• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de 11+2 de gtmistim.daha yeni çıkıntı oluşmuş dedi.bu çıkıntı iki hafta içi de kliteros ya da erkek yumurtalığın dönüşüyor dedi.ben çıkıntıyi görünce erkek mı dedim hatta.hayir dedi hiç oluşmamış daha demisti,hayırlısı olsun kız olsun insalalh masal_41 masal_41

Ya resmen siyah beyaz fotoya asik oldum. Yuzu ne kadar guzel diyorum :) halbuki belli bile degil. Annelik gercekten buymus demekki. Inanilmaz bi his yaaa ♡♡♡♡♡♡

EVET canım 2. ye tadıcam muhteşem bi şey geceleri kalkıp bazen oğlumu seyrediyorum harika bi his rabbim isteyen herkese nasip etsin
Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı

canım bozma moralini o testler çoğu zaman tutmuyor benim oğlumada demişlerdi su alınsın falan ben istemedim rabbimden gelen her şeye razıyım dedim şükürler olsun hiç bi sorunu yok 8 yaşında cin gibi bi oğlan şimd, sakın moralini bozma oğluma 22 yaşında hamile kaldım riskli çıktı düşün yani onun için üzme kendini sakın

Biz hala folik aside devam hadi bakaljm hayirli haberlerle gel insallah :) muhtesem bi duygu ♡ bakalim sana ne tahmin yurutecek doktorun

inşallah canım şimdiye kadar hiç cinsiyetle alakalı bişey demedi bu sefer sorucam ama dayanamam :) iyi haberleri paylaşırım

Cnm bende folik bırakıp multivitamin verdi progestanıda üç taneden ikiye düşürdü bir hafta sonra bire düşürüp bu ay sonunda bırakıyoruz progestanı birdenbırakmak sorun olabilir dedi doktorum yavaş yavaş azaltarak bırakıyoruz

canım banada 12. haftadan sonra folik asiti bıraktırcam progestan için azaltarak bırakıcaz demişti senin ki gibi yapar herhalde

Bana doktorum bu hafta folik asiti bırakmamış söyledi 12.haftada.omurga kapanıyor gerek yok artık dedi.kan değerim de bu ay iyi cikti. Kan ilacı vermedi.diger ay tekrar bakarız ona göre kan ilacı veririm demisti

kan ilacı vermedi hiç tahlillerde kanım az bi düşük çıkmıştı bu sefer verir belkide enerjim yerine gelir kendimi çok halsiz hissediyorum

EVET canım 2. ye tadıcam muhteşem bi şey geceleri kalkıp bazen oğlumu seyrediyorum harika bi his rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım bozma moralini o testler çoğu zaman tutmuyor benim oğlumada demişlerdi su alınsın falan ben istemedim rabbimden gelen her şeye razıyım dedim şükürler olsun hiç bi sorunu yok 8 yaşında cin gibi bi oğlan şimd, sakın moralini bozma oğluma 22 yaşında hamile kaldım riskli çıktı düşün yani onun için üzme kendini sakın

inşallah canım şimdiye kadar hiç cinsiyetle alakalı bişey demedi bu sefer sorucam ama dayanamam :) iyi haberleri paylaşırım

canım banada 12. haftadan sonra folik asiti bıraktırcam progestan için azaltarak bırakıcaz demişti senin ki gibi yapar herhalde

kan ilacı vermedi hiç tahlillerde kanım az bi düşük çıkmıştı bu sefer verir belkide enerjim yerine gelir kendimi çok halsiz hissediyorum
Kanın düşükse aslında vermesi lazımdı.benim 12.6 çıktı gayet iyi dedi.diger ay da insalalh iyi cikar

Kizlaaar iyisiniz inşallah ben bi pazara gittim geldim daha dogru duzgun bişey almadan halim kalmadi oturdum kaldım buldugum yere zor yaptım alışverişi falan ben hiç gezmeye alışverişe falan çıkamaz oldum kızlar öyle uzun uzun gezmelerim şimdiden bitti ne bacaklarimda ne kollarimda derman kalmıyor hemen yoruluyorum enerjim bitiveriyor bu bişey eksikliğinden mi ki hamilelikte yoksa hepimiz mi boyleyiz

Ben de 11+2 de gtmistim.daha yeni çıkıntı oluşmuş dedi.bu çıkıntı iki hafta içi de kliteros ya da erkek yumurtalığın dönüşüyor dedi.ben çıkıntıyi görünce erkek mı dedim hatta.hayir dedi hiç oluşmamış daha demisti,hayırlısı olsun kız olsun insalalh masal_41 masal_41

bende 11+2de gitmiştim benimkinde de o çıkıntı vardı erkek dedik eşimle ama o zaman ümitlenmeyelim:KK48: o uzantı daha yeni yeni yerine oturacak o zaman:KK48:

Kizlaaar iyisiniz inşallah ben bi pazara gittim geldim daha dogru duzgun bişey almadan halim kalmadi oturdum kaldım buldugum yere zor yaptım alışverişi falan ben hiç gezmeye alışverişe falan çıkamaz oldum kızlar öyle uzun uzun gezmelerim şimdiden bitti ne bacaklarimda ne kollarimda derman kalmıyor hemen yoruluyorum enerjim bitiveriyor bu bişey eksikliğinden mi ki hamilelikte yoksa hepimiz mi boyleyiz
bende aynıyım hiçbir değerimde eksik değildi. bebiş büyüyor vücut alışık olmadığı bir durum içinde büyük enerji sarf ediyor bence o nedenle bu yorgunluklar:işsiz:bende 2 aydır alışverişe çıkamadım eşimde beceremiyor. arabamızı da sattık ne büyük kolaylıktı halbuki sattıktan sonra hamile kaldım iyi mi:KK70:

