2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay canim sen hakkaride misin ALLAH yardımcın olsun ben iki yil cektim orayi gecen sene olsaydi mükemmel bir dr vardi orda ama gitti malesef
Evet biliyorum o Dr u askeri hastanedeydi ilk gebeligimde ona gidiyordum ama malesef gitti şimdi bir bayan geldi ama çok ilgilenmiyor ekranı bile kendine çekiyor göstermiyor bile doğru düzgün :/

Hastaneyi arayip yarin randevu al insallah cumartesi arzu hanim vardir yoksa bile diger doktorlardan da memnun kalanlar var umran hanim var osman bey var cigdem hanim var.
Evrim hanıma randevu alabildim canım o gün o varmış umarım iyi güzel haberler alırız civcivimden

Benim karnim yanlara dogru yayiliyor kalcalarimda buyuyor sanki benim bebisin cinsiyeti kız :)
Rabbim gonlundekini versin canım benim hayırlısıyla inşallah ben hep oğlum olsa diyodum ilk evladım sonra hep kızım olsa bisuru kızım olsa diyodum şimdi düşünüyorum hiç karar veremiyorum iyiki kendimiz karar vermiyoruz Rabbim ne mucizeler gizli yor ikisinden de nasip etsin inşallah

Oglumda karnim sivriydi.one dogru cikti. Bunda da sivri buyuk ihtimalle erkek dedi doktorum
Ya bu sivrilik bende nasıl biliyomusun sadece gpbegimin altında gibi yanlar boş yani özellikle oturunca bakıyorum önümde duruyo tam yanları bomboş seninde mo böyle ben zayifim bi de bulantilar falan iyice zayiflatti o yüzden de bana böyle geliyor olabilir canım tabiki

Evet biliyorum o Dr u askeri hastanedeydi ilk gebeligimde ona gidiyordum ama malesef gitti şimdi bir bayan geldi ama çok ilgilenmiyor ekranı bile kendine çekiyor göstermiyor bile doğru düzgün :/
Yok canim devletteydi benim dedigim sinem diye bir bayandi benim ilk kaybimla o ilgilendi o kadar iyiydi ki sonra fransa ya gitti kadin

Teşekkürler canım sanırım en iyisi öyle yapmak :)

Ben de tansiyonum dusuk diye oluyor saniyordum belki de sinirden strestendir normalde de sinirli bi insanim hamilelikte iyice cozutmaktan korkuyorum dizginlemeye calisiyorum kendimi
Sakin olmamız lazım :) bebişlerimiz için. Stresimizi onlar da hisseder. Ben yogaya başladım canım sana da tavsiye ederim. O kadar rahatlatıyor ki yaptığım günler o şekilde baş ağrım olmuyor. Bütün vücudum gevşiyor. Yapmayı düşünürsen doktoruna sor ama mutlaka.

Amin canım hepimize nasip eder inşallah

Ben dayanamadım çarşamba gününe randevu aldım :) normalde 10 gün sonra gitmem lazımdı. Cinsiyetleri öğrenmek için bir hafta erken gidicem :) Çarşamba 14+4 olucaz söyler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…