2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

16bin-99bin canim. 160 190olsa zaten riskli derdi diye de dusunuyorum. Cok guzel sorun yok dedi ama... Kafamida o karisti benimde iste. Hani ne bilim sizinkiler gibi 300-500 bisey degil.

Bende simdi ana sagliktan geldim. Kalbini dinletti ebe. 142 dedi. :) 21 hazirana gun verdi. 1.doz tetanoz aşım yapılacak. 2 gun ust uste kalbini duymak cok guzeldi. O cihazdan hepimize lazim ♡♡

Ohhh ne güzel, evladının kalbini duyduğuna göre gün güzel geçicek senin için maşallah tatlım benim

Cok mutlu oldum teyzesi ♡ sen nasilsin bugun ?

İyiyim çok şükür ama benim büyük bir problemim var hamileliğin başından beri sabah ezanından sonra uyuyabiliyorum bütün bir gece ayaktayım.
Hatta bugün rekor kırdım sabah 9 a kadar uyuyamadım sonra dalmışım 13.00 da uyandım neden böyle anlamıyorum böyle olan var mı

kızlar merhaba bende yeni yeni yağ kullanmaya başlayacam kakao yağı almıştım ama çok ağır geldi kokusu kullanamadım. arkadaşlarımla konuştum normal bebe yağı al duştan sonra sür dediler ama burda herkes hindistan cevizi yağı mı kullanacak. çok kararsızım.

Kızlar siz bu yağı çatlak kremi maksatlı kullanıyorsunuz değil mi? İşe yarıyor mu benimde kremim bitince bende hindistana geçiyim diyorum da

bilmiyorum ki yarıyor mu daha belli olmaz çatlama falan yok bende tedbir amaçlı 2 günde bir bebeyağıyla birlikte kullanıyorum.

16bin-99bin canim. 160 190olsa zaten riskli derdi diye de dusunuyorum. Cok guzel sorun yok dedi ama... Kafamida o karisti benimde iste. Hani ne bilim sizinkiler gibi 300-500 bisey degil.

o zaman benimki de 39bin3yüzbenimde sıfırlar var çünkübana da her şey normal dedi başkada bişi demedi çokta üstelemedim zaten sonucu kesin belli olan bir test olmadığı için

ben akşam 9 oldu mu gözlerimi açamıyorum sen çalışmıyorsan normal bence düzene otuturt uykunu gece ne iş yapıyon oturuyonda yatak içinde dön dön deli olurum ben

Bir yerin mi ağrıyor yoksa uykun mu gelmiyor canım. Gece uykusunun yerini, gündüz uykusu hiç tutmuyor. Ben gece uyumasam gündüz vay halime :) Bütün gün sersem gibi olurum.

Ben şuan bebe yağı kullanıyorum. Kakao yağı almayı düşünüyordum bende. Çok mu ağır kokusu canım.

Bende simdi ana sagliktan geldim. Kalbini dinletti ebe. 142 dedi. :) 21 hazirana gun verdi. 1.doz tetanoz aşım yapılacak. 2 gun ust uste kalbini duymak cok guzeldi. O cihazdan hepimize lazim ♡♡
aa sağlıkocağında da dinlettiler mi ben 16. haftadan önce dinletmiyorlar diye duymuştum ne güzel benim bebişimi görmeme 2 hafta var daha

Aynen canım öyle oluyor seninki de 39bin, biz yanlış okuyomuşuz sonucu Yakamozun sonucuna baktım şimdi sadece 1/188 yazıyor sıfırsız. Sınır değerde 1/250 yazıyor.

Kızlar hiç istemiyordum ama tahmini doğum tarihimiz 10 Kasım dedi doktor ...

Benimkide öyle ama canım hani bu demek değil ki illa o gün doğacak. O güne kadar doğması gerek anlamına geliyor sadece. 10 Kasıma kadar doğum gerçekleşmezse doktorlar alternatif yollara başvuruyor.

YaKaMoZz-z Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bu arada kesin erkek olduğunu öğrenmişssiz darısı bizlere inşallah. Oğlun çok sevinecek o zaman erkek kardeşe=))

Ya ben sana kiyamam bende erken yatsam bile erken kalkamiyorum bi turlu hep uyuyorum. uyku tulumu oldum ciktim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…