2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben 14. Haftama giriyorum sanıyordum kafam durmuş galiba dünkü kan bilgilerine 13+6 yazdık
Gebelik takibindeki program bugün 14+6 gösteriyor

Oblomov canım sen şuan kaç haftalıksın aramızda 2-3 gün var kafam allah bullak oldu da
ben sata göre 13+3üm bugün canım 13 haftalık diyorum buradaki takvime göre gitmiyorum ben benimde kafa allak bullak oluyor çünkü bu takvime göre söyleyenlerde var biz eflatun şekerle aynıyız o mesela bugün 14 haftalığım yazmıştı mesajında.

benim geçti çok şükür bir tek kahve kokusuna ve rokanın kokusuna tahammül edemiyorum eşimde saolsun her akşam türk kahvesi içer.

Türk kahvesi malesef vazgeçilmezim. Kahve tüketiminde dünde 200mg ı geçilmediği sürece sorun yok. Her gün 1 fincan kahvaltı sonrası mutlaka içmeliyim ben aşırı bağımlıyım kahveye çünkü. Nescafe de çok severim ama onu çıkarttım hayatından sağlıklı değil biliyorum.

kahve ve çay tiryakisiyim ben ama ikisini de süremedim ağzıma çay sabah bir tane açık içebiliyorum artık ama kahve malesef

Bende diş macununun dan çok tiskindim en hassas olduğum konuydu diş fırçalayınca bititiyorum ben ağzım ne yapsam düzelmiyor midem karışıyor artık her gün diş fırçalayamıyorum malesef dayanamıyorum çünkü bu sefer fıraçalmadıgım için kötü oluyorum bir cözüm bulamdım kokusuz diş macununu varmıdır acaba

kahve ve çay tiryakisiyim ben ama ikisini de süremedim ağzıma çay sabah bir tane açık içebiliyorum artık ama kahve malesef
Aynen kahvenin olduğu dolabın kapağını açmaya tahammülüm yok oysaki çok severdim değişik aromalı kahvelerim vardı çöpe attım sade kahve kaldı lazım olur diye

MinikKelebegimm K kuzucuk87

Haklısınız kızlar yavaş yavaş çözmem lazım, doktorum da özellikle emzirmeme kızdı bu sefer.

Şu an evdeki yatak problemi , kurt-kuzu- ot olayı gibi.
Ben kızla aynı yatakta yatıyorum eşim ayrı odada
Bebek doğunca zırt pırt kalkılıyor eşimle yatmak istemiyorum, bari birimiz uyuyabilsin diye.
O yüzden kızı babasıyla diğer odaya alıştırıp ben bebekle yatak odasında kalırsam onların uykusu bölünmemiş olur diyorum. Dün konuşurken adama dedim ki sen işe giderken ses yaparsın kızı uyandırırsın , kızla o odada yatmasan mı?
Ev 2 odalı, adam dedi haklısın ben banyoda yatayım

Önceliğim memeden kesmek olsun, sonrası gelir inşallah.
Kızım sadece memeden uyuyabiliyor, biberon, emzik kullanmıyor o yüzden memeden kesmek demek uyku krizleri demek...yani iki ucu şeyli değnek.. yavaş yavaş olacak inşallah.

Sagol canimm allah razi olsun senden de. Zaten tek tesellim yavrumun kalp atisini gumbur gumbur duymak oldu. Allahim sag salim kavustursun bizi evlatlarimiza. Suan silik renkte kahverengiye dondu. Afedersin peceteye silmekle geliyo yatiyorum dua ediyorum. Benim bi hocam vardi derdiki :" Allah verirse kimse alamaz, Allah alirsa kimse veremez." Bunu dusunuyorum hepimize dua ediyorum iyi olucaz..

