- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.081
Alşah şükür sesimizi duayn oldu sagol canım :)ben iki testi ense ölçümünü ve en erken cinsiyetini ne zamn öğrenebilirim diye soracaktım pazartesi randevumuz var 11+5 olacagız inş ama cinsiyeti soylermi cok merak ediyorum:)
Böyle tek tek sayma canım ya geçmez zaman :) benimdr pazartesi randevumbenimde bebeğimle randevuma bu günü saymazsak 12 gün kaldısu gibi geçer inşallah günler
Ewet ben erkek istiyordum zaten allah gönlümdekini verdi sağlıklı sıhhatli kucaklarız inşlHayırlı olsun cnm erkekler çoğunluk ta :)
inşallah ablasına çeker ama ben senin açından diyorum zaten bebişleriniz küçük valla kendimden çok sizleri düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah işlerinizi kolaylaştıracak sakin huzurlu bebişleriniz olur.
Çok teşekkürler :) inşallah ben ikili testi sıvı alınacak diye biliyordum ve korkuyordum şuan cok rahatladım :)Canim ikili teste doktorun bebegin burun kemigi olusmus mu diye ve birde ense kalinligina bakiyor. Ardindan ayni gun icerisinde kan vermeni istiyor. Bu kan tahlilinde down sendromu risk degerine bakiliyor. 11-14. Haftalar arasinda yapilir bu test.
Cinsiyete gelince her doktor bu kadar erken zamanda soylemeyi tercih etmiyo. Cunku henuz bebegin cinsil organi yeni yeni olusuyor. 1-2mm lik bir cikintiya bakarak konusmak zor onlar icinde. Ama benim ilk gebeligimde 11. Haftasinda doktorum emin bir sekilde kiz demisti bunda ise sadece tahminde bulundu kesin bisey demedi. Kan tahlili sonucu cinsiyet icin bilgi vermez. Kesin olarak 16 haftalıkken cinsiyet öğrenilir tabi bebiş kendini saklamazsa =)) Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberlerle donersin canim
Sağol canım hepimize nasip eder inşallahCanım gözün aydın. çok sevindim. Allah kucağına da almayı nasip etsin...
Güzel kokuyorsa ben kesin sevmem canım :) Güzel deterjan kokularına hassasiyetim geçmedi hala. Çamaşır suyu bile daha güzel geliyor burnuma :) ne tuhaf şey hamilelik :) evi camsille temizliyorum anca onun kokusu dayanılır geliyor.kızlar dün alışveriş yaptım cifin ürünlerini aldım aklınızda olsun natural diye bir seri çıkarmış hususi kokladım da aldım mis gibi kokuyor. sabah denedimde banyo ve mutfak diye ayrı ayrı ürün ben çok memnun kaldım
Geçen gittiğimde 12 haftaydı erken demişti cinsiyete. Bazı doktorlar garantici emin olmadan söylemek istemiyorlar. Bazıları da artık tecrübeden midir bilmiyorum hemen söylüyorlar kemik yapısından anlıyorlar sanırım.Alşah şükür sesimizi duayn oldu sagol canım :)ben iki testi ense ölçümünü ve en erken cinsiyetini ne zamn öğrenebilirim diye soracaktım pazartesi randevumuz var 11+5 olacagız inş ama cinsiyeti soylermi cok merak ediyorum:)
Çok teşekkürler :) inşallah ben ikili testi sıvı alınacak diye biliyordum ve korkuyordum şuan cok rahatladım :)
Güzel kokuyorsa ben kesin sevmem canım :) Güzel deterjan kokularına hassasiyetim geçmedi hala. Çamaşır suyu bile daha güzel geliyor burnuma :) ne tuhaf şey hamilelik :) evi camsille temizliyorum anca onun kokusu dayanılır geliyor.
Böyle tek tek sayma canım ya geçmez zaman :) benimdr pazartesi randevum
Sağol canım hepimize nasip eder inşallah
Güzel kokuyorsa ben kesin sevmem canım :) Güzel deterjan kokularına hassasiyetim geçmedi hala. Çamaşır suyu bile daha güzel geliyor burnuma :) ne tuhaf şey hamilelik :) evi camsille temizliyorum anca onun kokusu dayanılır geliyor.
Geçen gittiğimde 12 haftaydı erken demişti cinsiyete. Bazı doktorlar garantici emin olmadan söylemek istemiyorlar. Bazıları da artık tecrübeden midir bilmiyorum hemen söylüyorlar kemik yapısından anlıyorlar sanırım.
benim geçti çok şükür bir tek kahve kokusuna ve rokanın kokusuna tahammül edemiyorumBende öyleyim, nefret ettim çamaşır yumuşatıcısından, şampuan, duş jeli sabun kokusundan, parfüm vs dayanılacak gibi değil. Azcık azcık kullanıyorum sabun şampuan vs. Hadi başka şey neysede şampuan ve sabunsuz olmuyor. Çamaşır yumuşatıcısını tamamen çıkarttıım hayatımızdan =)) Sadece kolonyoyayı seviyorum o da limon olacak.
daha önceden de söylemişsin galiba canım yazmışımbir garip oblomov slm canm bugun ıkılı testımın sonucunu aldm sukur cok ıyı cıktı 1/39800 cıktı.doktorda cok ıyı dedı.ayrıca 1.trımester sonunda kılom 64 oldu eklersen sevınırım
Aynı aynı :)) sen yumuşatıcı deyince bile midem kalktı bi :) en çok tiksindiğim o oldu. Neyse ki kullanma zorunluluğu yok ama şampuan sabun öyle değil. Duş almak eziyet resmen. Kokusuz deodorant buldum ama şampuan ve sabunlarda yok. Zor oluyor gerçekten.Bende öyleyim, nefret ettim çamaşır yumuşatıcısından, şampuan, duş jeli sabun kokusundan, parfüm vs dayanılacak gibi değil. Azcık azcık kullanıyorum sabun şampuan vs. Hadi başka şey neysede şampuan ve sabunsuz olmuyor. Çamaşır yumuşatıcısını tamamen çıkarttıım hayatımızdan =)) Sadece kolonyoyayı seviyorum o da limon olacak.
Ayy evet soylemıstm lısteye bakmadm hıc.sagol canm butun herkesın testlerı ıyı olsn ınsdaha önceden de söylemişsin galiba canım yazmışımhayırlısı olsun sonucunun iyi çıkmasına sevindim
Kizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum..kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti
Kolonyayı bulantımın başladığı ilk zamanlar keşfetmiştim ben :) ama bütün gün elimde kolonya şişesi kokladığımı fark edince zararı olur diye kaldırdımya aslında gün saymıyorum soranlara 2 hafta sonra randevum diyorum ama 10 gün kaldı yazan olunca baktım takvime 12 gün kalmış benimde
canım ben içimizi yakmayacak kimyasal değil anlamında dedim güzel diye zaten. tamamen doğal ürün diyor dermatolojik olarak test edilmiş falan hamilelik döneminde kullanılabilir. ben hijyene çok takıntılı olduğum için. çamaşır suyu kullanamadığım zamanlarda tuvaletin oturulacak yerini kolonyayla sildim hepbu arada tavsiye ederim herkese uçucu olduğundan zararı da yok günlük hijyen için bire bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?