- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.061
Bu arada ben de başka doktora gitsem mı diye düşünüyorum haftaya.cok merak eder oldum cinsiyetiSelam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misinbir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (
Canım iki erkekten sonra senin de inşallah hayırlı bir kız evladın olur. Benim belirtiler erkek yönündeydi işte sağ tarafımın ağrıması olsun ekşi yemem mide bulantılarımın olmaması vs. Ama ben hep kız hissettim sen ne hissediyorsun hatta benim çin takvimi bile erkek diyordu :d resim atacağım şimdi yalnız bacak arası görüntüsünün ultrason resmi yokGözün aydın canım darısı başıma inşallah..ultrason fotosu varmi merak ettim.benim bebisin ultrason fotolariyla karsilastiracam.ben meraktan catliyorum
Bu aralar düğün dernek, hastalık derken ara ara okudum da yazamadım. Şükür kötü bir şey yok.
Kızım 18 aylık oldu hala emiyor, koala gibiyiz, ben de vicdan yaptım, hamile kaldım diye kızımı cezalandırıyor memeden kesiyor gibi olmayayım diye bıraktıramadım. Hala emişip, aynı yatakta sarılıp uyuyoruz, arabada da kucak kucağayız. Bugün kendime liste yaptım;
Memeden kes
Yataktan ayır
Yeni odasına yeni yatak al
Odadan ayır
Oto koltuğuna alıştır gibi... yoksa kız gelin olana kadar biz koala gibi yaşayacağız.
Bebek gelmeden bunları yapmam lazım yoksa sonra bebek geldi diye kendi istenmiyor sanabilir, ceza gibi düşünebilir.
Allah yardımcımız olsun özellikle de birden fazla bebekli annelere.
Isin zor canim allah yardimcin olsun. Dedigin gibi cocuklu annelerin isi zor ama kucaginda bir bebek var yenisini almaya hazirlananlarin daha zor. Insallah bugunleri atlatip rahata erecez.
Umarim en kisa zamanda memeden kesebilirsin. Cunku artik karnindaki de senden beslenmeye basladi. Ee bu durumda yediklerin sutune gidiyor karnindakine gidiyor sana ne kaliyor? Bunyen gucsuz kalir ilerleyen zamanda.
Yataktan ayirmak mantikli ama odadan ayirdigin zamanda ceza gibi dusunmesin. Anne baba kardes birlikte o diger odada tek basina... Bu konuyu bende dusundum ve hep birlikte olmaya karar kildim. Kardes gelince kendini atilmis gibi hissetmesin diye. 1-2sene sonra ikisini bir ayiririrm. Benim kizin zaten dogdugundan beri yatagi ayri asla yanimda yatirmadim. Iki besik olacak odamizda ama olsun idare edecez.
Âmin canım inşallah.ben de hep kız hissediyorum.hatta bazen erkekmis gibi hissetmeye çalışıyorum olmuyor.eşim sen kendini sartlamissin.erkek duymaya kendini hazırla diyor ama iç sesim kız diyor hep nedense,inşallah öyledir.cin ve rus takvimi kız gösteriyor benim.Canım iki erkekten sonra senin de inşallah hayırlı bir kız evladın olur. Benim belirtiler erkek yönündeydi işte sağ tarafımın ağrıması olsun ekşi yemem mide bulantılarımın olmaması vs. Ama ben hep kız hissettim sen ne hissediyorsun hatta benim çin takvimi bile erkek diyordu :d resim atacağım şimdi yalnız bacak arası görüntüsünün ultrason resmi yok
Canım resmin rengini koyu yap.o şekilde oluyor ancak.ben de öyle yapmıştım geçen ayutkumuz canım ekleyemedim sürekli hata veriyor resimleri kırptığım halde
Selam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misinbir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (
Kızlar bir sürü soru sordum neden kimse cevap vermiyor bana
canım bebeğin her uyandığında kızında uyanmıcak mı? ikisiyle nasıl uğraşacaksın aç bebişimi doyuracaksın aniden kalkmış kızını mı yatırmaya çalışacaksın? bence o da ayırmak daha mantıklı zaten doğuma çok var ne kadar erken alışırsa o kadar iyi bebek doğduğunda da artık dışlanmış gibni hissetmesin diye bir orta yol bulmalısın. ama aynı o da da olursanız daha zor gibi
Hadi gozun aydin canim cok sukur hepte boyle sorunsuz ilerlersin insallah.Kızlar bende geldim hastaneden :) bebisimi gördüm takla atıp durdu ve cinsiyetini sordum çoktan belli olması lazım dedi doktor baktı ama göstermedi nazlı cikti bebiş.. oğlumda 11 haftalıkken görmüştük :) 10 gün sonra falan kendi doktoruma gitcem özele orda kesinleşir heralde..
