- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.461
Kızlar günde bir tane sade soda zararlımıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sade soda serbest canım hatta yararlı zararlı degilKızlar günde bir tane sade soda zararlımıdır?
Canim eşim içime erkek doguyor diyip duruyordu doktorda geçen kontrolde erkeğe benziyor dedi bu kontrolde bacak arasına baktigini gördüm sordum tekrar erkek olursa şaşırmam dedi sadece net cvp vermiyor ama erkek sanırımDoktorun tahmini ne :) erkek sanki
Ben d duydum onu canım,ama iki oğlumda da hiç dikkat etmedim sanırım kilot olayına.hatirlamiyorum özellikle kilot alıp alışverişe öyle basladigimi.ama maasalalh çocuklarım çok bereketlidir,rızkı boldur ikisinin de.Kızlar bir şey diyeceğim aklınızda olsun tabi sizde de varmı böyle adetler bilmiyorum ama kayınvalidem ve annem bebeğin alışverişine kilot ile başladılar hatta sende alacaksan önce kilot al dediler adet öyleymiş ve bereket olurmuş hayatında öyle diyorlar sizinlede paylaşmak istedim :)
Hiç duymadım:) bizde de bebegin tüm hazırlığını anane yapar. Besigi, battaniyesi, hirka kazak vs. Herseyi :)Kızlar bir şey diyeceğim aklınızda olsun tabi sizde de varmı böyle adetler bilmiyorum ama kayınvalidem ve annem bebeğin alışverişine kilot ile başladılar hatta sende alacaksan önce kilot al dediler adet öyleymiş ve bereket olurmuş hayatında öyle diyorlar sizinlede paylaşmak istedim :)
Kızlar cinsiyet tahmini yabilirmisiniz benim bebisimede doktor az buçuk caktiriyor ama 2 hafta sonra net cvp vericek merak içindeyim
Icebiliyorsan ic canim bende kendime kiziyorum icsene diye unutup duruyorum cunkuKızlar günde bir tane sade soda zararlımıdır?
Kızlar cinsiyet tahmini yabilirmisiniz benim bebisimede doktor az buçuk caktiriyor ama 2 hafta sonra net cvp vericek merak içindeyim
Masallah kizlar Rabbim kucagimizda gormemizi nasip etsin insallah bebislerimiziKızlar banada yorum yaparmısınız cınsıyet ıcınEki Görüntüle 1992681
Sade soda serbest canım hatta yararlı zararlı degil
Belim ağrıyor ya magnezyum eksiliğinden olabilir miş soda iyi gelir dediler o yüzden içiyorumIcebiliyorsan ic canim bende kendime kiziyorum icsene diye unutup duruyorum cunku
Aa hic duymadim hatta kilodun gereksiz oldugunu dusunuyordum bezden dolayi kullanilmaz bezleyip hemen ustune pantalonunu cekiyorlar diye almayacaktimKızlar bir şey diyeceğim aklınızda olsun tabi sizde de varmı böyle adetler bilmiyorum ama kayınvalidem ve annem bebeğin alışverişine kilot ile başladılar hatta sende alacaksan önce kilot al dediler adet öyleymiş ve bereket olurmuş hayatında öyle diyorlar sizinlede paylaşmak istedim :)
Ic canim ama meyvesiz sade maden suyu iceceksin. Bende alisveriste toplu alayim bari tek tek gidip bakkala almak zor oluyor elimin altinda olunca icerim. Bana doktorum vitamin mineral vermedi bende boyle karsilamak icin iciyorum. O agrilar rahim buyudugunden diyorlar magnezyum eksikliginden diyorlar hangisine inancaz sasirdimBelim ağrıyor ya magnezyum eksiliğinden olabilir miş soda iyi gelir dediler o yüzden içiyorum
Ay o kaşıntı bende de var,geçen hafta daha yoğundu.kan akışı arttığı için oluyormuş,bir de fazla portakal tüketmekten ötürü oluyormuş eğer fazla yiyorsan.hamilelikte karaciğer enzimlerinin salgısını artiriyormus yanlış hatırlamıyorsam doktorum öyle demişti.benimki kan akışındandir.bu hafta sadece karnım ve popo üstü kaşınıyor.karnim büyümeye başladığı için sanırım.badem yağı ve Hindistan cevizi yağına başladım bu hafta itibariyle ben.az da olsa rahatlatıyor.Kizlar benim vucudum cok kasiniyor boyle olan var mi kollarim bacaklarim sirtim karnimi ve kasiklarimi soylemiyorum bile. Acaba kan akisindan mi kan fazlalasiyormus ya. Bazen uyuz oldum saniyorum. Telefonla yazarken parmaklarim bile kasiniyor
Yok canim yemiyorum mevsimi gectigi icin biraktim. Simdi dusa girecegim yoksa yolucam kendimi bir basladi mi ardi kesilmiyor berbatim su anAy o kaşıntı bende de var,geçen hafta daha yoğundu.kan akışı arttığı için oluyormuş,bir de fazla portakal tüketmekten ötürü oluyormuş eğer fazla yiyorsan.hamilelikte karaciğer enzimlerinin salgısını artiriyormus yanlış hatırlamıyorsam doktorum öyle demişti.benimki kan akışındandir.bu hafta sadece karnım ve popo üstü kaşınıyor.karnim büyümeye başladığı için sanırım.badem yağı ve Hindistan cevizi yağına başladım bu hafta itibariyle ben.az da olsa rahatlatıyor.
Slm canım sagolsun admin beni banladı yeni girebildim. İyi hersey yolunda cok sükür 15. Haftama girmek üzereyim sende ne var ne yok? Erkek gibi dedi cinsiyet icinde. Ama kesin degil dediiii@nonan canım nasılsın,kaç gündür merak ediyorum seni,herşey yolunda mı?
Bende aynen yastık falan dikcem cinsiyeti belli olsundaKızlar ben dikiş makinamı çıkardım ve başladım bebişe bir şeyler yapmaya :) bence yaptıklarımızı birbirimize gösterelim hem fikir olur :)
İyi olmana çok sevindim canım inan,seni çok merak etmiştim.bizim de herşey yolunda çok şükür ense kalınlığı fln.2 li test yaptırmadım.cinsiyet konusunda birşey söylemedi,diğer aya kaldı umudum.Slm canım sagolsun admin beni banladı yeni girebildim. İyi hersey yolunda cok sükür 15. Haftama girmek üzereyim sende ne var ne yok? Erkek gibi dedi cinsiyet icinde. Ama kesin degil dediiii