Gunaydin kizlar
Durun ben bi sopami kapip geleyim burasi morali sifir analarla dolmus. Kizcelerim guzel annelerim yapmayin Allah rizasi icin. Valla ben gunde kac sefer abuk subuk seyler icin agliyorum haddi hesabi yok. Ama sonrasinda ne yapiyorum biliyormusunuz guluyorum

aglamanizi melankolik hale getirmeyin muhtemelen aglarken. O da yok bu da anlamiyor diye akliniza getiriyorsunuz yapmayin. Sebepsiz aglayin cunku hormonlar neden oluyor ah bebisim anani ne hale getirdin diyin

evde olmanizdan da kaynakli can sıkıntiniz var belli benim gun icinde basimi kasicak vaktim olmuyor bazen.. Kendinize mesgale bulun hic bisi bulamazsaniz acin evlilik programi izleyin en azindan gununuz gecer dusunmezsiniz alin kitap okuyun disari cikamiyorsaniz alin sutunuzu biskuvinizi balkonunuzda oturun hava alin bebisinizin dogdugunu hayal edin

benim hep hayalim esimle ayni is yeri de calismak ya da ayni meslek grubunda olmakti Rabbim sukur nasip etti bulayim diye ugrasmadim nasipmis hislerimiz karsilikli cikti evlendik cok sukur hep yanimda ama bu da yetmiyor gecen ay esim oyle bir azar isitti ki karin tek basina hastaneye gidemiyor mu dediler moral olarak berbattim o mutlulugumuzu bogazimiza dizdiler...ama ne oldu esim hirs yapti daha iyi bir is buldu insallah nasip olurda is degistirir. Eslerinizede cok baski yapmayin is hayati cok zor birde onlar tek baslarinalar dedtek olmayinca daha cok calisma ihtiyaci hissediyorlar yani amaclari sizi ilgisiz birakmak degil is hayati cok zor. Ben bir suru odeme yapiyorum esim hic degilse ben calisana kadar kendini kapana kisilmis hissetmesin diye cunku bebis dogunca buuk ihtimal 3 -4 sene calisamayacagim 4 senelik evliligimizde adamcagiz hic yalniz kalmadi odeme konusu da simdi benden destek gelmeyince zorlanacak

ay ne cok yazdim demem o ki canlarim hicbir seyi kafaniza takmayin. Dikkat ederseniz etrafta gereksiz konusanlar icin bisi yazmadim onlari taktiginiza bile degmez herkesin hamilelik sureci dogum sureci kendine hastir. Ben 13. Haftama girdim diye sevinirken dun isyerinde ayri evde ayri 3 sefer istifra ettim bakalim ne zaman rahata erdirecek bu veletler bizi