2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov
Canım cüzü okudum bitti sayılır. Son 2 sayfam var ama bugün bitiririm inşallah. Haftasonu giremezsem haber vereyim dedim. Yeni cüz şimdi alamıyacağım başka yetiştirmem gereken hatimler var. Biraz toparlıyayım gene alırım.

Hayırlı cumalar cümleten sevgili anneler bu arada :)

Ayrıca unutmadan artık 12.haftaya girdik çoğumuz ve bebeklerimiz dış dünyayı duymaya başladılar :) ben artık kuran okurken sesli okuyorum, ya da diyanetin sitesinden dinletiyorum kulağı alışkın olsun diye. Oğluma masal okurken de dinliyor artık mecbur :)) ninni dinleteceğim bir de. Oğluma da dinletmiştim hatta hamileyken dinlettiğim ninni de halen sakinleşir :) mircan kaya- bizim ninniler albümünü tavsiye ederim ninni için :) Kısacası ben artık miniğimle konuşmaya başladım, bizleri duyuyorlar artık :)

Allah razı olsun ❤ böyle güzel haberler duymaya ihtiyacım var doktor da duzelebilir dedi düzelmezse normal doğum olmaz dedi nette de ilk 28 haftada plasenta oynaması normal genelde düzelir diyor inşallah düzelir de bebeğime bi sıkıntı risk yaratmaz tekrar Allah razı olsun cevabın için canım

tamam canım bitti yazıyorum o zaman Allah kabul etsin nefesine sağlık.
bebişler 17. haftada duymaya başlarlar canım 12. hafta için çok erken daha ama bende sesli okurum kuranı melekler dinlermiş

Canım bi de genelde erkek bebekte oluyormuş yazıyor nette senin bebeğin erkek miydi

Kızlar az önce fark ettim iç çamaşırımda su vardı yani akıntı değil bildiğimiz su gelmiş bebeğimin suyu falan değildir di mi endişelendim şimdi

Kızlar az önce fark ettim iç çamaşırımda su vardı yani akıntı değil bildiğimiz su gelmiş bebeğimin suyu falan değildir di mi endişelendim şimdi
Akintidir o canım,su gibi de olabiliyor bazen endiselenme.ama takipte ol bakalım bi daha olcak mı.benim 30.haftada suyum gelmişti iç çamaşır fln batmış halde geliyor bi gelirse Allah korusun

Bugün dktor zoru ile 2 li test yaptık. Ense ve burun normal dedi kanda ver bir sıkıntı çıkmayacak dedi. Verdim bend. Ayrıca ultrasona göre bebiş 4 gün önde imiş :)

Akintidir o canım,su gibi de olabiliyor bazen endiselenme.ama takipte ol bakalım bi daha olcak mı.benim 30.haftada suyum gelmişti iç çamaşır fln batmış halde geliyor bi gelirse Allah korusun
İç çamaşırımın ortasını ıslatacak kadar gelmiş hani akıntı gibi yoğun değil renksiz kokusuz bildiğin çeşme suyu gibiydi hamilelikten önce de birkaç defa aynısı olmuştu bebeğin suyu falan değildir inşallah

Ben pek anlamıyorum ama erkek diyesim geldi doktor tahminde bulundu mu

Kıza benzetti doktor ama yanılma payı var dedi :)
Bir de bir hafta gelişimi geriden geliyor dedi benim hamileliğin çok zor geçiyor sürekli bulantı kusma hiçbiri yiyemeden geçiyo ondan kaynaklı olabilir mi

Merhaba bayanlar.. Benimde yavru kasımda gelicek ins ama 20 aylik bi oglum oldugu cok giremiyorum foruma ama size birsey sormak istiyorum.

Simdi benim gibi ikinci bebegini dünyaya getircek anneler dogumda büyük cocugunuzu kime birakcaksiniz yaninda goturmeyi düsünenler var mi benim oglumu güvenerek bırakabilcegim hic kimsem yok ve simdiden bunun sıkıntısını yasamaya basladim bana fikir verirseniz sevinirim

Benim de kimsem yok, kızım 18 aylık. Yanımda götüreceğim, ben odaya çıkıp biraz kendime gelene kadar babası ile gezerler , oynarlar ( yanımıza bol bol kitap, boya, yeni oyuncak , yemek vs alacağım) sonra kardeşi ile beni görür eşimle eve yollarım diye düşünüyorum.

Merhaba canım benimde 6 yaşında bi oğlum var bırakacak kimse olmadığı için Yanımda olcak iki gün akşamları uyku saatinde babasıyla eve gönderirim sadece onun dışında bende kimseye güvenmiyorum

Gece eşim bakamaz diye düsünüyorum ben bide acaba bebek geldi annrm beni birakti diyr dusunur mu

tamam canım bitti yazıyorum o zaman Allah kabul etsin nefesine sağlık.
bebişler 17. haftada duymaya başlarlar canım 12. hafta için çok erken daha ama bende sesli okurum kuranı melekler dinlermiş

Hadi ya bilimsel yönünü çok araştırmadım açıkcası. Ben 3.ayın bitiminde konuşmaya başlamıştım oğlumla da. Açıkcası hareketlerini hissetmeye başlayınca tepki verdiklerini hissediyorsun. Elimi hafifçe koyup konuşuyordum oğlumda da, şimdi de öyle yapıyorum :) doktoruma sormuştum o da rahim içerisini herşeyiyle bilmiyoruz o yüzden duymaları için kesin bir zaman söyleyemeyiz aslında demişti. 3.ay bitiminde organ gelişimi neredeyse tamamlandığından mümkün olabilir demişti, ben de öyle yapıyorum :) babasının sesine 18-19 haftalarda tepki vermişti diye hatırlıyorum mesela oğlum ama ninniye ya da ani sese daha erken tepki verdiğini hatırlıyorum :)
(dipnotğlum 2.hamileliğimdi o yüzden onda da erken hissetmiştim hareketlerini.şimdi de 1 haftadır minik minik hissediyorum bebeğimi ki son usg ölçümüne göre 13.haftası bitiyor.ben niye hissetmiyorum diye düşünmeyin sakın :) )

Merhaba canım benimde 6 yaşında bi oğlum var bırakacak kimse olmadığı için Yanımda olcak iki gün akşamları uyku saatinde babasıyla eve gönderirim sadece onun dışında bende kimseye güvenmiyorum
6 yaş gene büyükmüs hastanede cok fazla sikinti cikartmaz ama sancilanirken falan görürse korkarmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…