• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı aranızda? hem cocuk dogurun dogurun 3-5 tane diyolar hem de 8 -10 hafta izin veriyolar ne kadar adaletsiz :KK43: 2 ay neye yeter ki :/
Ben canım mecburen baslicam doğum izni bitince.ogretmenim,rapor alma şansım yok.kucuk oğlumda da 3 aylıkken başlamıştım.

@Yakamoz cnm hic uzulme o testler sadece olasilik hesaplamasi olcumlerin gayet iyi Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebegini
Benim gorumcemin 50 gunluk kizi var onunda testlerinde risk fazlaydi prof gittiler cocugun burun kemigi olusmus ensesi normal istersen amniyosentez yaptir dedi gorumcem istemedi simdi kizinin masallahi var
Anliyorum moralin bozuldu bi kere cok zor ama dua etmekten baska caremiz yok
Banada dua edin kizlar yarin baska bi doktora gidiyorum ikili taramada burun kemigi goruntulenemedi yaziyordu devlette yarn ki doktor guzel seyler soyler insallah

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin:KK36:

kızlar doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı aranızda? hem cocuk dogurun dogurun 3-5 tane diyolar hem de 8 -10 hafta izin veriyolar ne kadar adaletsiz :KK43: 2 ay neye yeter ki :/

ben büyük ihtimalle çalışamayacağım canım baktıracak kimsem yok dediğin gibi 4 ay izin var o 4 ayın 1 ayı zaten 37. haftada izne ayrıldığımız için yanıyor kaldı 3 ay:işsiz:

Doktordayım dua edin olurmu :KK42:

canım yapma ama dualrımız seninle haberlerini bekliyoruz:dua:

Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
Ense ve burun gayet iyi canım. Sakın üzme kendini. Kan testinin kesinliği yok. Yurtdışında yapılan testlerden yaptır istersen. Onlar %99 kesin sonuç veriyor. İçin rahat eder. Onu yaptırmazsan da 20. Haftadaki ayrıntılı ultrasonda netleşir.

Calisan annelere her zaman saygi duymusumdur. Hem kariyer hem cocuk :) ben evlendigimden beri calismadim hic. Ailem istanbulda. Burada kv var. Onada hic guvenmiyorum. Gecen gun komsulari 1.5 yasinda bebeklerini birakmis merdivenden dusmus cocuk gozunu vurmus. O yuzden egrisiyle dogrusuyla kendim bakicam bebegime. Yaradan Allah zaten kolayligini verecektir.♡♡♡

oğlun hayırlı olsun canım :KK200::nazar: bebek bakımı zor diyenlerin yakınanların benim gözümü korkutmaya çalışanların ağzının payını veriyorum ben hemde hiç acımıyorum valla.

Kizima hamileyken banada neler neler dedilr kendilerinden ornekler verdiler yandiniz bittiniz artik sana evden cikmak yok vs vs... Ama noldu rabbim oyle bir cocuk verdi ki bana gece sabaha kadar misil misil uyur. Bir gece uykusuz kaldigimi bilmem. Gayet neseli hic mizmizlanmaz. Eve gelen herkes bu cocugun niye sesi cikmiyor der.gaz sorununda cozum bulmustum. Emzirip yatagina yatirir 2 saat kendi kendine oynar sonra bir bakmisim uyumus. Eve kapanmak mi biz hergun geziyorduk. Ustelik 40inin cikmasini bile beklemedim. Cok yadirgadilar bunu ama kimin umrundalardi ki. Anne baba ne kadar sakin ve huzurlu ise bebeginde bundan etkilendigini dusundum hep. Herkes sasirip kaldi. Onlarin ki oyle diye seninki de oyleolacak degil.

@Yakamoz cnm hic uzulme o testler sadece olasilik hesaplamasi olcumlerin gayet iyi Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebegini
Benim gorumcemin 50 gunluk kizi var onunda testlerinde risk fazlaydi prof gittiler cocugun burun kemigi olusmus ensesi normal istersen amniyosentez yaptir dedi gorumcem istemedi simdi kizinin masallahi var
Anliyorum moralin bozuldu bi kere cok zor ama dua etmekten baska caremiz yok
Banada dua edin kizlar yarin baska bi doktora gidiyorum ikili taramada burun kemigi goruntulenemedi yaziyordu devlette yarn ki doktor guzel seyler soyler insallah

Allah hayirli haberler almani nasip etsin canim.

Doktordayım dua edin olurmu :KK42:

Canim uzulme lutfen bence bos yere heba ediyosun kendini. Bir kan testi yuzunden yipranma.nifty yaptir icin rahat etsin. Dualarimiz seninle

Gobekĺer artik iceri cekilmiyo kizlar :) benim artik farkediliyor. Bebeklerimiz sag salim gelsinde gobekleri eritiriz evelallah :) hepimize masallah:anneadayı::KK200::nazar:

Kizima hamileyken banada neler neler dedilr kendilerinden ornekler verdiler yandiniz bittiniz artik sana evden cikmak yok vs vs... Ama noldu rabbim oyle bir cocuk verdi ki bana gece sabaha kadar misil misil uyur. Bir gece uykusuz kaldigimi bilmem. Gayet neseli hic mizmizlanmaz. Eve gelen herkes bu cocugun niye sesi cikmiyor der.gaz sorununda cozum bulmustum. Emzirip yatagina yatirir 2 saat kendi kendine oynar sonra bir bakmisim uyumus. Eve kapanmak mi biz hergun geziyorduk. Ustelik 40inin cikmasini bile beklemedim. Cok yadirgadilar bunu ama kimin umrundalardi ki. Anne baba ne kadar sakin ve huzurlu ise bebeginde bundan etkilendigini dusundum hep. Herkes sasirip kaldi. Onlarin ki oyle diye seninki de oyleolacak degil.

