2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bana da cok gibi geldi.Ama belki ayrintili ultrasondaki gibi 4d ultrason renkli doppler ile falan bakiliyorsa cd falan veriyorlarsa o yuzden yuksektir fiyati

Canım genel olarak sağda olursa erkek solda olursa kız deniliyor.tabiki istisnaları vardır elbet.benim iki oğlum da sağda idi.bu defa solda bakalım hayırlısi.sagda solda olması ilk 3 ay önemli sonra zaten karnın içine doğru yayılıyor.ilk 3 ay yeri değişmiyor genel olarak.cinsiyetler belli oldukça netleşir sanırım bu durum da

Neden boyle cok istiyotlar anlamiyorum..enseyi ultrasonla olcebiliyolar. Kan testine ben 40 tl verdim.ankaraya gonderdiler.. once ultrasonda bakar eger isin icinden cikamazsa radyolojiye gonderir..cocuk dogmadan soyuyolar insani ya..

Arkadaşlar Merhaba, kısmet olursa bende kasım annesi olacağım.13+ 4 günlüğüm henüz karnım çıkmadı ama bugün dikkatimi çeken bir şey var, sanki hafif göbeğim sağa yada sola yatınca o yana doğru toplanıyor.Sizce bu normal mi sanki daha önce böyle bir yığılma olmuyordu.Acaba anormal birşey mi oldu?Çok takıldım buna sabahtan beri, bir fikrinizi alabilir miyim?

Bencede cok canm.bende ozele gıttım 30 tl ıkılı test. radyalojıye gıttım ayrıntılı ıcın 17.5 da ona verdm toplamda 47.5 tl verdm.o yuzden tek bı yere baglı kalma arastır bence.sankı dogum mu yapıyosonda 500 lura ıstıyolar

Hangi medipole gidiyorsunuz? Ben vakif hastanesine gidiyorum. Doçent perinatolog bakıyor ayrıntılı ultrasonla burun ve enseye ve kan veriyorsunuz ikili test için. 60 tl ücreti

Hangi medipole gidiyorsunuz? Ben vakif hastanesine gidiyorum. Doçent perinatolog bakıyor ayrıntılı ultrasonla burun ve enseye ve kan veriyorsunuz ikili test için. 60 tl ücreti

Medipol mega bağcılardakine gidiyorum siz hangi vakıf hastanesine gidiyorsunuz sadece test için sizin hastaneye gelsem kabul ediyorlar mı

Vlla canım pek fotodan göremedim pek net değil ama teoriye göre sağdaysa kız derler hayırlısı olsun bakalım doktorun ne dedi?

İlk 3 ay benim bebiş soldaydı. Kızımın ultrason fotoları ile karşılaştırdım o da hep sağdaymış. İkili testin olduğu gün doktorum erkeğe benziyor dedi emin olamamakla birlikte. Eğer erkekse ben teoriye inanabilirim =)))

Kizlar ya dünden beri yürürken vajinama bicak saplanir gibi kramp girer gibi agri giriyor . Neden ola ki

Canım vajinan genişleniyor olabilir. Dayanılmaz bir ağrın varsa geçmezse doktora git. Ben geçen gün çok yoruldum ve duş alırken sıcak sudan bunaltı geldi soğuk su dökündüm çıkmadan evvel. Ardından bende de aynısı olmuştu dinlenince ve kendimi sıcak tutunca geçti.

Bana da cok gibi geldi.Ama belki ayrintili ultrasondaki gibi 4d ultrason renkli doppler ile falan bakiliyorsa cd falan veriyorlarsa o yuzden yuksektir fiyati

Yuh yine de çok pahalı. Ben yurtdışındayım buradaki devlet hastanesine güvenmediğim için sürekli özele gidiyorum. İkili test için 150 TL, kan tahlili içinde 120 TL ödedim. Banada 4d ile baktı, video çekti ve hatta dosya halinde çeşitli açılardan görüntü verdi. Sizleri takip ediyorum ben burda sizden daha fazla fiyatlar ödüyorum hep. Ama senden baya fazla istemişler, iyice bir araştır istersen

Hayırlı olsun canım inşallah kötü bir şey değildir korkutmak istemem seni ama tavsiyem bir doktora görünmen..

Canım 2liyi burda yaptircam oraya geldiğimde 14 haftalık oluyoruz insaAllah özele cinsiyet için istiyorum gitmeyi ayın 20sinde cumartesi günü. Karataş hastanesi nerde acaba??

Medipol mega bağcılardakine gidiyorum siz hangi vakıf hastanesine gidiyorsunuz sadece test için sizin hastaneye gelsem kabul ediyorlar mı
12.haftadaki test için 8.haftada yonlendirilmek gerekiyor. Bezmialem fatihte. Isterseniz telefonla bi sorun. Doçent perinatolog bakıyor normal kadin dogum doktoru değil

Kizlarrr ben cok kotuyum dun hastalandim gece hic uyuyamadm sabah 6bucukta acilde aldik solugu bogazim sis yaniyo kasiniyo atesim var biyandan hic durmayan bi aksìrìk sinuzit olmusum agrilarda cabasi doktor serum verdi aksef antibiyotikle minoset verdi bide napayim antibiyotigi kullanayimmi Allah rizasi icin baska neyapabilirm kizlarrr oluyorm sanki

Çok geçmiş olsun ( ben bogazim icin zencefil bal limon karışımı yemistim cok iyi gelmişti. Doktorunuz ne dediyse kullanin bence. Bebegi zarari olabilecek bir ilac vermezler. Sinuzit icin burnunuza papatya çayı demleyip burun spreyiyle sıkın. Bol bol portakal suyu için, pekmez yiyin

Tesekkur ederim simdilik bol bol ilik su içiyorum pekmezde yemeye calisiyorm buhar makinesini calistirdik ama hicbiri bana misin demiyo dahada hastalaniyorm soylediklernizi not alip yarin esime aldirayim

Tesekkur ederim simdilik bol bol ilik su içiyorum pekmezde yemeye calisiyorm buhar makinesini calistirdik ama hicbiri bana misin demiyo dahada hastalaniyorm soylediklernizi not alip yarin esime aldirayim

Ilac icinkorkmayin 12.haftadan sonra zaten bebek bi anlamda kendini kurtarmış oluyor. Doktorun verdigi dozu aşmadıgınız surece birşey olmaz. Burnunuz tikaliysa, ilac icermeyen burun bantlari var, hani şu horlama icin olanlar, marka yazılıyor mu bilmiyorum. Mutlaka onlardan kullanın burnunuz açık olsun, ağzınızdan nefes aldıkça boğazınız iyilesmez. Papatya çayı iyi geliyor, ben buharini burnunuza doğru soluyun, hem de sprey sisesine koyup bol bol sıkın burnunuza

Ben topuklarıma limon sürüp streçleyip çorap giyip yatmıştım gece hiç tıkanıklığı olmadı o zaman istersen sen de bi dene. Yapabiliyorsan sirkeyle gargara yap o da iyi geliyo. Çok geçmiş olsun

Oyyy çok geçmiş olsun canım Allah bian evvel şifa versin ben odanın bir köşesine kuru soğan kesip koymuştum o şekilde atlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…