- 12 Mayıs 2017
- 133
- 178
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.201
benim ilk kızımda sanki içimde bir kuş kanat çırpıyor gibi olmuştu ikinci kızım çok geç hareket ettiği için net belli olmuştu şuan bende de baloncuk gibi oluyor ama hemen arkasından gaz olduğunu anlıyorum :) ama kız bebek daha geç sallanır buna eminim:)Kızlar galiba ben bebisin hareketlerini artik hissediyorum ama ilk hamilelik oldugu icin tam anlayamiyorum deneyimli anneler söleyebililirmi bebegin hareketleri neye benziyor. Bende sanki baloncuk patliyo gibi oluyo bazen. Bazende seyirme gibi ama bi hareketler var icimde sonucta ben anlayamiyorum galiba :)
benim ilk kızımda sanki içimde bir kuş kanat çırpıyor gibi olmuştu ikinci kızım çok geç hareket ettiği için net belli olmuştu şuan bende de baloncuk gibi oluyor ama hemen arkasından gaz olduğunu anlıyorum :) ama kız bebek daha geç sallanır buna eminim:)
Benim de yavaş çalışıyor. İlk değerim 4.85 ti. Birkaç gün önce ölçtürdüğümde 1.28 çıktı. Doktor istediğimiz seviyeye inmiş dedi. 2 nin altında olmalıymış. Senin de daha fazla inmiyorsa değerin normal aslında.
Sağol canım4 günde geçse ben razıyım. Benim daha uzun sürer genelde. Dediğin gibi meyve yiyorum ıhlamur limon içiyorum. İnşallah uzun sürmez
Bebek hareketlerini ufak ufak hissederiz artık :) bugün ben de bir pıt hissettim ama emin olamadım ilk gebelik olunca :)
Canim benim bebis te 1 hafta onde ins sıkinti yoktur
Selam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misinbir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (
Canım iki erkekten sonra senin de inşallah hayırlı bir kız evladın olur. Benim belirtiler erkek yönündeydi işte sağ tarafımın ağrıması olsun ekşi yemem mide bulantılarımın olmaması vs. Ama ben hep kız hissettim sen ne hissediyorsun hatta benim çin takvimi bile erkek diyordu :d resim atacağım şimdi yalnız bacak arası görüntüsünün ultrason resmi yok
kızlar az önce bankacı arkadaşımla konuştum bayadır göremiyordum merak ettim aradım başına neler gelmiş kızcağızın valla minicik kanamalarınızı çok takmayın tabi önlem alacaksınız ama.çok stres yapıpta bebişlerinizi üzmeyin... belki hatırlayanlar olur anlatmıştım hamileliğinin başında 3 sefer içinden kan boşalmıştı diye geçen ay ameliyat oldum dedi şok oldum. ameliyattan 2 hafta önce şüpheleniyor doktora gidiyor o sırada muayenede rahminin açık olduğunu görüyor doktor 2 hafta daha gitmese düşürecekmiş bebeğini.hemen apar topar ameliyata alınmış. başından nasıl görmedi doktor şaşırdım İzmirin en iyi hastanesine gidiyor acaba sonradan da olabiliyor mu ? detayda soramıyorum daha fazla üzmemek için... 5. ayında şu an kızı olacak doğuma kadar yatacaksın demiş doktor çok üzüldüm ya.
Bende hissediyor gibiyim ama ilk olunca tecrübesizlik oluyor hareket olmasa da nerde olduğunu hissediyorum bir sertlik var sol tarafta bazen hareket gibi kayan kıpırdayan birşey lerde oluyor :)Kızlar galiba ben bebisin hareketlerini artik hissediyorum ama ilk hamilelik oldugu icin tam anlayamiyorum deneyimli anneler söleyebililirmi bebegin hareketleri neye benziyor. Bende sanki baloncuk patliyo gibi oluyo bazen. Bazende seyirme gibi ama bi hareketler var icimde sonucta ben anlayamiyorum galiba :)
Allah saglikla dogumlarini nasip etsin canimBiz geldik :) çok şükür iyi bebeklerim :) o kadar hareketliydiler kidoktor görüntü almakta zorlandı. Baya bir uğraştı görmek için :) vee büyük ihtimal kız ikisi de
Tecrubeli anne degilim ama ablamdan biliyorum yanindaydim.Ayrintiliyi kesin yaptirmalisin canim bebeginin tum organlarina bakiliyor ve karninda degil dogumdan sonra mudahele ediliyor bebegine. Beynine el ayaklarinda ice donukluk eksik parmak fazla parmak yarik dudak bel omurunda aciklik kalpte parlaklik bobregi buyuklugu bagirsaklarina ne bileyim iste organlarinda herhangi bir sıkintı varsa dogumdan sonra mudahele edilmesi gerekli yani erken teshis gibi dusun yaptirmazsan bebegin hastalandiginda doktora gotureceksin bu belki aylar belki yillar gectikten sonra olacak ve erken teshis olmayacak tabi.ama tabi bu ultrasonda da kesinlik yok cunku bazi hastaliklar kendini gostermedigi icin ultrasonla gorulemeyebiliyormus. Bu arada azonce baktim 2 boyutludur ayrintili ultrason yuzunu elini kolunu gormek icin kullanilan 3 veya 4 boyutluyla karsilastirmayin yaziyordu.Tecrübe li anneler ayrıntılı ultrason ikili test gibi birşeymi diyelim Allah korusun bir sorun cıksa anne karnında tedavisi varmı yoksa sadece ikili test gibi bilgi amaçlı birşey mi
Hastanedeyim de bugün troit için ayrıntılı için randevu alsammı ne yapsam kararsız kaldım ondan sordum cnm teşekkür ederimTecrubeli anne degilim ama ablamdan biliyorum yanindaydim.Ayrintiliyi kesin yaptirmalisin canim bebeginin tum organlarina bakiliyor ve karninda degil dogumdan sonra mudahele ediliyor bebegine. Beynine el ayaklarinda ice donukluk eksik parmak fazla parmak yarik dudak bel omurunda aciklik kalpte parlaklik bobregi buyuklugu bagirsaklarina ne bileyim iste organlarinda herhangi bir sıkintı varsa dogumdan sonra mudahele edilmesi gerekli yani erken teshis gibi dusun yaptirmazsan bebegin hastalandiginda doktora gotureceksin bu belki aylar belki yillar gectikten sonra olacak ve erken teshis olmayacak tabi.ama tabi bu ultrasonda da kesinlik yok cunku bazi hastaliklar kendini gostermedigi icin ultrasonla gorulemeyebiliyormus. Bu arada azonce baktim 2 boyutludur ayrintili ultrason yuzunu elini kolunu gormek icin kullanilan 3 veya 4 boyutluyla karsilastirmayin yaziyordu.
Bende inan suan aklımdan onu gecırdm bende bıran öncr hissetmeyi istiyorum cok merak edıyorum nasıl bırley oldugunuInsallah cnm cok fazla kötü olmadan hemen gecer insallah rabbim sifa versin...
Aynen cnm hissedelim artik hareketlerini onu hissetmeyi cok istiyorum ilk hareketini hissettigim günu not alicam cok merak ediyorum o duyguyu :)
Ne güzel ben hissetmıyorumBende hissediyor gibiyim ama ilk olunca tecrübesizlik oluyor hareket olmasa da nerde olduğunu hissediyorum bir sertlik var sol tarafta bazen hareket gibi kayan kıpırdayan birşey lerde oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?