Merhaba
Soran merak eden arkadaslarima tesekkur ederim
Dun baska bi doktora gittim burnunu gostericek pozisyona ne kadar ugrassakta tam girmedi ama iki doktorda yandanda olsa burun kemigi olusmus bizce korkulcak birsey yok dediler
Belki devlet hastanesinde yuzunu donmedigi icin gormediler endise etmemi soylediler
İcim rahatladi diyebilirim Allaha emanet yavrulamiz.
Kanamasi olan arkadasim doktorda soylemis endise etme moralini yuksek tut dinlen bol bol ztn cok sukur kanamanda gecmis

Kizlar ilk doktorum erkek demisti kesin olmamakla beraber
Dunku doktorda kiz dedi ama 1 ay sonra kesinlesir dedi bizde cinsiyet tahmini yok yani

Bende buradaki takvime göre gitmiyorum canım telefonumda ki program sata göre uyumlu oluyordu doktorumun dediğiyle de uyumlu gidiyordu bu sitedeki takvim bi hafta önde olduğu için dikkate almadım burayı
Ama bugün program tarihi bi anda 14+6 olmuş Ne alaka anlamadım normalde de bi hafta önde gidiyor hamileliğim ona nasıl uyumlu oldu bu anlamadım bişey de yapmadım

Hadi gozun aydin canim cok sukur hepte boyle sorunsuz ilerlersin insallah.
amin hepimizin inşallah çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin icin

Amin canim. Benimde bir oğlum var aynen senin gibi iki duyguyu da tatmak isterim o yüzden kızım olsun derdim hep sonra senin gibi düşünmeye başladım bende artık kız veya erkek farketmez sağlıklı olsun bebislerimiz önemli değil cinsiyeti.. erkek olsa da sevinirim oğluma arkadaş olur kanka gibi şöyle gençlik zamanı falan benimde kız kardeşimle aramizda tam bir yaş var onun dışarda görüştüğü sinif arkadaşları benimde arkadaşlarım oluyordu mesela aynı şekilde benimde ve kıyafet meselesi falan annem bizi 6 li yaşlardan itibaren ergenliğe kadar hep aynı kıyafetleri giydirirdi ikiz gibi sadece renkleri farklı olurdu ben esmer kardeşim beyaz tenliydi birbirimize hiç benzemeyiz ama yinede isimlerimizi karistirirlardi. çok guzel bi duygu kız kardeşinin de olması.. herşeyi onla paylaşırım mesela annemden once.. uzun oldu kusura bakma canim
benim geçti çok şükür bir tek kahve kokusuna ve rokanın kokusuna tahammül edemiyorum eşimde saolsun her akşam türk kahvesi içer.
bende bayılırım canım Türk kahvesine disarda kokusu gelsin burnuma hemen eve gidip bı fincan içerim. Ve bekarken kahve satılan dükkanların önünden bile burnumu kapayarak gecerdim o derece sevmezdim

aynen canım bende oyleydim hamileligim başında hatta eskiden minnacık kolonya şişeleri olurdu onlardan aradim çok bulamadım koca kolonya şişesini çantamda gezdiriyodum arada çıkarıp dokuyodum elime ferahlatiyor baya limon kolonyasi

canım ben normalde 13+3 üm şuan ama 5gün önden gittiği iin en son dra gititğimde 12+2 idim. ona göre hesaplıyorum

hangi programı kullanıyorsun canım bilgilerini yanlış girmiş olabilirsin senin bugün 13+6 yarın 14 haftalık olacaksın
En başından beri aynı programı kullanıyorum canım bi problem yoktu hiç normalde 13+6 yım bugün
Bebek 8 gün önde onu baz almıyorum bu haftalarda değişebilir diye büyük ihtimal boyu uzun diye önde gidiyor 13 haftalık boy 10 cm çünkü o yüzden çok takılmıyorum artık
Ama program bi günde ne alaka değişti bi hafta öne attı
ALLE hamile programın adı

Seninle aynı şeylerden tiksinmişiz bende dişlerimi öğürerek zar sor fırçalıyorum kahve kokusuna tahammülüm yok tiryakisiydim günde 3 fincan içerdim şimdi kokusu bile kötü geliyor
Erkek benim bebiş

Canım seninle 1 gün aramız var. ben bugün 14+1 oldum.

canım ben normalde 13+3 üm şuan ama 5gün önden gittiği iin en son dra gititğimde 12+2 idim. ona göre hesaplıyorum

benimde bebiş en son 4 gün öndeydi. ama ben daha onları hiç dikkate almıyorum daha, iyice çorba olucam.burda takvimi ayrı yazdığı ayrı olanları görünce bile çorba oluyor kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…