2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Simdilik normal buhar banyosu yaptim oda iyi geldi mecbur kullanacagim ilaclari cok kotuyum cunku yarinda kendi doktorumu arayip soracagim ilaclari cok tesekkur ederim onerilerin icin canim

Sagol canim cok zor ya rabbim hastalara sifa versin hastalikin hepsi cok zor hepsini deneyecgim ne fayda ederse artik akinti uyutmuyo o cok kotu

Sagol canim cok zor ya rabbim hastalara sifa versin hastalikin hepsi cok zor hepsini deneyecgim ne fayda ederse artik akinti uyutmuyo o cok kotu
Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve ye dinlen. Burnum tıkalı olunca okyanus suyu kullanıyorum iyi geliyor. Boğaz için zencefil bal karışımı çok iyi geliyor. Boğazda bekleterek yutacaksın yanmayı hissederek. İanşallah hemen toparlarsın.

Kızlar merhaba birkaç gündür giremedim topiğe. Dün başıma en korktuğum şeylilerden biri geldi yere düştüm resmen düz yolda bir kapaklandım Allah tan refleks bebeğim geldi aklıma ellerimi koymuşum vücudum hiç değmedi yere ama çok korktum bir şey olur diye şükür bi ağrı sızı olmadı. Sadece ellerim çok acıyor yarın Dr kontrolüm vardı zaten ikili tarama inşallah bebeğim iyidir

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış tatlım benim, hiç dert etme Allahın izniyle sağlıklıdır inşallah. Yarında güzelce görürsün bebişini sağsalim oh için rahatlar

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış tatlım benim, hiç dert etme Allahın izniyle sağlıklıdır inşallah. Yarında güzelce görürsün bebişini sağsalim oh için rahatlar
Ay Canm inşallah Allah a emanetler zaten yıllardır düşmedim çocuk gibi hem kızdım kendime bi de Allah tan Bebek küçük koca karnının üzerine düşenler oluyormus annem hamilelikte insan dengesiz sakar oluyor çok düşebiliyor dedi ama Allah korusun. İnşallah yarın iyi haber alırsam gönlüm çok ferahlayacak gerçekten

Olabilir tabi vücut ağırlık merkezi değiştiği için bir çok dengesizlik yaşanabiliyordur canım benim hiç dert etme sen yarın güzelce rahatlarsın inşallah

Canim cok gecmis olsun bebegin amniyon sivisinin icinde oldugundan darbelere karsi koruma altinda ben gecen gun popo ustu dustum o kotuydu aninda kahve lekelenmem oldu Allaha emanetler kanamam olsa gidecektim doktora ama sukur olmadi.annen hakli galiba ben cok dikkatliyimdir hic sakar degilimdir ama hamilelikte fena halde sakarlastim. Kirmadigim dokmedigim kalmadi dedigin gibi yillardir dusmedim ama 2 sefer bilegimi kirmaktan son anda kurtuldum bir seferde de dustum

Kızlar cinsiyet tahmini yabilirmisiniz benim bebisimede doktor az buçuk caktiriyor ama 2 hafta sonra net cvp vericek merak içindeyim

Eklentiler

• 2017-05-07 19.32.03.png
    316 KB · Görüntüleme: 73
Ay Canm sana da geçmiş olsun içimi ferahlattın Cidden Allah a emanet yavrularımız onun gibi kimse koruyamaz. Şu süreci kırmadan dökmeden geçirelim de sağlıkla korkuyorum valla artık düz yolda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…