• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar Günaydın biz hiç nazlanmadik hemen gösterdik erkek bebeğim olcak cin takvimi yanıldı hep kız diodu ben ikili test yaptırmadim hamileligimi zehir etmek istemiyorum riskli çıkarsa hep ağlarım aldirmayacagima göre yaptirmiyim dedim

Kızlar aile hastanesine aldım randevuyu cuma için test fiyatı 118 muane 65 tl ikiliyi orda yaptırmaya karar verdim :)
Birde bişey soracağım benim gibi olan var mı hamileliğimin başından beri evimden tamamen soğudum evimde 1 yudum su bile içemiyorum hiçbişey yiyemiyorum duramıyorum bile evimin içinde ama başka evlerde öyle değilim başka evlerde yemek yiyebiliyorum ama kendi evimde mümkün değil
Uyanır uyanmaz evden çıkıyorum kayınvalidemle aynı sitedeyim oraya gidiyorum görümcelerime annemlere gidiyorum başka çarem yok benim gibi olan var mı
Ne zaman geçer bu durum 12+3 günlük hamileym
Benim de kendi evimde daha çok midem bulanıyor, kulağa acayip geliyor ama.

Kızlar günaydın hepinize ...
cinsiyetleri öğrenen anneler gözünüz aydın :)
Kızlar sabah tuvalete kalktım , çok afedersiniz silerken tuvalet kağıdına pembe akıntı gibi geldi sizce normal mi ? Şuan sanki adet olacak gibiyim kanamam falan yok ama nedense adetmiş gibiyim :KK43:

Kanamam kahverengiye donmus sukur ilaclarimi iciyorum insallah bebegim bizi birakmaz :KK43: hepimiz icin guzel bi gun olsun
Canım kendini üzme benim de 11. haftada aynı söylediğin şekilde önce kahve sonra kırmızı sonra azalarak kahvarengi lekelenmeyle bitti.Hemen doktora gitmiştim, depot diye bir iğne yaptı, haftalık etkisi varmış. Ayrıca crinone jel verdi onu kullandım.3 gün rapor alıp yattım ama o dönem çok araştırmıştım.Kırmızı kanama sonrası kanaman kesildiğinde usg'de bakılıp sağlıklı kalp atışı alınıyorsa o kanamanın düşükle sonuçlanması %3-5 gibi düşük bi ihtimalmiş.İnsan korkuyor ve kötü düşünüyor ama moralini yüksek tut diye paylaşmak istedim.

Canım kendini üzme benim de 11. haftada aynı söylediğin şekilde önce kahve sonra kırmızı sonra azalarak kahvarengi lekelenmeyle bitti.Hemen doktora gitmiştim, depot diye bir iğne yaptı, haftalık etkisi varmış. Ayrıca crinone jel verdi onu kullandım.3 gün rapor alıp yattım ama o dönem çok araştırmıştım.Kırmızı kanama sonrası kanaman kesildiğinde usg'de bakılıp sağlıklı kalp atışı alınıyorsa o kanamanın düşükle sonuçlanması %3-5 gibi düşük bi ihtimalmiş.İnsan korkuyor ve kötü düşünüyor ama moralini yüksek tut diye paylaşmak istedim.

Dun ultrasonda bebegim iyi gozukuyordu insallah bi sorun olmaz. Rahatlattin icimi cok tesekkur ederim doktor zaten dusukten falan bahsetmedi bile. Hersey yolundadir umarim..

Yolundadır Allah'ın izniyle bebeklerimiz artık kanamalara karşı daha güçlü. Bir de ben o dönemde kanama konusunu o kadar takmıştım ki herkese soruyordum, o kadar çok insan uzunca süreler kanama geçirip sorunsuzca doğurmuş ki çevremde, yani aslında öyle ufak kanamalar çok yaygın.

Yolundadır Allah'ın izniyle bebeklerimiz artık kanamalara karşı daha güçlü. Bir de ben o dönemde kanama konusunu o kadar takmıştım ki herkese soruyordum, o kadar çok insan uzunca süreler kanama geçirip sorunsuzca doğurmuş ki çevremde, yani aslında öyle ufak kanamalar çok yaygın.

Annem kardesimi 9 ay boyunca kanamayla parcalar dusure dusure dogurdu. Cenabi allah bu dunyada kismeti varsa sag salim kavusturuyor bebeklerimize. Aslinda kanamalarin normal oldugunu hastanede dokturun tavrindan bile anliyoruz. Ama o korku yok mu. Ayni adetin son gunu damla damla gelir ya oyle geldi. Ve sancisiz. Allahim bizi evlatlarimizin acisiyla sinamasin hayirli evlatlar nasip etsin cevap veren herkese cok tesekkur ederim. Insanin morale o kadar ihtiyaci oluyorki

Kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun.
Doktorunuz riskli görmediyse içinizi ferah tutmaya çalışın. Benim hamileliğinin ilk 4-5 ayı adet dönemlerinde adet görür gibi az az kanaması olan arkadaşlarım var. Hatta birisi bayılıp acile kaldırıldığında 4,5 aylık hamile olduğunu öğrenmişti. Direkt cinsiyetini söylemişti doktor :) Adet günü 1-2 gün şaşmış hep, az az adet görmüş ama stresli bi dönem geçiriyordu hep strese bağlamış az adet görüyorum diye. Annesi de üstüne görürmüş hamileliklerinde. Benim annem de kardeşimde kaç kere bu sefer bebek düştü herhalde diye hastaneye gitmiş, o kadar çok kanaması olmuş ama sağlıkla doğdu da şu an koca delikanlı oldu :) inşallah sizler de sıkıntısız sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı.

Kizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum.. :KK43: kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti
Çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen hiçbir iş yapma...

Selam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misin bir garip oblomov bir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (

Dun ultrasonda bebegim iyi gozukuyordu insallah bi sorun olmaz. Rahatlattin icimi cok tesekkur ederim doktor zaten dusukten falan bahsetmedi bile. Hersey yolundadir umarim..
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir umarım zaten kritik dönemleri atlattık çok şükür içini ferah tut bak bebeğin de iyiymiş zaten daha önce de olmuş muydu kanaman ilk haftalarda falan

Selam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misin bir garip oblomov bir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (
Gözün aydın canım darısı başıma inşallah..ultrason fotosu varmi merak ettim.benim bebisin ultrason fotolariyla karsilastiracam.ben meraktan catliyorum :işsiz::deli:

Back