• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar maşallah erkek bebek çoğunlukta ogrenilmis gibi ben de daha ogrenmedim 16.haftayi bekliyorum bakalım hayırlısını verdi Rabbim hangisi olursa olsun farketmez kızlar ben de çok bunalmaya başladım hayırlısı ben üzülüyorum bebeğim de üzülüyor mu diye bi de ona üzülüyorum insanlara tahammülüm kalmadı özellikle ikiyuzlulere :işsiz:

Urlada kalacagim canım abimler orda oturuyor abim getirir cumartesi günü. Tam hatirlayamiyorum ama konak tarafında değil mi bu Karataş
Evet canim konak karatas. Urla tarafindan gelecekseniz sahilden gelirsiniz asansor var en bilindik belki abin biliyordur. Asansorden sonra karatas gelir karatas lisesinin yanindan girdiginizde sol tarafa doneceksiniz.ordaki esnafa sorsaniz herkes gosterir.

Urlada kalacagim canım abimler orda oturuyor abim getirir cumartesi günü. Tam hatirlayamiyorum ama konak tarafında değil mi bu Karataş
Hastaneyi arayip yarin randevu al insallah cumartesi arzu hanim vardir yoksa bile diger doktorlardan da memnun kalanlar var umran hanim var osman bey var cigdem hanim var.

Son düzenleme:
Canım genel olarak sağda olursa erkek solda olursa kız deniliyor.tabiki istisnaları vardır elbet.benim iki oğlum da sağda idi.bu defa solda bakalım hayırlısi.sagda solda olması ilk 3 ay önemli sonra zaten karnın içine doğru yayılıyor.ilk 3 ay yeri değişmiyor genel olarak.cinsiyetler belli oldukça netleşir sanırım bu durum da

Evet tatlım solda erkek taşıyanda çok ama sağda kız duymadım sanırım şimdiye denk gelmedi illa ki vardır ama nasip bakalım çok heyecanlıyım bende

Kizlarrr ben cok kotuyum dun hastalandim gece hic uyuyamadm sabah 6bucukta acilde aldik solugu bogazim sis yaniyo kasiniyo atesim var biyandan hic durmayan bi aksìrìk sinuzit olmusum agrilarda cabasi doktor serum verdi aksef antibiyotikle minoset verdi bide napayim antibiyotigi kullanayimmi Allah rizasi icin baska neyapabilirm kizlarrr oluyorm sanki
Canim cok gecmis olsun ben cok zor atlatmistim Rabbim yardim etsin basinda oldum diye seviniyorum insallah tekrar hasta olmam. Kizlarin dediklerini dene bakalim ilaclarinida kullan zararli olsa doktor yazmazdi. Ben ayakta atlattim ilac yazdiramamistim hastalik gecince 1 aya yakinda geniz akintisiyla ugrastim o daha berbat o zamanlar bulantimda vardi bulantiyi 2 kat arttiriyordu

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba, kısmet olursa bende kasım annesi olacağım.13+ 4 günlüğüm henüz karnım çıkmadı ama bugün dikkatimi çeken bir şey var, sanki hafif göbeğim sağa yada sola yatınca o yana doğru toplanıyor.Sizce bu normal mi sanki daha önce böyle bir yığılma olmuyordu.Acaba anormal birşey mi oldu?Çok takıldım buna sabahtan beri, bir fikrinizi alabilir miyim?

Ben şuansa 11 im ve kocaman bir göbeğim var. Bence seninde şuanda o yığılma normal içeride bebek senin yattığın tarafa doğru meyilleniyorsa o tarafta şişiyordur tabi normal bence bendede öyle oluyor zaten ama benim kocaman minik değil.

Arkadaşlar Merhaba, kısmet olursa bende kasım annesi olacağım.13+ 4 günlüğüm henüz karnım çıkmadı ama bugün dikkatimi çeken bir şey var, sanki hafif göbeğim sağa yada sola yatınca o yana doğru toplanıyor.Sizce bu normal mi sanki daha önce böyle bir yığılma olmuyordu.Acaba anormal birşey mi oldu?Çok takıldım buna sabahtan beri, bir fikrinizi alabilir miyim?

Ben şuanda 11 im ve kocaman bir göbeğim var. Bence seninde şuanda o yığılma normal içeride bebek senin yattığın tarafa doğru meyilleniyorsa o tarafta şişiyordur tabi normal bence bendede öyle oluyor zaten ama benim kocaman minik değil.

Ben şuanda 11 im ve kocaman bir göbeğim var. Bence seninde şuanda o yığılma normal içeride bebek senin yattığın tarafa doğru meyilleniyorsa o tarafta şişiyordur tabi normal bence bendede öyle oluyor zaten ama benim kocaman minik değil.

