- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.121
Evet canım bende yarın tam 14 haftalık oluyorum bugün programa bakınca 14+6 yı görünce tedirgin oldum dünkü kan için forma sata göre tarih verdim yanlış mı verdim düşündümCanım seninle 1 gün aramız var. ben bugün 14+1 oldum.
Tmm canım önemli değil,yine de saolCanım hata veriyor ya koyulttum kırptım her şeyi denedim olmadı
Bende dikkate almıyorum canım sata göre gidiyorum bende dünkü forma yanlış mı yazdırdım diye korktum canım bi anda programda da 14+6 görünce bi hafta küçük yazdırdım diye korktumbenimde bebiş en son 4 gün öndeydi. ama ben daha onları hiç dikkate almıyorum daha, iyice çorba olucam.burda takvimi ayrı yazdığı ayrı olanları görünce bile çorba oluyor kafam
Maşallah canım sana ve bebeğine hep güzel haberlerle gel inşallah keşke şu ikiliyi bende yaptırmasaydım zehir oldu valla kaç gündür hiç keyif falan almıyorum hamilemiyim değilmiyim onun bile farkında değilim duygularım havadaKızlar biz geldik çok şükür bin şükür herşey yolunda civcivim e kocaman masaAllah kıpır kipirdi cikolata ise yaradı sanırım :) burda 2li test yapilmiyormus Dr ense ölçümü yaptı gayet normal dedi istersen yaptırabilirsin van da dedi. Dr ense normal diyince içim rahatlaDi. Van a gitme imkanım bu hafta yok malesef o yüzden yaptiemayacagim 2li. Buarada civcivim herhalde sat ı yakalayacak :) 12+5olmusuz çok şükür :)
Ben uc doktora birden gidiyorumSelam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misinbir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (
Maşallah canım bebişineKızlar biz geldik çok şükür bin şükür herşey yolunda civcivim e kocaman masaAllah kıpır kipirdi cikolata ise yaradı sanırım :) burda 2li test yapilmiyormus Dr ense ölçümü yaptı gayet normal dedi istersen yaptırabilirsin van da dedi. Dr ense normal diyince içim rahatlaDi. Van a gitme imkanım bu hafta yok malesef o yüzden yaptiemayacagim 2li. Buarada civcivim herhalde sat ı yakalayacak :) 12+5olmusuz çok şükür :)
Hmm şimdi daha iyi anladımYok canım öyle bişey, sen amniyosentezi duymuşssun o zaman. Sadece ikili testinde yüksek risk çıkan annelere amniyosentez önerilir. Anne isterse yaptırır istemezse yaptırmaz. Bu işlemde anne karnındaki bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan alınır ve down sendromu var mı diye bakılır.
Kese yapsıda etkili diyorlar belkide bebeğin durusuda etkilidirSağol canım hepimize nasip eder inşallah
Güzel kokuyorsa ben kesin sevmem canım :) Güzel deterjan kokularına hassasiyetim geçmedi hala. Çamaşır suyu bile daha güzel geliyor burnuma :) ne tuhaf şey hamilelik :) evi camsille temizliyorum anca onun kokusu dayanılır geliyor.
Geçen gittiğimde 12 haftaydı erken demişti cinsiyete. Bazı doktorlar garantici emin olmadan söylemek istemiyorlar. Bazıları da artık tecrübeden midir bilmiyorum hemen söylüyorlar kemik yapısından anlıyorlar sanırım.
@MinikKelebegimm K kuzucuk87
Haklısınız kızlar yavaş yavaş çözmem lazım, doktorum da özellikle emzirmeme kızdı bu sefer.
Şu an evdeki yatak problemi , kurt-kuzu- ot olayı gibi.
Ben kızla aynı yatakta yatıyorum eşim ayrı odada
Bebek doğunca zırt pırt kalkılıyor eşimle yatmak istemiyorum, bari birimiz uyuyabilsin diye.
O yüzden kızı babasıyla diğer odaya alıştırıp ben bebekle yatak odasında kalırsam onların uykusu bölünmemiş olur diyorum. Dün konuşurken adama dedim ki sen işe giderken ses yaparsın kızı uyandırırsın , kızla o odada yatmasan mı?
Ev 2 odalı, adam dedi haklısın ben banyoda yatayım
Önceliğim memeden kesmek olsun, sonrası gelir inşallah.
