• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aranızda sat ve ultrasonu tutmayan var mı ? Normalde sat 5 şubat. Kontrole gittigimde 8+5 olmalıydı ama doktor 8+1 dedi. Bu kontrolumde de 12+4 olmalıydı doktor 12+1 dedi. Acaba bebek geri mi kalmis dedim. Cok fazla internete odaklanma dedi. Bebegin gayet iyi dedi. Ben simdi neye gore takip etmeliyim bebegimi :) ablalarim kardeslerim benim gibi olan var mi ?

Aranızda sat ve ultrasonu tutmayan var mı ? Normalde sat 5 şubat. Kontrole gittigimde 8+5 olmalıydı ama doktor 8+1 dedi. Bu kontrolumde de 12+4 olmalıydı doktor 12+1 dedi. Acaba bebek geri mi kalmis dedim. Cok fazla internete odaklanma dedi. Bebegin gayet iyi dedi. Ben simdi neye gore takip etmeliyim bebegimi :) ablalarim kardeslerim benim gibi olan var mi ?

ay sakın girip bakma internete. benimde öyle 2 gün önde 2 gün geri 4 gün önde 1 gün geri takılıyor kafasına göre:KK48: ben satı baz alıyorum hala şöyle 6-7 aylık olalımda öyle ultrasona geçeriz çünkü bu ölçümler sadece doğum zamanımızı etkileyecek. canım senin hamilelik takvimin mi yanlış benimde sat 6 şubat senin 12.11.2017 olması lazım 16.11.2017 yazıyor:KK64:

Merhaba hanimlarrr
Tam cinsiyet ogrenme donemi hepimizi aldi bir merak Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasi etsin hepimize..

Bu arada manen kendini boslukta hisseden yalniz hissden arkadaslar unutmayin bizler rabbimin o buyuk lutfunu bahsettigi insanlariz bu mutluluk bize yeter de artara evet insaniz bekliyoruz istiyoruz ama inanin hepsi bos evlat sevgisi hepsine bedeldir. Riv riv deyin gecin

ay sakın girip bakma internete. benimde öyle 2 gün önde 2 gün geri 4 gün önde 1 gün geri takılıyor kafasına göre:KK48: ben satı baz alıyorum hala şöyle 6-7 aylık olalımda öyle ultrasona geçeriz çünkü bu ölçümler sadece doğum zamanımızı etkileyecek. canım senin hamilelik takvimin mi yanlış benimde sat 6 şubat senin 12.11.2017 olması lazım 16.11.2017 yazıyor:KK64:

Doktor bebek ultrasona gore 8+1 dedigi zaman degistirmistim. O zaman bende sata gore gideyim dimi duzelteyim hemen

Kızlar günaydınlar beni bastı bi heyecan yarın meleğimi görücem inşallah bu gece uyku tutmaz artık yarın 2 li testimde var folik asiti kesen var mı aranızda hangi ilaçlara başladınız progestanıda keser bu haftadan sonra artık inşallah sizde ne var ne yok :)

Kızlar günaydınlar beni bastı bi heyecan yarın meleğimi görücem inşallah bu gece uyku tutmaz artık yarın 2 li testimde var folik asiti kesen var mı aranızda hangi ilaçlara başladınız progestanıda keser bu haftadan sonra artık inşallah sizde ne var ne yok :)
benim kesti canım folik asiti ve başka da bişi kullanmıyorum

düzelt bence canım ben değişirse dediğim gibi son aylara doğru değiştireceğim hamilelik takvimimi.

O zaman sana zahmet topigin girisindeki sati da degistirelim mi oblomov ablacim :) ben ne bileyim yaa hep tecrubesizlikten iste dogru aslinda sata gore bakmaliyim dedigin gibi. Cunku herkes oyle yapiyo dimdi bu hesaba gore daha da kocaman oldu benim minnak ehehe

Biz hala folik aside devam hadi bakaljm hayirli haberlerle gel insallah :) muhtesem bi duygu ♡ bakalim sana ne tahmin yurutecek doktorun

Benim de hiç tutmuyor satı dün gittiğimde 12+4 olmalıyken 11+6 görünüyodu doktor ilk gittiğimde geç döllenme demişti önemli değil dedi genelde böyle 3-5 gün oynarmış

Cnm bende folik bırakıp multivitamin verdi progestanıda üç taneden ikiye düşürdü bir hafta sonra bire düşürüp bu ay sonunda bırakıyoruz progestanı birdenbırakmak sorun olabilir dedi doktorum yavaş yavaş azaltarak bırakıyoruz

Bana doktorum bu hafta folik asiti bırakmamış söyledi 12.haftada.omurga kapanıyor gerek yok artık dedi.kan değerim de bu ay iyi cikti. Kan ilacı vermedi.diger ay tekrar bakarız ona göre kan ilacı veririm demisti

Back