2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
aa sağlıkocağında da dinlettiler mi ben 16. haftadan önce dinletmiyorlar diye duymuştum ne güzel benim bebişimi görmeme 2 hafta var daha

Evet ufak bi cihazla dinledik. Kac atis duyduguu soyledi ebe. 2 hafta sonra bende 2 li testleri alinca gorucem bi daha :) 2.el ultrason cihazimi alsak ne yapsak biz ♡

Benimkide öyle ama canım hani bu demek değil ki illa o gün doğacak. O güne kadar doğması gerek anlamına geliyor sadece. 10 Kasıma kadar doğum gerçekleşmezse doktorlar alternatif yollara başvuruyor.

Kasım annesi olduğumandan ber dua ediyordum inşallah denk gelmez diye ama ne yapalım kısmet hem haklısın canım çoğu ilk doğumlar erken geliyor :) hem 10 Kasım olsa da ya bir gün önce ya bir gün sonra kutlarız doğum gününü :)

Özel değil canım malum 10 Kasım Atamızın ölüm yıldönümü o gün kutlama yapmak ailecek bize uygun değil ve doğru gelmiyor...

Aklima gelmistide yinede baska birseyden dolayi mi istemiyorsun diye merak ettim :) 1 hafta once 1 hafta sonra dogabiliyormus bebekler beklenen tarihten. Dedigin gibi o gun kutlamazsiniz ♡♡

Kızlar hiç istemiyordum ama tahmini doğum tarihimiz 10 Kasım dedi doktor ...
ah tatlım üzüldün mü sen keşke doktorun dediği tarihte doğsa bebişler kesin net bilse insan ama + - leri oluyor ablamın kaç sefer değişti doğum tarihi doktor en sonunda vazgeçti gün vermeye şükür kendi istediği gün geldi bizim sıpa

Annemde bana niye yazin dogurmadin diyo :) keske istedigimiz gunde dogsalar ama işteee ♡♡♡

İnşallah doğmaz ama birde şöyle bir şey var bizim istemediğimiz ne varsa oluyor :) umarım buda öyle olmaz :) sağlıkla gelsin artık farklı günler kutlarız yeter ki gelsinnnnnnn...

Annemde bana niye yazin dogurmadin diyo :) keske istedigimiz gunde dogsalar ama işteee ♡♡♡

ay annen güldürdü beni ilahi keşke ısmarlama olsaydı bende nisan mayıs gibi olsun çok istedim ama nasip tam zamanında hamile kalmıştım ama kimyasal oldu ne yazık ki valla vakti saati ne zamansa o zaman geliyor bebişler

İnşallah doğmaz ama birde şöyle bir şey var bizim istemediğimiz ne varsa oluyor :) umarım buda öyle olmaz :) sağlıkla gelsin artık farklı günler kutlarız yeter ki gelsinnnnnnn...

valla canım bende riskliyim 3 gün önce doğayım derse benimde 10 kasım olacak ben yerinde olsam 1 gün sonrası ya da 1 gün öncesinde yazdırırım nüfusa

Kızlar bir şey soracağım sizinde ikili testten sonra göbeğinizde ultrasona baktığı yer acıdımı ? benim acayip acıdı bittikten sonra ama çok baktı mide kalp beyin kordon damarları falan...

Kızlar bir şey soracağım sizinde ikili testten sonra göbeğinizde ultrasona baktığı yer acıdımı ? benim acayip acıdı bittikten sonra ama çok baktı mide kalp beyin kordon damarları falan...
Uzun suruyor canim ondan olabilir dedigin gibi.eger kalp sesini dinlediysen ondan da olabilir.benim de uzun surmustu ve kalp atisini dinlemistik normalde hic acimazken hafif acimisti.ben kalp sesini dinlemeye bagladim.cunku isi gonderdigi icin bebek rahatsiz oluyor diye soylemisti doktorlar.bence kalp atisi dinlediysen ondan olmustur.benim cok hafif bir sizi gibi biseydi senin cok mu agriyor

Ben varım 5te falan uyuyorum. Sonra da öğlene kadar falan uzun bi uyku uyuyamiyorum. 10 11de uyaniyorum aşırı sersem oluyorum. Gece de sabaha kadar istifra, aralıksız 5te 6da hala kusuyorum

Çok zor uykunu alamayınca dimi, ben bütün gün aptal gibiyim kendime gelemiyorum nolucak bu halimiz
Hamilelikten önce de uyku sıkıntısı olan biriydim ama gece sabaha kadar istifra etmek perişan ediyor. Gün içinde de odaklanamiyorum hiçbir şeye. Bir de hamilelik uyku yapar derler. Halsizlik ve uyuşukluk yapıyor ama uyku yapmiyor malesef

Kalp atışını dinledi dediğin gibi bayada uzun sürdü...İlk yarım saat ağrı gibi değilde hafif sızı gibi rahatsız etti ama şimdi iyiyim :) yinede size de sormak istedim normal mi diye ? Sağol canım cevabın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…