• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar tünaaydın :)
Bakamadım yazdıklarınıza yeni geldik doktordan ve ne gördük bilin bakalım :) minik bir pipi :) doktor direk poposuna odakladı ultrasonu poposu ve üstünde minimni pipisi vardı :) herşey çok temiz çıktı şükür doktor bir ay sonra gel dedi bir daha :)

Bakamadım yazdıklarınıza yeni geldik doktordan ve ne gördük bilin bakalım :) minik bir pipi :) doktor direk poposuna odakladı ultrasonu poposu ve üstünde minimni pipisi vardı :) herşey çok temiz çıktı şükür doktor bir ay sonra gel dedi bir daha :)
Hadi gözün aydın canım :) Cinsiyetler belli oldukça bende merak etmeye başladım. ay sonu gideceğim ben daha çok var

Canim hayirlisi olsun :KK200:kesin mi cinsiyet ekleyeyim mi tabloya

Kizlar a101 e hindistan cevizi yagi gelecekmis hekimce diye bir markanin acaba nasildir iyi gelir mi catlaklara falan yoksa aktardan mi alayim ben de.deneyen var mi a101 dekini

Kızlar günaydınlar beni bastı bi heyecan yarın meleğimi görücem inşallah bu gece uyku tutmaz artık yarın 2 li testimde var folik asiti kesen var mı aranızda hangi ilaçlara başladınız progestanıda keser bu haftadan sonra artık inşallah sizde ne var ne yok :)
Hadi Canm hayırlısı ben atlattım çok şükür darısı başına :KK200: ben foliki kestim vitamin ve magnezyum verdi artık

IMG_3796.JPG Kızlar sonuç bu

Simdi doktorum aradi ikili test sonucum cikmis. Degerleri sordum 1\16000 papp-a da 1/99000 dedi. Sonuclarin cok guzel oldugunu soyledi ama cok sasirdim. Bu kadar yuksek degerlere. Siz genelde 260lardan 270lerden falan bahsediyordunuz. Benim 16000 var mi boyle degerleri cikan. Kizimda hic degerleri dikkate almamistim. Sorun yok demisti o zaman doktor bende hic arastirmadiydim.

Simdi doktorum aradi ikili test sonucum cikmis. Degerleri sordum 1\16000 papp-a da 1/99000 dedi. Sonuclarin cok guzel oldugunu soyledi ama cok sasirdim. Bu kadar yuksek degerlere. Siz genelde 260lardan 270lerden falan bahsediyordunuz. Benim 16000 var mi boyle degerleri cikan. Kizimda hic degerleri dikkate almamistim. Sorun yok demisti o zaman doktor bende hic arastirmadiydim.
Maşallah çok güzel çıkmış sonuçların. Hep güzel haberlerle geliriz inşallah...

16bin mi? 160bin mi? papp-a da da aynı şey 99bin mi 990bin mi?
benim papp-a 1007 çıktı down sendromu da 1:39300 ben sonucuma göre o 2 sıfır öylesine konulmuş bir şey diye düşündüm yani 1:393 diye düşündüm. cünkü sınır 1:270 diye geçiyor internette

Back