Kızlar bugün yeni bir şey fark ettim normalde kasıklarımın orası anormal dengesizlikte şişti yani yukarısı mide kısmı dümdüz alt kısım baya şiş şimdi bu sabah bakınca alt kısımda ki şişlik sanki yayılmış gibiydi yukarı doğru. Sizdede var mı böyle durumlarr

Kızlar maşallah erkek bebek çoğunlukta ogrenilmis gibi ben de daha ogrenmedim 16.haftayi bekliyorum bakalım hayırlısını verdi Rabbim hangisi olursa olsun farketmez kızlar ben de çok bunalmaya başladım hayırlısı ben üzülüyorum bebeğim de üzülüyor mu diye bi de ona üzülüyorum insanlara tahammülüm kalmadı özellikle ikiyuzlulere :işsiz:

Benimde insanlara hiç tahammülüm kalmadı bu ara özellikle samimiyetsizliklerini hissettiklerime çok ağır konuşuyorum sanırım eşimde fark etmiş ama diyor ki ohh konuş karıcım iyi yapıyorsun istediğini söyle. Aa bende koyverdim gitti . Zaten bi darlığın içindeyiz kimse için kendini sıkmaya değmez.

Evet canim konak karatas. Urla tarafindan gelecekseniz sahilden gelirsiniz asansor var en bilindik belki abin biliyordur. Asansorden sonra karatas gelir karatas lisesinin yanindan girdiginizde sol tarafa doneceksiniz.ordaki esnafa sorsaniz herkes gosterir.
Tamamdır canim cok teşekkür ederim numarayı İnternete bulabilirim sanırım.

Hastaneyi arayip yarin randevu al insallah cumartesi arzu hanim vardir yoksa bile diger doktorlardan da memnun kalanlar var umran hanim var osman bey var cigdem hanim var.
İnşallah canim cok teşekkür ederim ilgilendiğin için insaAllah civcivim ı gorebiliriz abim le birlikte öğrenmeyi çok isterim cinsiyetı abim tutturmuş erkek diye bide benim adımı koyun diyor :halay::KK48:

Benimde insanlara hiç tahammülüm kalmadı bu ara özellikle samimiyetsizliklerini hissettiklerime çok ağır konuşuyorum sanırım eşimde fark etmiş ama diyor ki ohh konuş karıcım iyi yapıyorsun istediğini söyle. Aa bende koyverdim gitti . Zaten bi darlığın içindeyiz kimse için kendini sıkmaya değmez.
Öyle canım bende konuşuyorum hiç umrunda değiller herkes kendini dusunuyosa bizim daha çok düşünmemiz lazım içimde biriken sıkıntılar yol şu elektrik olarak dönüyor sahiplerine

Öyle canım bende konuşuyorum hiç umrunda değiller herkes kendini dusunuyosa bizim daha çok düşünmemiz lazım içimde biriken sıkıntılar yol şu elektrik olarak dönüyor sahiplerine

Harikaymış vallahi, aynen öyle. Eskiden kendimi tuttuğum şeylere artık tutamıyorum zaten bu hamilelik beni biraz değiştirdi farkındayım daha dobra oldum ama bu iyi mi kötü mü bilemiyorum

Doyamiyorum Allah im ne olaçak bu halim :skandal::kk77:
Ben de ayniyim canim doyma hissim kayboldu hamile kalmadan once tam tersi acikma hissim yoktu simdi doyma hissim yok :D artik ne yicegimi sasirdim :D sen nasil besleniyorsun?kac ana ogun kac ara ogun yiyorsun acaba yetmiyor mu diye korku olustu ben de ya da yediklerim mi aciktiriyor anlamadim ondan soruyorum :)

Kızlar bugün yeni bir şey fark ettim normalde kasıklarımın orası anormal dengesizlikte şişti yani yukarısı mide kısmı dümdüz alt kısım baya şiş şimdi bu sabah bakınca alt kısımda ki şişlik sanki yayılmış gibiydi yukarı doğru. Sizdede var mı böyle durumlarr
Benimde ayni kasiklarim top gibi yuvarlakti iyice yayilmaya basladi. Sanirim yukariya dogru buyuyor o nedenle boyle oldu bakalim 16. Haftada belirginlesiyormus iyice bebis bizimde ne olacak gorecegiz.

Ben topuklarıma limon sürüp streçleyip çorap giyip yatmıştım gece hiç tıkanıklığı olmadı o zaman istersen sen de bi dene. Yapabiliyorsan sirkeyle gargara yap o da iyi geliyo. Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim canim sirkeyle tuzla gargara yaptim iyi geliyo gercekten limonuda deneyecegim

Back