2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende yaptırmadm testleri. Allahtam ne gelirse o rabbim saglıklı evlatlar versin insallah. Sevindim iyi olmana canım

Ben hiç beceremiyorum ya öyle dikme örme işlerini falan keşke bilseydim ben de bir şeyler yapmak isterdim tatil de geliyor ne güzel oyalanırdım bir şeylerle.

Canım benim özel sağlık sigortam var o yüzden ben çok bi ücret ödemiyorum. Ama noröalde erdal beyin muayene ücreti 280 tl. Doğum fiyatınıda araştırmadım inan ki onları benim sigortam karşılayacak. Evet canım senin böyle bir problemin varsa ebru tarıma devam et bencede.

Canım ben genelde sabah çok erken uyanıyorum bazen 5 bazen 6 gibi. Ve açlıkla uyanıyorum tost yiyorum hemen 2 saat sonra gene birşeyler atistiyorum 2 3 saat sonra yine ara ara meyve çerez vs sonra akşam yemeği yiyorum 5 gibi akşam lar ı biraz kötü oluyorum bide bulantım oluyor bazen birşeyler atıstiriyorum erken uyuyorum genelde. Ama 12. Haftaya girdik 2 gündür bulantı m olmaya başladı kusmalar geri döndü

Kızlar biz bugün 12.haftamıza girdik çok sükur (aşağıda ki takvime göre 13) ama 2 gündür özellikle aksam üstleri başlayıp gece geçmeyen bulantı m olmaya basladi tam azaldı 12.hafta da geçer diyordum yine başladı

Masallah size :)) bizde 14 haftalık olduk Şen'de de iştahsızlık var mi yoksa sadece bende mi var uc günde 1,5 kilo verdim
iştahım var canım çok şükür ama ara öğünlerde çok fazla yiyorum o nedenle ana öğünlerde pek bişi yiyemiyorum o nedenle bu aralar kilo almamışımdır heralde

Merhaba Günaydin Bayanlar
ben yarin 15. haftama girecegim insallah. Siz hic simdiden alisveris falan yaptinizmi? En son Bebek arabasi, cocuk odasini vs. yapacagim yani son iki ay kala falan. Diger ufak seyleri almaya sizce nezaman baslamaliyim?

Merhaba Günaydin Bayanlar
ben yarin 15. haftama girecegim insallah. Siz hic simdiden alisveris falan yaptinizmi? En son Bebek arabasi, cocuk odasini vs. yapacagim yani son iki ay kala falan. Diger ufak seyleri almaya sizce nezaman baslamaliyim?
tatlım hoşgeldin tekrardan. 1. sayfada ilk başta link var bebiş alışverişlerimizi paylaşacağız oraya da bekleriz. fikir alışverişlerimizi orada yapacağız cinsiyetimiz belli olsa rahat rahat başlayacağız inşallah. bende en son büyükleri bırakacağım. cinsiyet belli olunca yavaştan nevresimdir battaniyedir hazırlamaya başlayacağım ben

biberon falan? Misal süt pompasi falan varmis yada bebek mamasini kendin yapabilmen icin seyler avent markasindan cok sey begendim elektronik esya yani. Alsammi bilmiyorum Biberson seti buldum avetin nette cok uygun fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…