ve ikili test sonuçlarım iyi çıkmış cok şükür ki.. internette diğer sonuclar gozukmuyordu o yüzden korktum biraz o değere..
Alşah şükür sesimizi duayn oldu sagol canım :)ben iki testi ense ölçümünü ve en erken cinsiyetini ne zamn öğrenebilirim diye soracaktım pazartesi randevumuz var 11+5 olacagız inş ama cinsiyeti soylermi cok merak ediyorum:)Merhaba canim bazen gozden kacabiliyor yoksa neden cevap verilmesin. Birde malum çoğumuz telden giriyoruz arada hatalar veriyor. Geriye donup yazilari okumak iskence oluyor sahsen. Buyur canim merak ettiklerini cevaplayalim
Kizimin cok sukur gece uykusunda sorun yok bebekliginden beri misil misil uyur sabaha kadar. Emzirmek icin ben zorla uyandirirdim hatta. Bebiste eger oyle olursa zorlanmam diye dusunuyorum. Ama tabi 5 parmagin 5i bir olmuyor. Zamanla neler olacak gorecez. Ama ne bilim ben her uyandigimda onu gormek istiyorum. Bebisini kucagina aldigin zaman bu duyguyu cok iyi anlayacaksin =)))
Hadi gozun aydin canim cok sukur hepte boyle sorunsuz ilerlersin insallah.
kızlar az önce bankacı arkadaşımla konuştum bayadır göremiyordum merak ettim aradım başına neler gelmiş kızcağızın valla minicik kanamalarınızı çok takmayın tabi önlem alacaksınız ama.çok stres yapıpta bebişlerinizi üzmeyin... belki hatırlayanlar olur anlatmıştım hamileliğinin başında 3 sefer içinden kan boşalmıştı diye geçen ay ameliyat oldum dedi şok oldum. ameliyattan 2 hafta önce şüpheleniyor doktora gidiyor o sırada muayenede rahminin açık olduğunu görüyor doktor 2 hafta daha gitmese düşürecekmiş bebeğini.hemen apar topar ameliyata alınmış. başından nasıl görmedi doktor şaşırdım İzmirin en iyi hastanesine gidiyor acaba sonradan da olabiliyor mu ? detayda soramıyorum daha fazla üzmemek için... 5. ayında şu an kızı olacak doğuma kadar yatacaksın demiş doktor çok üzüldüm ya.
Merhaba canim bazen gozden kacabiliyor yoksa neden cevap verilmesin. Birde malum çoğumuz telden giriyoruz arada hatalar veriyor. Geriye donup yazilari okumak iskence oluyor sahsen. Buyur canim merak ettiklerini cevaplayalim
Kizimin cok sukur gece uykusunda sorun yok bebekliginden beri misil misil uyur sabaha kadar. Emzirmek icin ben zorla uyandirirdim hatta. Bebiste eger oyle olursa zorlanmam diye dusunuyorum. Ama tabi 5 parmagin 5i bir olmuyor. Zamanla neler olacak gorecez. Ama ne bilim ben her uyandigimda onu gormek istiyorum. Bebisini kucagina aldigin zaman bu duyguyu cok iyi anlayacaksin =)))
Hadi gozun aydin canim cok sukur hepte boyle sorunsuz ilerlersin insallah.
Dogru soyluyosun oblomov ablaa en onemlisi moral. Simdilik wc harici kalkmiyorum. Bol su iciyorum. Allah yardimcimiz olsun cumlemizin. Insallah sag salim yavrularimiza kavusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?