Kızım sadece memeden uyuyabiliyor, biberon, emzik kullanmıyor o yüzden memeden kesmek demek uyku krizleri demek...yani iki ucu şeyli değnek.. yavaş yavaş olacak inşallah.
canım benim dün 12+4 tü. doktorun kontrol esnasında ense kalınlığını ölçüyor, burun kemiğini kontrol ediyor. ikili test yaptırmak isterse de kan veriyor sonucunu bekliyorsun. umarım bebişin cinsiyetini gösterir, benimki nazlı çıktı, taklalar atıldı ama bacaklarını açmayınca göremedikAlşah şükür sesimizi duayn oldu sagol canım :)ben iki testi ense ölçümünü ve en erken cinsiyetini ne zamn öğrenebilirim diye soracaktım pazartesi randevumuz var 11+5 olacagız inş ama cinsiyeti soylermi cok merak ediyorum:)
bende tchibo nun kafeinsiz nescafesinden aldım kızlar, sütle yapıyorumkahve ve çay tiryakisiyim ben ama ikisini de süremedim ağzıma çay sabah bir tane açık içebiliyorum artık ama kahve malesef
benimde bebiş en son 4 gün öndeydi. ama ben daha onları hiç dikkate almıyorum daha, iyice çorba olucam.burda takvimi ayrı yazdığı ayrı olanları görünce bile çorba oluyor kafam
ay bayılacağımKuzum sen 13+3 üm bugün dedin ya; yani 13 haftan dolmuş 14.haftanın da 3.günündesin demek. Yani 14.haftanın içerisindesin. Bunun sebebini anlamadım ama bazı doktorlar bitirdiğin haftayı, bazısı içerisinde olduğun haftayı söylüyor. Yani bazı doktorlar 13 haftalık gebesin diyor, bazısı 14 haftalık diyor. (Acildeki doktor bitirdiğim haftayı söyledi, usg kağıdından baktım ileride bile çıkmış.rakibimi yapan doktor ise içerisinde olduğum haftayı söylüyor) Alttaki takvimlerimizde de içerisinde olduğumuz hafta yazıyor. Bir de mesela 13+6da hafta bitiyor 14+0 ile yeni hafta başlıyor bu takvimde, +1 ile başlamıyor. Bu da şaşırtıyor olabilir.
canım doktorum ikili test için aç mı geleyim diye sorduğumda , bir önemi yok dedi . bilgin olsunkızlar ben sabah erkene alıyorum randevuyu geçen ikili için gittiğimde bildiğin uyuyordu bebişim ama kahvaltıda yapmamıştım 24ünde kahvaltı yapıp mı gitsem acaba? ama kan falan ister diye de tedbirli olayım diyorum ne yapsam bilemedim. cinsiyeti öğrenmek çok istiyorum
ikili için önemi yok ben o gün erken kalktığım ve biraz heyecanlı olduğum için bişi yiyememiştim ama ya kan tahlili yaparsa bu sefercanım doktorum ikili test için aç mı geleyim diye sorduğumda , bir önemi yok dedi . bilgin olsunkendini aç bırakma, zaten fazlasıyla içimiz kıyılıyor inşallah açar seninki bacakları
Merhaba, geçmişi okurken gördüm maşallah ense kalınlığı gayet normal ve burun kemiği de öyle galiba, oranın 1/200 civarıydı diye hatırlıyorum.Bu bir olasılık testi ve Şöyle düşün senin 200 döllenmeden birinde DS bebek dünyaya getirme ihtimalin var demek aslında yani çok da günlük hayatta yaptığımız işlerde yada kararlarda 1/200 olasılığı dikkate bile almayız mesela, ooo beni mi bulacak deriz normal olarak. ama bu testler kafa karıştırıp bizi endişelendiriyor.Umuyorum ve inanıyorum ki bir sıkıntı çıkmayacak.Maşallah canım sana ve bebeğine hep güzel haberlerle gel inşallah keşke şu ikiliyi bende yaptırmasaydım zehir oldu valla kaç gündür hiç keyif falan almıyorum hamilemiyim değilmiyim onun bile farkında değilim duygularım havada
kan için aclık tokluk farketmiyo mutlaka tok git hatta cikolata falan ye, bebek hareket etmeyince ugrasıyo doktor baya bi, rahat edersin tok gidersenkızlar ben sabah erkene alıyorum randevuyu geçen ikili için gittiğimde bildiğin uyuyordu bebişim ama kahvaltıda yapmamıştım 24ünde kahvaltı yapıp mı gitsem acaba? ama kan falan ister diye de tedbirli olayım diyorum ne yapsam bilemedim. cinsiyeti öğrenmek çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?