- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.861
Çok zor uykunu alamayınca dimi, ben bütün gün aptal gibiyim kendime gelemiyorum nolucak bu halimiz
Canım bir çocuk psikoğu arkadaşım anne gece hangi saatte hamileliği süresince uyanık oluyorsa bebekte doğduktan sonra o saattlerde uyanık oluyor dedi...Korkutmak gibi olmasın ama
Kızlar bir şey soracağım sizinde ikili testten sonra göbeğinizde ultrasona baktığı yer acıdımı ? benim acayip acıdı bittikten sonra ama çok baktı mide kalp beyin kordon damarları falan...
Canım bir çocuk psikoğu arkadaşım anne gece hangi saatte hamileliği süresince uyanık oluyorsa bebekte doğduktan sonra o saattlerde uyanık oluyor dedi...Korkutmak gibi olmasın ama
Kizlar bugün boş günümdü.evi temizliyim dedim arada dinlenmeme ragmen yoruldum.hamilelikten kesinlikle bu yorulma.cinsiyet ögrenenlere hayirli olsun bu arada kizlar ben daha tam ogrenemedim kiza benzettiler ama kesin degil. Bir de sizinde saci dökulen var mi aşiri dökuluyor bir kac haftadir ne yapsam bilemedim. Doktora gidicem.
3.trimestr a girince hic dokulmeyecek..su an normalKizlar bugün boş günümdü.evi temizliyim dedim arada dinlenmeme ragmen yoruldum.hamilelikten kesinlikle bu yorulma.cinsiyet ögrenenlere hayirli olsun bu arada kizlar ben daha tam ogrenemedim kiza benzettiler ama kesin degil. Bir de sizinde saci dökulen var mi aşiri dökuluyor bir kac haftadir ne yapsam bilemedim. Doktora gidicem.
ay maşallah senin bebiş bildiğin bağdaç kurup oturmuş
Sürekli eliyle ayağını tutmaya çalışıyordu çok eğlenceliydi seyretmek
Evet canım çok ağır sadece 2 kere kullanabildim. Rahatsız etti beni ama sen bi dene istersen. Sen bebe yağından memnun musunBen şuan bebe yağı kullanıyorum. Kakao yağı almayı düşünüyordum bende. Çok mu ağır kokusu canım.
Rica ederim canim ne demek :)Kalp atışını dinledi dediğin gibi bayada uzun sürdü...İlk yarım saat ağrı gibi değilde hafif sızı gibi rahatsız etti ama şimdi iyiyim :) yinede size de sormak istedim normal mi diye ? Sağol canım cevabın için...
Kötümü cnm ben anlamiyorumda doktor ne dediArkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
Canım ben kullandım iki kez.cok sidetliydi Parol kullandımKızlar başım ve belim ağrıyor ağrı kesici içimemek için direniyorum ama ne yapsam ya doktor günde 3 tane parol kullanabilirsin dedi ama yinede içmedim siz olsanız ne yapardınız hiç ağrı kesici içtinizmi
Kızlar başım ve belim ağrıyor ağrı kesici içimemek için direniyorum ama ne yapsam ya doktor günde 3 tane parol kullanabilirsin dedi ama yinede içmedim siz olsanız ne yapardınız hiç ağrı kesici içtinizmi
Ben hic ilac kullanmadim daha gerci normal zamanda da icmem agri esigim cok yuksektir umrumda olmaz. Gecen benim takvimimde sirt agrilariniz olabilir bisi hormonu salgiliyor vucut dogumda kolaylik olsun diye bel genisliyormus ondan mi agriyor acaba belinKızlar başım ve belim ağrıyor ağrı kesici içimemek için direniyorum ama ne yapsam ya doktor günde 3 tane parol kullanabilirsin dedi ama yinede içmedim siz olsanız ne yapardınız hiç ağrı kesici içtinizmi
Canım ben kullandım iki kez.cok sidetliydi Parol kullandım
Sağolun arkadaşlar insan başkasından duyunca rahatlıyor herşeyi kafaya takar oldumİçebilirsin canım hiç bir sakıncası yok. Kendine eziyet etme iç rahatla. Bende grip olduğumda içmiştim.
Canım aslında varya ağrısında değilim endişeleniyorum başım değil de belimin ağrısı kafama takılıyor ilaç içiyimde kafamı dağıtıyım diyorm birde böyle içmeyerek benim çektiğim ağrıyı huzursuzluğu bebeğim hisedermi diye de düşünüyorum öyle saçmalıyorum işteBen hic ilac kullanmadim daha gerci normal zamanda da icmem agri esigim cok yuksektir umrumda olmaz. Gecen benim takvimimde sirt agrilariniz olabilir bisi hormonu salgiliyor vucut dogumda kolaylik olsun diye bel genisliyormus ondan mi agriyor acaba belin
Memnunum canım. Kakao yağının çatlağa iyi geldiğini duymuştum o yüzden almak istedim.Evet canım çok ağır sadece 2 kere kullanabildim. Rahatsız etti beni ama sen bi dene istersen. Sen bebe yağından memnun musun
Dun saglik ocagina kaydimi yaptirdim sonunda :) hatta tansiyonum dusuk diye serum taktilar.ondan uc gun once de hastanede takmislardi.acaba sık serum takilmasinin bi zarari var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?