Allah hayirli haberler almani nasip etsin canim.

Canim uzulme lutfen bence bos yere heba ediyosun kendini. Bir kan testi yuzunden yipranma.nifty yaptir icin rahat etsin. Dualarimiz seninle
MaşaAllah cnm kızına ne güzel :KK200:

bende anne baba sakin ve huzurluysa bebeğinde huzurlu olduğuna inanıyorum o nedenle daha şimdiden hamileliğimi mutlu gülerek geçirmeye çalışıyorum her şeye rağmen:KK37: doğduktan sonra da inşallah bu şekilde sürdürmek istiyorum. bana laf söyleyenlere ben bu bebeği isteyerek yaptım her sıkıntıya zorluğa razıyım belki siz bir anlık dikkatsizliğiniz sonucu hamile kalmış olabilirsiniz istemediğiniz halde doğurmuş olabilirsiniz o nedenle kendinizle beni aynı kefeye koymayın falan dedim mi acayip sinir oluyorlar:KK70: banane ben hamile halimle sinir olacağıma kafama takacağıma onlar sinir olsunlar kafalarına taksınlar.:pablam bile durmadan yapma yapma çok zor alıştın sen gezmeye çalışıyorsun da işini bırakmak çok zor gelir falan diyordu. neden ben çocuksuz kalacakmışım çok şükür Rabbim nasip etti de yaşım çok geçmeden alıcam bebişimi kucağıma:KK36::KK36:

Kızlar doktoruma msj attim ikili test değerleri icin sonuc normal yazmis sadece değerleri yazmamış napsam yinede hastaneye gittigimde sonuc kagidini alsammi..

Kızlar doktoruma msj attim ikili test değerleri icin sonuc normal yazmis sadece değerleri yazmamış napsam yinede hastaneye gittigimde sonuc kagidini alsammi..

hastanenin internet sitesi yok mu canım eğer yoksa gittiğinde iste ben internetten bütün tahlil sonuçlarımın çıktısını alıp bir nüshasını da sağlık ocağına veriyorum istiyorlar kayıtlara geçmek için.

Ben şu anda çalışıyorum ve doğumdan sonra bakacak kimse yok mecbur ayrılırım gibi gözüküyor ama şartlar el verirse inşallah zaten nefret ettim çalışmaktan 2 çocuk olunca hepten zor olacak şimdi yarım gün bakıcım var çocuk 4 de çıkıyor 6.30 kadar 2 saat için 750 TL para veriyorum2 çocuk olsa 1500 liradan aşağı bakmazlar bide güvenilir insan bulması var aklın sürekli evde kalıyor o yüzden allah nasip ederse kendim bakmak istiyorum.

hastanenin internet sitesi yok mu canım eğer yoksa gittiğinde iste ben internetten bütün tahlil sonuçlarımın çıktısını alıp bir nüshasını da sağlık ocağına veriyorum istiyorlar kayıtlara geçmek için.

Var cnm aradim referans numarasi lazim cunku internetten almak icin bana sonucu alsaniz bile goremezsiniz sonuc kisminda yildiz olur ancak doktorunuzdan sonucu ögrenebilirsiniz dedi ama gidince alayim hastaneden değerleri de merak ediyorum.

Selamlar..
Formlara gireyim gireyim derken geç kalmışım bi sürü paylaşımlar yapılmış. Allah'ın izniyle ben de Kasımda bebek bekliyorum. Umarım hepimiz için kolay ve eğlenceli bi süreç olur. Yazışmalara pek göz atamadan daldım ortaya. Herkes ve bebişler iyidir inşallah

Şimdi çıktım doktordan yarın sabah kan vercem yurt dışına gidecek sonuç
Doktorum ultrason ölçülerine göre çok iyi dedi
O çıkan sonuç down sendromu çıkmazsa ilerde yüksek tansiyon sorunu olabileceğini söyledi

IMG_3795.JPG Kızlar bu arada kesin erkek :)
Kordonuyla oynuyordu aşkım :KK42:

Şimdi çıktım doktordan yarın sabah kan vercem yurt dışına gidecek sonuç
Doktorum ultrason ölçülerine göre çok iyi dedi
O çıkan sonuç down sendromu çıkmazsa ilerde yüksek tansiyon sorunu olabileceğini söyledi

Eki Görüntüle 1993208 Kızlar bu arada kesin erkek :)
Kordonuyla oynuyordu aşkım :KK42:

canım benim ya maşallah subhanallah:nazar::KK200: canım inşallah güzel sonuçlar gelir Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama duam hiçbir bebek sağlık sorunlarıyla doğmasın inşallah

Back