2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim ara ara oluyor canım şiddetiden zor uyuduğum zamanlar da oluyor ilaç hiç kullanmadım
Oğluma hamileyken gaviskon vermişti doktorum o çok rahatlatıyor

Bende de oluyor o mide yanmasi abla. Sade maden suyu falan iyi geliyo.

Benim ara ara oluyor canım şiddetiden zor uyuduğum zamanlar da oluyor ilaç hiç kullanmadım
Oğluma hamileyken gaviskon vermişti doktorum o çok rahatlatıyor
Gaviskon surubu vardı da denemedim hamilelikte kullanıldığını bilmiyordum.rennie aldım ama pek işe yaramadı.

Bende de oluyor o mide yanmasi abla. Sade maden suyu falan iyi geliyo.
Denedim tatlim, bildiğim tüm şeyleri fayda etmedi.maden suyu, elma,sirke yoğurt,kefir aklıma ne geldiyse.ama nafile.simdi iki yastık başımın altında yatıyorum

Yaw kizlar bulantisi hic gecmeyen var mi benim gibi

Bir an olsun gecmiyor zorla biseler yemeye calisiyorum midem bir tuhaf cikarmiyorum ama bu bulanti cok degisik birseymis yahu..
Ilkinde meger ne rahat gecirmisim perisan oldum gecer dimiii
Aynı durumdayım hiç bişey yiyemiyor yapamıyorum

Kullanılıyor canım bende rennie duymamıştım :)
Yatarken kafamı yastıkta geriye doğru iterek uyuyordum çok zor gerçekten allah şifa versin beterinden korusun canım tek sıkıntılarımız mide yanması ve bulantısı olsun

benim tsh 1.1 çıktı. t3 ve t4 değerleri normal ama tsh değeri düşük yani tiroid hızlı çalışıyor dedi. 3 hafta önce yapılmıştı bu test. şimdi 10 gün sonra tekrarlanacak. gebelik başlangıcında genellikle böyle düşmeler veya çıkmalar olurmuş. eğer ki önümüzdeki testte de böyle çıkarsa ilaç başlanacak. inşallah hepimiz için yoluna girer :)

ilk zamanlar ben de çok endişelendim ama sağolsun doktorum o kadar rahattı ki ben de bıraktım bunu düşünmeyi :)

Kızlar galiba ben bebisin hareketlerini artik hissediyorum ama ilk hamilelik oldugu icin tam anlayamiyorum deneyimli anneler söleyebililirmi bebegin hareketleri neye benziyor. Bende sanki baloncuk patliyo gibi oluyo bazen. Bazende seyirme gibi ama bi hareketler var icimde sonucta ben anlayamiyorum galiba :)

Merhaba arkadaşlar 10 gün kadar önce ikili tarama yaptırmıştım sonuçlarım tam çıkmamış sanırım sadece iki değer var e-sonuçtan gördüğüm kadarı ile papp-a değeri 1812 ve serbest beta hcg 113.1 çıkmış. Henüz doktorla görüşemedim ama merak ediyorum acaba bu değerler normal midir?

Benim de yavaş çalışıyor. İlk değerim 4.85 ti. Birkaç gün önce ölçtürdüğümde 1.28 çıktı. Doktor istediğimiz seviyeye inmiş dedi. 2 nin altında olmalıymış. Senin de daha fazla inmiyorsa değerin normal aslında.

Gecmıs olsun cnm ben grip oldugumda bol meyve yemistim ve ıhlamur icmistim limonlu. ama yinede 4 gün surdü gecmesi insallah hemen atlatırsin cnm.

Sağol canım 4 günde geçse ben razıyım. Benim daha uzun sürer genelde. Dediğin gibi meyve yiyorum ıhlamur limon içiyorum. İnşallah uzun sürmez
Bebek hareketlerini ufak ufak hissederiz artık :) bugün ben de bir pıt hissettim ama emin olamadım ilk gebelik olunca :)

merhaba hanımlar:) bende Allah nasip ederse kasım annesi olacam iki kızım var üçüncü bebeği bekliyorum ama ilk bebek heyecanı gibi hepsi ayrı güzel oluyor 12.4 den gidiyorum pazartesi ikili tarama yaptık bir hafta sonra alırım sonucu hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…