- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.041
Aminnnn canimn insaAllah hala bekliyorum Dr hala gelmedi :/canlarım güzel haberlerle gelin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canimn insaAllah hala bekliyorum Dr hala gelmedi :/canlarım güzel haberlerle gelin inşallah![]()
Benim de kendi evimde daha çok midem bulanıyor, kulağa acayip geliyor ama.Kızlar aile hastanesine aldım randevuyu cuma için test fiyatı 118 muane 65 tl ikiliyi orda yaptırmaya karar verdim :)
Birde bişey soracağım benim gibi olan var mı hamileliğimin başından beri evimden tamamen soğudum evimde 1 yudum su bile içemiyorum hiçbişey yiyemiyorum duramıyorum bile evimin içinde ama başka evlerde öyle değilim başka evlerde yemek yiyebiliyorum ama kendi evimde mümkün değil
Uyanır uyanmaz evden çıkıyorum kayınvalidemle aynı sitedeyim oraya gidiyorum görümcelerime annemlere gidiyorum başka çarem yok benim gibi olan var mı
Ne zaman geçer bu durum 12+3 günlük hamileym
Canım kendini üzme benim de 11. haftada aynı söylediğin şekilde önce kahve sonra kırmızı sonra azalarak kahvarengi lekelenmeyle bitti.Hemen doktora gitmiştim, depot diye bir iğne yaptı, haftalık etkisi varmış. Ayrıca crinone jel verdi onu kullandım.3 gün rapor alıp yattım ama o dönem çok araştırmıştım.Kırmızı kanama sonrası kanaman kesildiğinde usg'de bakılıp sağlıklı kalp atışı alınıyorsa o kanamanın düşükle sonuçlanması %3-5 gibi düşük bi ihtimalmiş.İnsan korkuyor ve kötü düşünüyor ama moralini yüksek tut diye paylaşmak istedim.Kanamam kahverengiye donmus sukur ilaclarimi iciyorum insallah bebegim bizi birakmazhepimiz icin guzel bi gun olsun
Canım kendini üzme benim de 11. haftada aynı söylediğin şekilde önce kahve sonra kırmızı sonra azalarak kahvarengi lekelenmeyle bitti.Hemen doktora gitmiştim, depot diye bir iğne yaptı, haftalık etkisi varmış. Ayrıca crinone jel verdi onu kullandım.3 gün rapor alıp yattım ama o dönem çok araştırmıştım.Kırmızı kanama sonrası kanaman kesildiğinde usg'de bakılıp sağlıklı kalp atışı alınıyorsa o kanamanın düşükle sonuçlanması %3-5 gibi düşük bi ihtimalmiş.İnsan korkuyor ve kötü düşünüyor ama moralini yüksek tut diye paylaşmak istedim.
Yolundadır Allah'ın izniyle bebeklerimiz artık kanamalara karşı daha güçlü. Bir de ben o dönemde kanama konusunu o kadar takmıştım ki herkese soruyordum, o kadar çok insan uzunca süreler kanama geçirip sorunsuzca doğurmuş ki çevremde, yani aslında öyle ufak kanamalar çok yaygın.
Çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen hiçbir iş yapma...Kizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum..kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti
Canım gözün aydın. çok sevindim. Allah kucağına da almayı nasip etsin...Biz geldik :) çok şükür iyi bebeklerim :) o kadar hareketliydiler kidoktor görüntü almakta zorlandı. Baya bir uğraştı görmek için :) vee büyük ihtimal kız ikisi de
![]()
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir umarım zaten kritik dönemleri atlattık çok şükür içini ferah tut bak bebeğin de iyiymiş zaten daha önce de olmuş muydu kanaman ilk haftalarda falanDun ultrasonda bebegim iyi gozukuyordu insallah bi sorun olmaz. Rahatlattin icimi cok tesekkur ederim doktor zaten dusukten falan bahsetmedi bile. Hersey yolundadir umarim..
cinsiyeti belli olan bayanlar alışveriş topiğimizi canlandırmaya başlayın bizlerde arkanızdan gelelimbilmeyenler için link 1. sayfada ilk başta
Ben aldım bir şeyler resimlerini atacağım ama elimi değdiremiyorum bir türlü birazdan atmaya çalışıtım aldıklarımı :)
Gözün aydın canım darısı başıma inşallah..ultrason fotosu varmi merak ettim.benim bebisin ultrason fotolariyla karsilastiracam.ben meraktan catliyorumSelam kızlar ben bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi netleşti yani artık ekler misinbir garip oblomov bi de kızlar geç gösterir diyorlar benim ikidir çok net gösteriyor bacak arasını Allahım edepsiz olmasa bari :dd bi de doktorum ikili teste normal dediği halde ben yine tüm pimpirikliğimle bugün bir doktora daha gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtürdüm o da normal dedi siz de arada gidiyor musunuz başka doktora yoksa bir ben mi böyleyim : (