• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sagol cnm cevabın icin benimkide kız..biseyler hissediyodum demekki degilmis..ama gaz olmadigi zamanlarda da oluyor herhalde tam net anlayabilmek icin bir kac haftada daha beklicez :)
belki bebeğin hareketidir sen yine de bebeğinmiş gibi mutlu ol tadını çıkar ben buna engel olmayayım zaten az bi zaman sonra cok net hissedeceksin hayırlısıyla

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar

Arkadaslar merhaba..benim bu aralar alt bölgemde ağrı var..kasik agrisi vs değil. .tam nasıl anlatacagimi da bilmiyorum.. pelvis kısmı mi oluyo anlamadım. Baya geniş bi alanda var..öyle dayanilmayacak bi ağrı değil ama var..sanki ilk kez bisiklete binmis ve o bölge hamlamis gibi.. yaşayan var mı normal mi?yürürken ayaktayken daha çok hissediyorum.hatta yatarken de.
Canım rahim büyüdüğü için o agrilar.,gayet normal

Ne güzel bir cogunuz cinsiyetini ögrenmis bir beb kaldm sanirim :KK70: benim bir sonraki randevum 1.6. daha cok ozamana belli olur ancak...
Benim de randevum 1 Haziran'da.gunler geçmek bilmiyor

GÜNAYDIN kızlar herkes iyidir inş. 2 gündür kusmam yoktu yine geri geldi hala devam edeniniz var mı bulantısı psikolojim iyice bozuldu artık :(

Günaydn herkese :KK37: bende ikili test sonucumu aldm şükür doktorum bir problem olmadigini soyledi :KK73:ama ultrasinda bakmadi 2 hazirana tekrar randevu verdi 5 hazirandada saglık ocagindan cagirdilar sanirim aşı icin cokta korkarim :mad:

Grip oldum :KK43: ilerlemeden önlemenin bir yolu var mı acaba kızlar o_O
Geçmiş olsun canım. Gripin en iyi ilacı istirahat etmek. Bol sıvı tüketip dinlenmek. Çok kötüysen, ateşin varsa Minoset kullanabilirsin. Ben 1 haftada zor atlattım. Kısa sürede iyileşirsin inşallah canım...

Kizlar benim ikili testim sikintili cikti iki gundur mahfoldum.beta yuksek pap dusuk cikti.sonuc olarak 221 e bir oranda down riski cikti.dun ayrintili ultrasonda hic bisey gozukmedi.kan testi de yaptirmadim.cunku nolursa olsun ogrensem de cok bisey degismicek normal gbi dusunucem hersey.

Günaydn herkese :KK37: bende ikili test sonucumu aldm şükür doktorum bir problem olmadigini soyledi :KK73:ama ultrasinda bakmadi 2 hazirana tekrar randevu verdi 5 hazirandada saglık ocagindan cagirdilar sanirim aşı icin cokta korkarim :mad:
Maşallah canım sevindim problem olmadığına. Aşıdan bende çok korkuyorum :)

Geçmiş olsun canım. Gripin en iyi ilacı istirahat etmek. Bol sıvı tüketip dinlenmek. Çok kötüysen, ateşin varsa Minoset kullanabilirsin. Ben 1 haftada zor atlattım. Kısa sürede iyileşirsin inşallah canım...
Teşekkür ederim canım. Neyse ki ateşim yok. Bolca burun tıkanıklığı halsizlik ve boğaz ağrım var. Dediğin gibi dinlenicem canım. İnşallah bebekler etkilenmez :(

Kizlar benim ikili testim sikintili cikti iki gundur mahfoldum.beta yuksek pap dusuk cikti.sonuc olarak 221 e bir oranda down riski cikti.dun ayrintili ultrasonda hic bisey gozukmedi.kan testi de yaptirmadim.cunku nolursa olsun ogrensem de cok bisey degismicek normal gbi dusunucem hersey.
Canım üzme kendini risk oranı o kadar da yüksek değil. Zaten net sonuç vermiyor biliyorsun. Sonucu iyi çıkanların da sağlıklı bebek dünyaya getirme garantisi yok. Her şey Allah'ın takdiri. Bol bol dua et.