Hamilelikten canım. Bende öyleyim. Bugün de ağrım var kasıklarım ve karnımın alt tarafı ağrıyor. Bu kadar uzun sürmemişti hiç...:KK43:

Kızlar günaydınlar beni bastı bi heyecan yarın meleğimi görücem inşallah bu gece uyku tutmaz artık yarın 2 li testimde var folik asiti kesen var mı aranızda hangi ilaçlara başladınız progestanıda keser bu haftadan sonra artık inşallah sizde ne var ne yok :)
Folik asiti bıraktırdı. Decavit verdi bana. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

Merhaba arkadaşlar yakamoz Can'ım senin yaşın kaçtı benim yaşım 35 olduğundan ikili testin düşük çıkar hiç kafanı bulandırmasın nifty test yaptır dedi doktor inşallah kötü düşünme ama Zaman'ı geçmeden bu testi yaptırabilirsin biraz pahalı ama yüzde 99 net yanıt veriyormuş bi sor istersen şimdi amniyosentez isteyebilir senden oda riskli biraz için rahat eder hiç değilse
Bende birkaç hafta önce acayip bunalımdaydım ama dönemsel herhalde bı hafta daha iyiyim negatif insanları çevremden uzaklaştırıyorum çok etkileniyorum çünkü evet çocuk bakımı çok zor ama geçici bi süreç hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Bide gerçekten bazı insanlar fesatlıktan böyle konuşup insanım canını sıkıyorlar. Bu arada benim cinsiyet belli oldu erkek dedi doktor. Kızım hep kız istiyordu bakalım inşallah Mutlu olur bunada .

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z canım moralini bozma lütfen. Kağıt üstündeki rakam belirleyici değil. Gerekirse tekrar gir detayli ultrasona ve mutlaka normal kadin dogum doktoru degil, perinatolog baksın. Ense ve burun kan tahlilinden daha önemli. Bir doktorun dedigiyle karar verme, perinatologa git. Bizi de habersiz bırakma lutfen

bende 11+2de gitmiştim benimkinde de o çıkıntı vardı erkek dedik eşimle ama o zaman ümitlenmeyelim:KK48: o uzantı daha yeni yeni yerine oturacak o zaman:KK48:

bende aynıyım hiçbir değerimde eksik değildi. bebiş büyüyor vücut alışık olmadığı bir durum içinde büyük enerji sarf ediyor bence o nedenle bu yorgunluklar:işsiz:bende 2 aydır alışverişe çıkamadım eşimde beceremiyor. arabamızı da sattık ne büyük kolaylıktı halbuki sattıktan sonra hamile kaldım iyi mi:KK70:
Doktor tahminde bulunmusmuyfu size? Bana tahminde bulunamam daha sadece çıkıntı var bu haftada oluşan dedi.ilerleyen haftalarda kliterosa ya da yumurtaligim dönüşür dedi.ultrasibda da gösterdi gerçekten sadece düz şekilde bir çıkıntı vardı

Merhaba arkadaşlar yakamoz Can'ım senin yaşın kaçtı benim yaşım 35 olduğundan ikili testin düşük çıkar hiç kafanı bulandırmasın nifty test yaptır dedi doktor inşallah kötü düşünme ama Zaman'ı geçmeden bu testi yaptırabilirsin biraz pahalı ama yüzde 99 net yanıt veriyormuş bi sor istersen şimdi amniyosentez isteyebilir senden oda riskli biraz için rahat eder hiç değilse
Bende birkaç hafta önce acayip bunalımdaydım ama dönemsel herhalde bı hafta daha iyiyim negatif insanları çevremden uzaklaştırıyorum çok etkileniyorum çünkü evet çocuk bakımı çok zor ama geçici bi süreç hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Bide gerçekten bazı insanlar fesatlıktan böyle konuşup insanım canını sıkıyorlar. Bu arada benim cinsiyet belli oldu erkek dedi doktor. Kızım hep kız istiyordu bakalım inşallah Mutlu olur bunada .

oğlun hayırlı olsun canım :KK200::nazar: bebek bakımı zor diyenlerin yakınanların benim gözümü korkutmaya çalışanların ağzının payını veriyorum ben hemde hiç acımıyorum valla.

Doktor tahminde bulunmusmuyfu size? Bana tahminde bulunamam daha sadece çıkıntı var bu haftada oluşan dedi.ilerleyen haftalarda kliterosa ya da yumurtaligim dönüşür dedi.ultrasibda da gösterdi gerçekten sadece düz şekilde bir çıkıntı vardı
yok canım işini o kadar garantiye aldı ki şimdiden cinsiyet beklemeyin söylemem dedi:KK48:deneyimli kadın biliyor o haftalarda cinsiyet için yanıp tutuştuğumuzu:KK70:

Y Yakamoz cnm hic uzulme o testler sadece olasilik hesaplamasi olcumlerin gayet iyi Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebegini
Benim gorumcemin 50 gunluk kizi var onunda testlerinde risk fazlaydi prof gittiler cocugun burun kemigi olusmus ensesi normal istersen amniyosentez yaptir dedi gorumcem istemedi simdi kizinin masallahi var
Anliyorum moralin bozuldu bi kere cok zor ama dua etmekten baska caremiz yok
Banada dua edin kizlar yarin baska bi doktora gidiyorum ikili taramada burun kemigi goruntulenemedi yaziyordu devlette yarn ki doktor guzel seyler soyler insallah

kızlar doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı aranızda? hem cocuk dogurun dogurun 3-5 tane diyolar hem de 8 -10 hafta izin veriyolar ne kadar adaletsiz :( 2 ay neye yeter ki :/

Back