verirseniz sevinirim
Merhaba canım benimde 6 yaşında bi oğlum var bırakacak kimse olmadığı için Yanımda olcak iki gün akşamları uyku saatinde babasıyla eve gönderirim sadece onun dışında bende kimseye güvenmiyorumMerhaba bayanlar.. Benimde yavru kasımda gelicek ins ama 20 aylik bi oglum oldugu cok giremiyorum foruma ama size birsey sormak istiyorum.
Simdi benim gibi ikinci bebegini dünyaya getircek anneler dogumda büyük cocugunuzu kime birakcaksiniz yaninda goturmeyi düsünenler var mi benim oglumu güvenerek bırakabilcegim hic kimsem yok ve simdiden bunun sıkıntısını yasamaya basladim bana fikir verirseniz sevinirim
Gece eşim bakamaz diye düsünüyorum ben bide acaba bebek geldi annrm beni birakti diyr dusunur muBenim de kimsem yok, kızım 18 aylık. Yanımda götüreceğim, ben odaya çıkıp biraz kendime gelene kadar babası ile gezerler , oynarlar ( yanımıza bol bol kitap, boya, yeni oyuncak , yemek vs alacağım) sonra kardeşi ile beni görür eşimle eve yollarım diye düşünüyorum.
tamam canım bitti yazıyorum o zaman Allah kabul etsin nefesine sağlık.
bebişler 17. haftada duymaya başlarlar canım 12. hafta için çok erken daha ama bende sesli okurum kuranı melekler dinlermiş
6 yaş gene büyükmüs hastanede cok fazla sikinti cikartmaz ama sancilanirken falan görürse korkarmi acabaMerhaba canım benimde 6 yaşında bi oğlum var bırakacak kimse olmadığı için Yanımda olcak iki gün akşamları uyku saatinde babasıyla eve gönderirim sadece onun dışında bende kimseye güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?