• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bir şey diyeceğim aklınızda olsun tabi sizde de varmı böyle adetler bilmiyorum ama kayınvalidem ve annem bebeğin alışverişine kilot ile başladılar hatta sende alacaksan önce kilot al dediler adet öyleymiş ve bereket olurmuş hayatında öyle diyorlar sizinlede paylaşmak istedim :)

Kızlar bir şey diyeceğim aklınızda olsun tabi sizde de varmı böyle adetler bilmiyorum ama kayınvalidem ve annem bebeğin alışverişine kilot ile başladılar hatta sende alacaksan önce kilot al dediler adet öyleymiş ve bereket olurmuş hayatında öyle diyorlar sizinlede paylaşmak istedim :)
Ben d duydum onu canım,ama iki oğlumda da hiç dikkat etmedim sanırım kilot olayına.hatirlamiyorum özellikle kilot alıp alışverişe öyle basladigimi.ama maasalalh çocuklarım çok bereketlidir,rızkı boldur ikisinin de.

Hiç duymadım:) bizde de bebegin tüm hazırlığını anane yapar. Besigi, battaniyesi, hirka kazak vs. Herseyi :)
Ben odasina mobilyasini da aldiracagım çok şükür imkan varken alınsın :)

Aa hic duymadim hatta kilodun gereksiz oldugunu dusunuyordum bezden dolayi kullanilmaz bezleyip hemen ustune pantalonunu cekiyorlar diye almayacaktim:KK45:kilotla bereket arasinda bag kuramadim ama bende alayim bir tane:KK48:

Belim ağrıyor ya magnezyum eksiliğinden olabilir miş soda iyi gelir dediler o yüzden içiyorum
Ic canim ama meyvesiz sade maden suyu iceceksin. Bende alisveriste toplu alayim bari tek tek gidip bakkala almak zor oluyor elimin altinda olunca icerim. Bana doktorum vitamin mineral vermedi bende boyle karsilamak icin iciyorum. O agrilar rahim buyudugunden diyorlar magnezyum eksikliginden diyorlar hangisine inancaz sasirdim

Kizlar benim vucudum cok kasiniyor boyle olan var mi kollarim bacaklarim sirtim karnimi ve kasiklarimi soylemiyorum bile. Acaba kan akisindan mi kan fazlalasiyormus ya. Bazen uyuz oldum saniyorum. Telefonla yazarken parmaklarim bile kasiniyor

Kizlar benim vucudum cok kasiniyor boyle olan var mi kollarim bacaklarim sirtim karnimi ve kasiklarimi soylemiyorum bile. Acaba kan akisindan mi kan fazlalasiyormus ya. Bazen uyuz oldum saniyorum. Telefonla yazarken parmaklarim bile kasiniyor
Ay o kaşıntı bende de var,geçen hafta daha yoğundu.kan akışı arttığı için oluyormuş,bir de fazla portakal tüketmekten ötürü oluyormuş eğer fazla yiyorsan.hamilelikte karaciğer enzimlerinin salgısını artiriyormus yanlış hatırlamıyorsam doktorum öyle demişti.benimki kan akışındandir.bu hafta sadece karnım ve popo üstü kaşınıyor.karnim büyümeye başladığı için sanırım.badem yağı ve Hindistan cevizi yağına başladım bu hafta itibariyle ben.az da olsa rahatlatıyor.

Ay o kaşıntı bende de var,geçen hafta daha yoğundu.kan akışı arttığı için oluyormuş,bir de fazla portakal tüketmekten ötürü oluyormuş eğer fazla yiyorsan.hamilelikte karaciğer enzimlerinin salgısını artiriyormus yanlış hatırlamıyorsam doktorum öyle demişti.benimki kan akışındandir.bu hafta sadece karnım ve popo üstü kaşınıyor.karnim büyümeye başladığı için sanırım.badem yağı ve Hindistan cevizi yağına başladım bu hafta itibariyle ben.az da olsa rahatlatıyor.
Yok canim yemiyorum mevsimi gectigi icin biraktim. Simdi dusa girecegim yoksa yolucam kendimi bir basladi mi ardi kesilmiyor berbatim su an

Slm canım sagolsun admin beni banladı yeni girebildim. İyi hersey yolunda cok sükür 15. Haftama girmek üzereyim sende ne var ne yok? Erkek gibi dedi cinsiyet icinde. Ama kesin degil dediiii
İyi olmana çok sevindim canım inan,seni çok merak etmiştim.bizim de herşey yolunda çok şükür ense kalınlığı fln.2 li test yaptırmadım.cinsiyet konusunda birşey söylemedi,diğer aya kaldı umudum.

Back