- 17 Ocak 2017
- 199
- 171
- 53
- 26
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.201
Hic yaptirmayi düşünmüyorum cevremdekiler genelde yaptitlar ve hemen hemen hespsi yansil sonuclar cikti o hamilelikle o psikoloji bozuklugu zor oluyo ben yaptirmiyacamMerhaba kasim anneleri :) 2li testlerinizi yaptirdiniz mi ? Kafamda deli sorular var bi yandan yaptirayim diyorum bi yanim yaptirma diyor cok kararsizim.
bebeği döndürmek için uğraşmadı demek benim 25 dk falan sürdü ensesini yakalayamadı çünkü sonra ölçtü Allahtan. en güzeli canım kendi doktoruna da sor bence ultrasondan o bile görür. valla baya para kaptırıyoruz canım bebişlerimizin sağlığı ve bizim iç huzurumuz için. burdaki devlet hastaneleri berbat.Amin cnm cok sagol
Evet simdi icime bir kurt dustu Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimize saglikli evlatlar versin olmadi yarin kendi doktoruma gidecegim orda yaptirmami istemisti bende ne fark edicek bos yere hastaneleri zengin etmeyelim dedim sanirim yanlis yapmisim normal demesi benimde kafami karistirdi bide devlet oldugu icin 5 dk bile surmedi
bebeği döndürmek için uğraşmadı demek benim 25 dk falan sürdü ensesini yakalayamadı çünkü sonra ölçtü Allahtan. en güzeli canım kendi doktoruna da sor bence ultrasondan o bile görür. valla baya para kaptırıyoruz canım bebişlerimizin sağlığı ve bizim iç huzurumuz için. burdaki devlet hastaneleri berbat.
Ben izmir merkezdeyim canim. Valla doktorun dedigi dogru brn senin yasinda daha evli bile degildim masallah hep grnc anne olmak istedim ama nasipSen izmirin neresinde yasiyorsun. Ya doktoruma da sordum risk nedir diye. 8.haftamdayken adam bana daha dun dogmussun dedi ahahaha :) iste bunlar hep evham. Ama iyi dusunelim iyi olsun dimi
Ben izmir merkezdeyim canim. Valla doktorun dedigi dogru brn senin yasinda daha evli bile degildim masallah hep grnc anne olmak istedim ama nasip
Benim kasiklarim sis baya bebis orda cunku ve gobegimde var ama bebek degil normal siskinlik bakalim 15. Haftada yukari cikiyormus yavas yavas bebekten kaynakli gobegimiz cikmaya baslarBen acelesi varmis gibi olanlardanim galiba.annemle aramızda 17 yaş var :) ben tecrubesizligimden soruyorum sende gobek cikmaya basladi mi ? Boyle alt karnim daha sivrilesti gibime geliyor tabi bunda kilo almaminda etkisi vardir. :)
bebeği döndürmek için uğraşmadı demek benim 25 dk falan sürdü ensesini yakalayamadı çünkü sonra ölçtü Allahtan. en güzeli canım kendi doktoruna da sor bence ultrasondan o bile görür. valla baya para kaptırıyoruz canım bebişlerimizin sağlığı ve bizim iç huzurumuz için. burdaki devlet hastaneleri berbat.
Benim kasiklarim sis baya bebis orda cunku ve gobegimde var ama bebek degil normal siskinlik bakalim 15. Haftada yukari cikiyormus yavas yavas bebekten kaynakli gobegimiz cikmaya baslar
Canim bursadamisin ben de bursa da yasiyorum :)hangi hastaneye gidiyorsun acaba sakincasi yoksa :)Yok cnm ugrasmadi girmemle cikmam bir oldu .
Haklisin hersey onlar icin sagol cevaplarin icin yarin gidip goruseyim doktorumla
Bu arada benide listeye eklermisin
2 hamilelegim bir oglum var
12+4 bursada yasiyorum
Eksik yazdimmi bilmiyorum kafam yerinde degil kusura bakma
Bir izmirli hamiş daha gelmişşşşş. Hoşgeldin cnmSen izmirin neresinde yasiyorsun. Ya doktoruma da sordum risk nedir diye. 8.haftamdayken adam bana daha dun dogmussun dedi ahahaha :) iste bunlar hep evham. Ama iyi dusunelim iyi olsun dimi
Canim bursadamisin ben de bursa da yasiyorum :)hangi hastaneye gidiyorsun acaba sakincasi yoksa :)
Bir izmirli hamiş daha gelmişşşşş. Hoşgeldin cnm
Ben de oraya gidiyorum canim hamileligimin basindan beri iki kez neriman hanima ve uc kez de kemal beye gittim ikisine de gidiyorum yani :)bir de hayat hastanesinde ayse hanim var iki kez de ona gittim birine karar vermem lazim artik hepsi birden kulfetli oluyor baya.sen dogumu orda mi dusunuyosun ben hala emin deilimCnm ben doruk yildirim hastanesine gidiyorum doktorumda neriman hanim
Ama test icin zubeyde hanima gitmistim sen hangi hastaneye gidiyorsun
Ben de oraya gidiyorum canim hamileligimin basindan beri iki kez neriman hanima ve uc kez de kemal beye gittim ikisine de gidiyorum yani :)bir de hayat hastanesinde ayse hanim var iki kez de ona gittim birine karar vermem lazim artik hepsi birden kulfetli oluyor baya.sen dogumu orda mi dusunuyosun ben hala emin deilim
Karşıyaka canımHoşbuldukkk :) daha once baska bir topikte yaziyordum ama orada fazla ses cikmaz oldu. E bu gunlerde yalniz gecmiyor :) degisik tecrubeler, fikirler sart. cok memnun oldum. Izmirin neresindensiniz?
Hoşbuldukkk :) daha once baska bir topikte yaziyordum ama orada fazla ses cikmaz oldu. E bu gunlerde yalniz gecmiyor :) degisik tecrubeler, fikirler sart. cok memnun oldum. Izmirin neresindensiniz?
Ben ikili taramayi kemal beye yaptirdim bir de ayse hanim bakti canim ona gorun istersen kan vermedim ama gerek yok diye dusundum.neriman hanim sezeryan sonrasi normal dogum da yaptiriyormus sanirim benim ilk olacak ama belki isine yarar bu bilgi.bir de diger doktorlara gore daha erken geliyor hastaneye ben iki gittigimde de sekiz bucukta oradaydi.kemal bey de cok ilgili bir doktor psikolog gibi hatta cok sakin cok rahatlatici.ayse hanim da ilgili bir doktor ama hastane evime uzak.yani benim once hastaneye karar vermem lazim ama karar veremiyorum bir turluNeriman hanim ilgili iyi bi doktor ama hastane ne kadar kalabalikmis dun gittim 2 saat bekledik daha en az 2 saat beklemem gerekiyordu yani dogum konusunda bende kararsizim
Ben oglumda hic bu kadar beklemiyordum doktorumda cok kalabalik olmuyordu hastane konusunda karar verirsen bana da haber ver Gerci benim once su ikili tarama ile ilgili sorularimin cevabini bulmam lazim
Hoşgeldinn...Yaaa ne kadar doğru yazmışsın cidden bu günler yanlız geçmiyor insan danışıp, konuşabileceği birilerini arıyor kesinlikle...
Karşıyaka canım
Seninle ayni gündeyiz :) takipte kalalım. Ben istanbuldan gelin geldim buraya o yuzden pek arkadasim yok. Bari burada arkadas olalim gelisimlerimizi takip edelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?