Kızlaaaarrr! Ne kadar çok ayrı kaldım sizden, özledim valla.. Canım YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z cuğum beni merak ettiğin için teşekkürler:KK200: misafirlerim vardı, dur durak bilmedik, uzun zamandır uyku problemi cekmeme rağmen geceleri deliksiz uyumamı sağladı:uykucu: geçtiğimiz cumartesi doktora gittik, 2li test için ölçümler yapıldı, pazartesi günü sonuçları alcaz bakalım, usg sonuçları normal çok şükür ve doktor bu haftalarda yanilabilirim ama kız herhalde dedi.. Sen nasılsın, çok geride kaldigim icin tüm mesajlari okuyamadim ama senin bikac mesajını gördüm, moralini yüksek tut canım benim, inşallah sağlikla alcaz bebeklerimizi kucagimiza..

Hanımlar sizler de umarım iyisinizdir, cinsiyeti öğrenenler olmuş, hayırlısı olsun, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bana yanılabilirim dediği için ben kesin gözüyle bakamıyorum, 10 haftalikken baska doktor da erkek sanirim demişti, biraz daha beklemem gerekiyor galiba..

Ayy gece gece amma konuşasım var, durduramiyom kendimi :ukala:
Canııım özlettin kendini güzel haberlerle gelmene çok sevindim
Maşallah bebeğine çok tatlıı
Benim durum biraz karışık canım bu ara yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum alışveriş yapasım yok boşluktayım ama geçecek inşallah
Benim de oğlum oluyor allah izin verirse

Kızlar muayeneden geldim şükür bebek iyi cinsiyet ogrenemedik ama plasenta asagda ve nerdeyse rahmi kapatmış dedi doktor ilerleyen haftalarda yukarı kayabilir kaymazsa normal doğum yapamazsın dedi üzüldüm kızlar ister istemez korktum da bilgisi olan var mı plasenta previa diye geçiyor netten araştırdım ilk 28 haftada olabilir rahim yukarı büyüdükçe kayar yukarı diyor inşallah kayar kızlar bana dua edin olur mu

Kızlar muayeneden geldim şükür bebek iyi cinsiyet ogrenemedik ama plasenta asagda ve nerdeyse rahmi kapatmış dedi doktor ilerleyen haftalarda yukarı kayabilir kaymazsa normal doğum yapamazsın dedi üzüldüm kızlar ister istemez korktum da bilgisi olan var mı plasenta previa diye geçiyor netten araştırdım ilk 28 haftada olabilir rahim yukarı büyüdükçe kayar yukarı diyor inşallah kayar kızlar bana dua edin olur mu
Hemen endişeye kapılma canım. Doktorun dediği gibi düzelir belki. Başka sorun yaratsaydı söylerdi doktorun.

Kızlar cinsiyetlerimiz yavaş yavaş belli olmaya başladı maşallah maşallah inşallah aramızda çok beklemek zorunda olan olmaz benim arkadaşım 7. ayın başında öğrenmişti:skandal:kızı oldu kızlar geç gösterir derler ama bizim kızlarımızda hemen gösteriyor maşallah:KK36:

bu arada listeyi baştan düzenleyeceğim katılmayan o kadar çok kişi var ki listede isim bulmakta zorlanıyorum devamlı katılanları liste başına alacağım girmeyenler liste sonunda kalacak böylece bilgiler güncellendikçe hem daha düzenli görürürz hem bana da kolaylık olur. listeden kimseyi silmek istemiyorum ağrıdan iş güçten sağlık probleminden ilk çocuklarıyla ilgilenmekten giremiyor olabilirler ama bir çok kişide başka topikler de görüyorum:işsiz:

Benimde öyle çıktı canım papp düşük hcg yüksek
Kan verdim sonucu bekliyorum

Kızlar günaydın bu sabah cok heyecanlandım düz yattığımda sanki bebeşim içimde oynuyordu acaba banamı öyle geldi yoksa hissetmiş olabilirmiyimm

Back